Kutlu Olsun Hayalin

Posted by her boku bilen adam | Posted on 12:57


Öyle saf, öyle temiz, öyle aydınlık atmışsın ki bazı şeylerin temelini, yıllardır ellerinden gelen pislikleri yapsalar da bir türlü istedikleri o karanlığı oturtamıyorlar senin temelinin üstüne. 

Olmuyor. 

Çok güçlenseler, her yeri ele geçirseler, dört bir koldan saldırsalar da yaptıklarını yıkabilmek, o temeli yok edip kendi betondan içi boş karanlıklarını kurmak için, başaramıyorlar. Başaramayacaklar da. 


Çünkü onlar senin gibi aydınlık bir gelecek için değil sadece ve sadece karanlık, içi boş, vizyondan, eğitimden, ilimden bilimden yoksun bir para zenginliği için yapıyorlar bunu. Öyle olunca da evet başaramıyorlar. Senin temelinin üzerine de hiçbir zaman oturtamayacaklar o karanlığı. Başardık sanacaklar sadece en fazla işte şimdiki gibi. 

"Ama eleştirilebilecek yönleri de vardı yani" diyenler de oldu evet. Hatta ben de demişimdir belki bir yerlerde. Ama zaman ilerledikçe, senin imkanlarının onlarca katına sahip olanların yaptıklarını gördükçe; senin elindeki 'güçsüz gücü' neye çevirdiğini çok daha iyi anladık. 

İyi ki vardın; hakkını, mirasını çok yedik be güzel insan. 

Kutlu olsun hayalin. 

Comments (2)

nihayet yine yazdın

Bu yorum yazar tarafından silindi.