Panik Butonu

Posted by her boku bilen adam | Posted in , | Posted on 01:06

Türk Kadını inektir.

Türk Kadını keçidir.

Türk Kadını köpektir.

Valla bunu ben demiyorum. Bunu söyleyen T.C hükümetinin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin. Kendisi geçen hafta bir ürün tanıtımı yaptı : Panik Butonu


Peki, Panik Butonu ne işe yarıyor?

Panik butonu sayesinde son 10 yılda yüzde 1400 oranında artmış olan kadına karşı şiddet son buluyor efendim. Yaaa ne sandınız. Bir de beğenmezsiniz hükümetimizin yaptığı icraatleri. Adamlar ne güzel çalışıyor işte bakın.

Panik butonu sayesinde artık eşiniz, kızkardeşiniz, ablanız, sevgiliniz; sevgililerinden, kocalarından, babalarından şiddet gördüğü anda hemen fennin son harikası olan aha şu aşağıda gördüğünüz düğmeye basacak ve ülkemizin şiddete karşı polisleri hemen olay yerinde bitecek, gerekirse adamı içeri alacak, gerekirse de "Aman yav aile içinde olur böyle şeyler, kocandır döver de sever de" diyip huzur dolu yuvanıza geri yollayacak.

Gördünüz mü aklı?

Yıllardır sorar dururduk bu ülkede kadına karşı şiddet nasıl son bulur diye.

Meğer çözüm gözümüzün önündeymiş. Baksaymışız ineklerimizin, keçilerimizin boyunlarına astığımız çanlara, baksaymışız köpeklerimizin tasmalarına... O zaman N.Ç uğrar mıydı onlarca adamın tecavüzüne, Ağrılı M.K kocasından, kayınpederinden dayak yiyip ölür müydü hiç? Gerçi kimse suçlu bulunmadı ama olsun en azından bu olaylar olmazdı.

Ah işte ah.

Neyse canım Allah devletimize zeval vermesin. Onlar yine akıl ettiler.

Biber gazı ve son model coplar ile özgürlüğü tattırdılar; herkesle kavga ederek barışı getirdiler, "kilo sorunu olan vatandaşlara şişko diyelim" diyerek obeziteyi engellediler, şimdi de Panik Butonu sayesinde kadınlarımız, analarımız güven içinde. 

Burdan devlet büyüklerimize sesleniyorum;

Ne olur artık zahmet etmeyin. Vallahi başka hiçbir sorunumuz yok, her şey süper...

Comments (5)

Zaten tenis turnuvasında millet zekasinı alkışlayıp ıslıkladı:)bu kadına şiddet sorununu çözdüğü için olsa gerek:)

yaw aq panpa kusura bakma.Şimdi bu alete para verecek devlet.Hemde benim 2 liralik sigarayı 6 liraya aldığım paramla alacaklar.İbnenin biri karısını dövüyor diye yandaş firmaya bayılacaklar.Bi boka yarasa bari.

Bu Sistemle Türkiyede Gerçekleşecek Kadına Karşı Şiddetteki Suç Oranının Düşeceğinden Pek Ümitli Değilim . Aile İçi Diye Bir Kavram Gelişmiş Ve Değil Buton Mahkemeler Bile Karışamaz Halde
Çilingir

Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I've truly enjoyed browsing your blog posts. In any case I'll be
subscribing to your rss feed and I hope you write again soon!



My blog ... corned