Bana Mutluluğun Resmini Yapabilir Misin Tayyip?

Posted by her boku bilen adam | Posted in , | Posted on 01:12

Çok değil 1 ay kadar önce Boston Maratonu'nda yaşanan terör saldırısı sonrası 3 Amerikan vatandaşı hayatını kaybetti, 200'den fazla insan yaralandı.

Patlama yaşanır yaşanmaz, olay yerinden tüm Amerikan Basını canlı yayına geçti, olay tüm detaylarıyla araştırılarak bilgiler tüm dünyaya aktarıldı.

Sosyal Medya aracılığı ile neredeyse yaşanan her şey tüm Amerikan Halkı tarafından paylaşıldı.

Her şeyden önemlisi ABD Hükümeti "Ulusal Yas" ilan etti.

Bize dönelim.

Sadece 6 gün önce Reyhanlı'da resmi sayılara göre 51, ortalıkta dolaşan spekülasyonlara göre ise 150'den fazla vatandaşımız hayatını kaybetti.

Orada neler olduğunu öğrenmek için televizyonları açtığımızda ise karşımıza eğlence programları, yarışmalar, futbol programları çıkıyordu.

Gazetelere bakalım dedik, ufak dipnotlar, belirsiz yazılar vardı sadece.

Yayın yasağı kondu,  kimseden gık çıkmadı.

Oysa Facebook'ta dolanan videolarda gördüğümüz, Hatay'daki arkadaşlarımızdan aldığımız bilgilerde Reyhanlı'da olanların tam anlamıyla bir katliam olduğu anlaşılıyordu.

Sustuk, susturulduk.

Olaydan 1 gün önce ilçedeki 73 mobese kamerasının arızalandığı haberi çıktı sonra.

"Yav nerdeyiz, neler oluyor" dedik.

Ama yoktu ses mes.

Dün ağzının içine baktığımı Başbakanımız yanında Bakan'ları ve 60 küsur şirketin CEO'su ile ABD'ye gitti. Bugün de aşağıda kurmayları ile birlikte karşısına çıktığı Obama, Biden ve Kerry ile şu gülümseyen pozu verdi.


Tamam ulusal yas ilan etmediniz, yayın yasağı koydunuz, 3 maymunu oynadınız da bu gülümseme niye?

Şimdi mutlaka "Ak Gençlik"ten falan çıkıp "Ne var öyle gülümserken çekmişler, Reyhanlı'yla neden bağlantı kuruyorsun, gülemez mi Başbakan?" diyecekler olacaktır.

Gülemez efendim kusura bakmayın.

Tarihinin en büyük saldırılarından birine uğramış ve onlarca vatandaşını kaybetmiş bir ülkenin Başbakanı, Bakanları daha bu saldırının üzerinden 1 hafta bile geçmemişken her ne olursa olsun sırıtarak poz veremez.

Daha Reyhanlı'ya gitmeden soluğu ABD'de alamaz.

Mavi Marmara'da ölen vatandaşları için ortalığı ayağa kaldırmakla övünürken ki doğrusu budur, Reyhanlı'da ölenler için sus pus olamaz.

Seçim sloganı bile "Aynı yoldan geçmişiz biz, Bir Allah'ın kuluyuz biz" olan bir partinin lideri Reyhanlı için eylem yapan vatandaşlarına biber gazı sıktırtamaz.

Ama boş lakırdı işte bizimki.

Hikaye.

Ortadoğu'nun lideriyiz, tüm dünya ürküyor bizden, Esad bile nasıl tırsıyordur şimdi bu tabloyu görünce.

Heyt be!

Dünya gücüyüz oğlum.

Hadi siz de asmayın suratınızı 150 insanımız öldü diye.

Hadi gülümseyin ya.

Hayat çok güzel, bombalar falan...



Comments (9)

Uyuyamıyorum bir haftadır...

hocam her şey iyi güzel de şu sağdaki birinci sıradaki herif içten gülmüyor. ondan korktuğum kadar obama'dan korkuyorum şu pozda. ayrı bi' parantez açayım dedim.

Ben de Obamaile bahçe konuşmasında yağmur ile ilgili yağmur berekettir değip gülmesine takılıp kanal değiştirmiştim.Koca başbakan da olsa her birimiz gibi nefsine çabuk yenildi.

Magnificent beat ! I wish to apprentice while
you amend your website, how can i subscribe for a blog website?
The account aided me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of
this your broadcast provided bright clear idea

