Allah Cezanızı Verecek

Posted by her boku bilen adam | Posted in | Posted on 00:54

İyi akşamlar sevgili izleyiciler.

Geçtiğimiz hafta sonu program yaptığı kanalın çıkışında silahlı saldırıya uğrayan Uğur Mumcu ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Abdi İpekçi'nin yanında yer alan Bahriye Üçok da silahlı saldırıdan nasibini aldı. Şoförü ağır yaralı Çetin Emeç'i en yakın hastaneye götürdü. Doktorların hemen müdahele etmesi ve ardı ardına gelen ameliyatlarla düşük olan yaşam şansı artan Ahmet Taner Kışlalı'nın yaşam savaşı sabah vaktinde doktorların verdikleri müjdeli haberle zafere dönüştü. Güzel haberin ardından ziyaretçi akınına uğrayan hastaneye uğrayanlar arasında Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç da vardı. Arınç, hastane önünde yaptığı açıklamada "Hrant Dink'i yoğun bakımda ziyaret ettim, uyandırılmamasını rica ettim. Kendisi gayet iyi görünüyordu" dedi. Başbakanımız ise "Gereği yapılsın" diyerek tavrını ortaya koydu ve olayın failleri henüz 3 gün dahi geçmeden yakalandı.

Bu arada sanatçı İbrahim Tatlıses, Japonya'da yaşanan gelmiş geçmiş en büyük afet ve radyasyon sızıntısı için Japon halkına "Allah cezanızı verecek evladımm" dedi.

İyi akşamlar.


* Hiç kimse silahlı saldırıya uğrayarak ölmeyi hak etmez. İbrahim Tatlıses'den hazzetmesem de bu kendisi için de geçerlidir. Umarım sağlığına da en kısa zamanda kavuşur. Tepkim ise Japonya'da asrın felaketi yaşanırken sadece bu konuya odaklanılmasına ve devletimizin istediği zaman bulduğu katilleri yukarıdaki verdiğim örneklerde hala bulamamasınadır. Bu yazı siyasi bir tarafa yönelik değildir. İsimler aklıma ilk gelen isimlerdir. Siz de kendi aklınıza gelenlerle değiştirebilirsiniz.Tekrar iyi akşamlar. Başka faili meçhullerde görüşmek üzere. Hoşçakalın.

Comments (24)

sıkıntı var.

japonyanın aq

iboma bir şey olmasın amk

acı ama gerçek..

ibonun amq sana bişey olmasın. Japonya dünyanın en büyük felaketi ile boğuşurken biz bi mafya babası bozmasının vurulmasını konusuyoruz 1 haftadır yazıktır günahtır ya...

harika düşünmüş ve eyleme geçmişsin. müsadenle yazını ismini ve site isminide belirterek konsepte hiç uymayan bir konuda olsa yayınlayacağım.

daha çok kişi okumalı çünkü

Evet çok haklısın haber bültenlerinde yoğun olarak bu konu var. Japonya felaketi pek tartışılmıyor her kanalda ama büyük kayıplara neden oldu ve coğrafyayı değiştirdi es geçilemez! İbo iyileşir inş. Şöhreti ülke sınırlarını aşan bir isim tabi olayın üstüne gidiyorlar.

evet evettt, birileri dur desin artik buna ya. dunyanin bir ucunda asrin felaketi yasaniyor ama gunlerdir Turkiye haberlerinde ibo dan baska birsey yok!! sanki insan canina hep bu kadar onem verilirmis bizim ulkemizde gibi!
yaziklar olsun nasil bir toplum olduk biz :(

Vurulduğuna eminmiyiz gerçekten? Gündemi değiştirmek ve oy toplamak için uydurulmuş olmasın? YOğun bakımda olan bir adam için "uyandırmamalarını istedim" ifadesi kullanılmaz ne de olsa.

Japonya'da nükleer sorun devam ederken İbrahim Tatlıses'in nasıl meşhur olduğunu anlatan haberler dönüyor gazetelerin internet sayfalarında. Kendisi başarılı bir sanatçı olabilir fakat benim için nükleer tehlikeden daha önemli bir birey değil.

İbrahim Tatlıses için üzüldüğüm hiç söylenemez.Ölümle pençeleşiyor.Demekki vurulmak başkalarını vurdurmaya benzemiyormuş. Elbette oda bir insan ama hem çoğu kişinin ahını almış hemde teröre maddi yardımda bulunmuş bir insan için hiç merhamet gösteremem....

İboyu vuran adamı pıt diye vurdular. Uğur Mumcu'nun katilleri 1993'den beri bulunmadı. Bulsalar da af çıkartıp salıverirlerdi herhalde. çıldırmak işten değil. ülkemizin hali bu işte.

Zaten senin gibiler yüzünden bu blogları kapatıyorlar..! :)))

Süper bir yazı ,izninle link vereceğim.

Ve sen bu yazılardan daha çok yazarsın...
-içimden geçen bu değil asla ama-

hay ağzınla bin yaşa sen...
az bile demişsin.

Müthiş yazmışsın eline sağlık. Ayakta alkışladım seni.

Benim de tuhafıma gidiyordu.Bu ne kolay ve ne çabuk ilgi diye.Hele cnn bile haber programında dolu dolu alınca bu haberi,5 n1 k'de cüneyt soy ismini hatırlayamadım şimdi, daha da hele hele,can dündar koca köşesini benim gibi düşünenlere ayırınca ne kadar gaddarım yarabbi derken sizin yazınızı okudum.Vardır belki bir gaddarlık bende.Ama bu kadın döven,küçük kızlara bilmem ne diyen adamcağız kadar da gaddar değilimdir değil mi?Ağzınıza elinize sağlık.

Agzınıza sağlık. Kaç gündür aynı düşüncelerle dolu olmama rağmen kendimi nasıl doğru şekilde ifade edebilirim diye düşünüyordum ki bu yazıyı okudum. Elbette kimsenin böyle bir şeyi yaşamasını istemem ama Japonya'da felaket, Orta Doğu'da isyanlar varken, onlarca düşünürün, yazarın cinayetleri yıllardır aydınlanamazken, tüm medyanın sadece bu konuya odaklanması, bir anda memleketin en önemli sorunu haline gelmesi ilginç gerçekten...

fuck you

sen çok yaşa..

yanında yörende kim varsa söyle de ağzını öpsünler..

ntv de çatır çatır japonya daki depremin ayrıntılarına kadar konuşulup,tartışıldı.Habertürk'de de öyleydi.Bence biraz da kendinizde suç var.Sonuçlar televizyonun neyi fazla gösterdiği değil,izleyicinin seçimi önemli.boşuna mızmızlanıyorsunuz,bir de interneti var hepinizin,hiç yakıştıramadım.

ya yazı şansa geldi önüme bende okuma zahmetinde bulundum sadece :) ne güzel ifade etmişssin...sonuna ilave etmişssin siyasi bir amaç gütmeksizin yazdım die ama sen ne kadar tarafsız olursan ol katledilenler ve ezilenler doğru tarafta olunca yazılarda bir tarafa hitap ediyor işte ( çadır )...ayrıca japon halkı onbinlerin öldüğü kocaman afet den yaralarını sarıpta çıkacaktır şüphem yok ama biz ise son olarak sevgili ibrahim tatlısesin yaşadığı ve benzer olaylardan zerre kadar ders alamayacağız :(

Great articlе! We will bе linking tο thіs great
article on оur wеbsіte. Keep up the gоoԁ writing.


Feel fгee to surf tо my sіte :: SEOPressor