Bu Vatan Bölünemez!

Posted by her boku bilen adam | Posted in , | Posted on 22:20

"Türküyemizi kimse bölemez, bu vatanın her karışı bizim!"

En iyi Kürt ölü Kürt'tür.

Kürtler'in dükkanlarını yakalım hep beraber.

"Kürt Böreği" sipariş edene, Mardinli midyeciden midye alan yapıştıralım tokadı.



Aleviler zaten münafık onları Madımak'ta diri diri yaktık. Zaten camiye de gitmiyorlar.

Ermeniler'i zaten sürdük, soykırım yapmadık ama sırtlarından vurduk "milliyetçi duygularla". O "Hepimiz Ermeniyiz" diyenler de vatan haini zaten. O yüzden o Ermeni tohumları da defolsun gitsin.

Rumlar zaten gavur, onların dedelerini nasıl da deniz döktük. Gebersin şerefsizler.

Romanların alayı da hırsız. Şerefsizler ya işleri güçleri çalgı çengi içki kumar. Pislikler ya.

Bak Araplar din kardeşimiz ama Suriyeli mülteciler çok pis kokuyor. Defolsunlar gitsinler bize ne ülkelerinde savaş varsa. Her sokağın başında bi dilenci. Bana ne kardeşim ülkende savaş varsa siktir git savun ülkeni Allah Allah ya.

Kobani'deki savaştan bize ne hem. IŞİD biraz psikopat olabilir ama sonuçta orda PKK'lıları öldürüyor. Hem aslına bakarsan dinen yaptıklarına bi şey de diyemeyiz. Pardon ya IŞİD demişim. DAEŞ DAEŞ. Hatta DAİŞ, DİAŞ öyle bi şey işte. IŞİD değil. Bayır Buck Türkmenleri'ne yardım gönderiyoz hem biz.

Kıyıya ölüsü vuran çocuğa üzüldük bak. Kürt ama; yazık yine de.

Bütün Kürtler PKK'lı sayılır zaten. Askerlerimizi öldürüyor şerefsizler. Bu savaşı tüm Kürtler yok olana kadar devam ettireceğiz. Bizden 16 gidiyor ama onlardan 200-300 gidiyor. Heyt be. Böyle giderse 1 koyup 20 vuracağız. Fedakarlık lazım tabi.

Barış diyeni alnından vururum ne demek ulan barış. Ne barışıcam. Nankör köpek bunlar. Bu savaş devam edecek. Bordo Bereliler var hepsini indirir. Ama 1 aylık eğitimle hiç silah tutmamış kardeşlerimizi gönderiyoruz önce savaşa, onlar bi ölsün de Bordo Bereliler devreye girer. Ama bu arada benim kardeşim, eşim, dostum ölmesin ha. Fakirlerin çocukları ölsün. Onlar zaten "Vatan sana canım feda" diyebiliyorlar kolayca. Cenazeye gider sloganımızı atarız "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" diye. O kadarını da yapalım yani.

Neyse bu vatanın her toprağı bizim. Hepimiz kardeşiz ha.

Ama Hain Kürtler, Rum Tohumları, Ermeni Dölleri, Gavur Gayrimüslimler, Kafir Aleviler, Süryaniler, Zazalar, Çinliler ve Çinliye benzeyen tüm çekik gözlüler, Pis Çingeneler ve Romanlar, Yahudi şerefsizler siktir olsun gitsin.

Aslında Sivas'tan doğusunu komple ateşe verecen ha. Al sana çözüm.

Neyse ne diyorduk.

Bu vatan bizim, böldürmeyiz!!!





Comments (5)

bi de ne duydum : apo ermeniymiş diyorlar yani "kürt" olması az geliyor demek ki (küfür olarak)

Hepimiz kardeşiz diyip arkasından bu lafları ağızlarına pelesenk ettiler. İnsan olmayı öğrenemeden belli kalıplarla ayırıştırmayı öğrendiler sistemden, sorgulamadılar.

Evet katılıyorum yazık oluyor cidden bize hele bu son günlerde. İstanbul'da internet cafe işletiyorum, müşterilerden biri online casino ile oynarken ne olduğu belirsiz bir grup arasında tartışma başladı olan benim dükkana oldu, yazık değil mi şimdi?

Ne zaman tekrar yazacaksın?

İşte tam da bu yüzden en iyi niyetli Türk-Kürt kardeştir yazana gıcığım. Çünkü cümlenin kendisi bölücü hissettiriyor..
Geçen bir konuşmaya şahit olmuştum. Ben Kürtleri sevmiyorum diyordu arkadaş Kürt olan arkadaşına. Arkadaş da diyordu ki Ben de Kürdüm o zaman sen benden de mi nefret ediyorsun? Çocuk sen ayrısın dedi. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Bide bu çocuk hukukçu olacağım diyordu. Allah hepsine akıl fikir versin diyorum.
Bu vatan bölünmez gerçekten de..