Also visit my website: Buy Rejuvenex

La idea es espaola, de Myriam Ballesteros, pero contratamos a guionistas estadounidenses, mezclamos m煤sica y efectos en Londres y parte de la animaci贸n se llev贸 a cabo en Canad谩"..
Con el nuevo sponsor, los principales cambios se encuentran en el pecho de la camiseta, ya que el escudo volvi a estar sobre la banda roja, a la altura del coraz Mientras que a la derecha aparece la frase "El m grande 1901" y el logo de adidas ocupa el medio. Adem en ese modelo hace su presentaci BBVA, tanto al frente como en la espalda de la camiseta, y las mangas vuelven a quedar sin sponsor. [url=http://www.camisetasdefutboles.com/]comprar camisetas de futbol baratas[/url] un fin de semana de f煤tbol y cervezas
Ahora todos est谩n metidos de lleno en la organizaci贸n de una marat贸n de solidaridad que se va a celebrar hoy, si el tiempo no lo impide, en la plaza de los Juzgados de Torrent.
Sent que era la chance que ten y por suerte se me dio para bien explic el 10 de River. ese momento no pod ni gritarlo, no s de d saqu esa corrida. Pero estoy contento, fue un alivio porque Racing se estaba viniendo y era cerrar definitivamente el partido", declar del retorno de Leo Ponzio al equipo titular frente a Arsenal, luego de cumplir la fecha de suspensi remarc bloquea un poco dentro de la cancha, pero todos nos tenemos que acostumbrar al juego de los dem. [url=http://www.camisetasdefutboles.com/]comprar camisetas de futbol baratas[/url] Basta ya, que afirmaciones como la suya hacen mucho dao a la convivencia que necesitamos60En la sociedad que est谩 creando este gobierno, tengo la sensaci贸n de que solo salen bien parados 3 colectivos: pol铆ticos (da igual la tendencia, partido o sindicato al que pertenezcan), empresarios de 茅xito y ejecutivos y directivos de empresas (privadas y p煤blicas). El resto, aprox. el 90% de la poblaci贸n, nos va a tocar sufrir durante unos cuantos A脩OS.
Una alicantina de 13 aos lo corrobora: Me pidieron el carn茅 y les cont茅 que no lo llevaba. El portero dijo: 'Pues va a pasar por tener esas berzas'.
El Twitter invade a las grandes Ligas [url=http://www.camisetasdefutboles.com/]camisetas futbol baratas[/url] James estuvo a la altura de las circunstancias con un triple doble. Todo parte de un ao excepcional, en el que tambi茅n logr贸 su tercer premio al m谩s valioso de la liga, el m谩s valioso de la final y la medalla ol铆mpica de oro con Estados Unidos..

Hangi insan evladının midesi kaldırır bu durumu bilemiyorum. Benim midem kaldırmıyor :(

1202 35 jianshe road Organisation Address. Organisation Address. [url=http://www.chaussuresfootlockerpascher.com/]jordan femme foot locker france[/url]
du 10 avril 2009 !!!!Rhinoplastie secondaire avec greffe costaleAbdominoplastie d茅j脿 4 mois et demiMon album (lipo)est enfin pretQui va bientot faire une abdominoplastie ?Toutes mes operations en chirurgie esthetique ,dent, lifting ,blepharo, lipo otoplastie avec photoJe passe sur france2 mardi 27 janvier 2009 a 14h regardez regardez :lolMon am a genk: l'histoire integrale ^^Des infos sur la r茅duction de la poitrine n18Lipo bordeaux . lalanneMa lipo c'est fait enfin!!!!!Je me suis fait op茅rer par le 23 septembre en tunisie et c'est une horreur ! :trDes infos sur la r茅duction de la poitrine n 17Coiffure mariageTajineD茅m茅nagementPochoirFoot locker.
ce que vous voulez vous?A mes amies du forumTom fordKarajalectrolipolyseRecette tarteFoot lockerNous avons appris mon mari et moi que mon beaup猫re 茅tait atteint d'un cancer du pancr茅as. Tout 脿 d茅buter par une jaunisse. Il est rentr茅 脿 l'hopital,apr猫s scanner et echographie, ils ont ouvert, fait une d茅viation de la vesicule biliaire dans l'estomac.
J'ai 15 ans et je suis amoureuse d'un homme de 27ans [url=http://www.chaussuresfootlockerpascher.com/]acheter pas cher chaussures[/url] proth茅siste ongulaire dipl么m茅e 33 gironde
Maintenant lorsque j'ai arr锚t茅 mon THS j'ai fais ma deuxi猫me ost茅odensitom茅trie. Car l脿 aussi chacun dis la sienne, tant么t pas plus de 5 ans, et tant么t plus, 莽a risque rien. Ce qui m'茅nerve c'est qu'il n'y a rien de concret, tu vas faire 3ou 4 medecin comme moi j'ai fais l'ann茅e derni猫re, et il n'y en a pas un qui dis la m锚me chose, c'est bien vous avez bien fais, ou bien c'est dommage vous avez tord, et mon mari 茅tait avec moi 脿 chaque fois et il a hallucin茅 de voir les avis contraire. [url=http://www.footlockerfrancepascher.com/]air max 1 pas cher[/url]
Kusa (c'est le titre) est une bande dessine qui peut 锚tre le support d de e visant a sensibiliser l aux dangers du cannabis.

It's a pity you don't have a donate button! I'd definitely donate to this brilliant blog! I suppose for now i'll settle
for book-marking and adding your RSS feed to my Google account.

I look forward to new updates and will talk about this website with my
Facebook group. Chat soon!

Visit my weblog :: rioradar.com

Sadece of...