HBBA Soundtrack

Posted by her boku bilen adam | Posted in | Posted on 22:17

Dün blogun ikinci yıldönümü sebebi ile bir yazı yazmıştım malumunuz. Gelen yorumlardan, maillerden, mesajlardan da blog yazarak ne kadar iyi bir şey yaptığımı bir kez daha fark ettim sayenizde.

Hani BBG evinden daha ikinci hafta elenenlerin ardından uğurlamalar yapar, gözyaşları döker "ayrılacağımız için çok üzgünüz" diye "kameraya oynarlar" da biz de ekran karşısında "hadi len ordan" derdik ya, "daha tanışalı kaç gün olmuş da gözyaşı döküyorsun da sarılıp ağlıyorsun adamın arkasından" derdik; hah işte o tip bir samimiyet değil bizimkisi biliyorum ben. Cidden şu bloga o yorumu bırakan, o mesajları atan, yazıda bahsettiğim "nasıl olsa siz beni anlarsınız" dediğim insanlara gerçekten sarıldığımı hissettim bugün yine. Öyle kolpa değil bizimki; devamlı bir araya gelen, birlikte gülen, yeri geldiğinde tartışan eski dostlar gibi olduk.

Neyse daha fazla uzatmayayım duygu seli tadındaki girizgahı.

Efendim o yazının sonunda okuyucular için naçizane bir sürprizim, bir hediyem olduğunu söylemiştim. Hiç görmediğiniz, bilmediğiniz ve karşılaşmadığınız bu adam size en fazla ne yapabilir diye düşündüm.

Şimdiye kadar blogda 60'a yakın şarkı paylaşıp o şarkılar üzerine 57 adet yazı yazmışım. O şarkılardan 55 tanesini seçtim ve bir albüm oluşturdm.

Baştan uyarayım boşuna shuffle'a falan basmayın efendim. Zira "Yani" ile başlayıp "Breathe Me" ile biten; Mahzuni Şerif'den Coldplay'e, Müzeyyen Senar'dan Cranberries'e kadar pek çok türde birbirinden alakasız şarkılardan oluşan bir albüm oldu bu. E malum belli bir türe bağlı değil dinlediğim müzikler.

Gelelelim işin teknik kısmına,

Albümü hotfile ve fileserve sitelerine yükledim. Rapidshare her zamanki gibi sorun çıkardı. Fileserve sitesinde "slower download"; hotfile sitesinde ise "normal download"a tıklayarak indirebilirsiniz eğer bu iki sitenin ücretli kullanıcısı değilseniz. Dosya 268 mb gibi hayvani bir boyutta oldu yalnız. Sonra "vay efendim inmiyor bu çok büyük" demeyin.

Bu arada malumunuz korsan kafasında olduğumuzdan dolayı dosyaların silinmesi de söz konusu. O yüzden ricam okuyucular arasında premium rapidshare/hotfile hesapları olanlar upload edip bana linkini yollarlarsa ben de linkleri güncellerim. (Kullandığımız Türkçe'ye bak anasını satayım. Ne hallere geldik hey gidi)

Efendim aşağıda linkler var. Buraya tıklayarak da şarkılarla ilgili yazdığım yazılara ulaşabilirsiniz.

Umarım hoşunuza gider bu ufak sürpriz.

Sevgiler saygılar sunuyorum tekrardan.

Hotfile    : tıkla indir - linkleri görmek için üye olmanız da gerekmiyor -


* Hep şu "Emeğe Saygı" resimlerinden koymak istiyordum. Şu an çok mutluyum. Kendime repi verdim ( o rep ne işe yarar hala çözemedim)

Comments (28)

saolasın:) her sene isteriz biz bunu ama;)

- Rep vereyim ben de. Değişiklik olsun.

Samimiyet güzel şey. Her zaman yazarsın umarım. Yazacaksın gibi de. Saygılar.

teşekkürler hbba, iyi ki varsın.

jean luc godard entellektüel mülkiyet yoktur demiş geçenlerde.ama şu emeğe saygı olayı cidden sinir bozucu.hangi emeğe,üretene mi yoksa link verene mi?neyse liste cidden çok güzel hbba.zaten seninle müzik zevkimiz hep aynıydı. +rep

verdim''şuku''nuzu : )

Oo teşekkür ederiz, nice iki yıllara. :)

Müzik zevkine güveniyorum ve indiriyorum.Emeğine sağlık +rep :)

Bana şu sıralar çok istediğim o SLR fotoğraf makinesini hediye etseydin bu kadar mutlu olmazdım.... Şaka len şaka, daha mutlu olurdum :m

Her şey bi yana cidden çok güzel ve anlamlı bir hediye olmuş dostum. Emeğe saygı, paylaşıma devam!

yukardaki yazı iyiymiş. yeniyim burada, ilk okuduğum postun da böyle albüm falan içermesi hoşuma gitmedi değil. beleşçiliğimi yaptım, direk indirdim albümü. çok hatrı sayılır parçalar var şahane olmuş.
neyse, hayırlı olsun demek istediydim.

öf, yukarıdaki yazıdan kastım EbruS nin yorumu değil, şu yorum kısmının tepesine düştüğünüz nottur efenim. karıştı orda biraz.

çok güzel hareketler bunlar .) linkleri görebilmek için üye olmamak kadar güzel bişey yok :) ellerine sağlık.

Oha, çok entelsin,yerim.

pek tatlı geldi.

indirdim ve şu an tadını çıkarıyorum :)
teşekkürler..

Bir kızıl goncaya benzer dudağın şarkısını kim söylüyor peki?

ne güzel bir paylaşım :)
Teşekkürler.

çok iyi. yalnız naci el alamo'da kaldım. Diğer şarkılara geçemiyorum :)

ne guzel bi yazi, ii de bi liste olmus, tesekkurler :)

inanmıyorum ya şimdi haftanın şarkısına bakarken şunu ve diğerlerini indirseydim keşke diye düşünüyordum..

Bu yorum yazar tarafından silindi.

albümün inmediği gibi üstüne bir de sanırsam çok pis virüs bulaştı.Sonuç olarak artık internet explorer kullanılamıyor ve bu durum beni bir türlü sevemediğim mozilla'ya mahkum etti.
Durduk yere gül gibi explorer'ım gitti.

Bana bugünlerde eşlik eden çoğu şarkı bu dosyadan :)

Özellikle bloga yazdığım son iki yazıyı yazdıran...

Teşekkürler.

iyi adamsın. seviyoruz seni.

+rep verecektim ama hotfile yamuk yapmış :)


Bu dosya ya telif hakkı iddiası nedeniyle veya yükleyen kişi tarafından silinmiştir.

İndiriyorum, inşallah sanatçı isimleri falan doğru düzgün yazılıdır. Last.FM kullanıyoruz da biz. Hehe. (:

Teşekkürler

mütemadiyen buraya girip şarkı dinleyen hepsini indirmeye çabalayan biri olarak bu hizmeti kutsal bildim şimdi. zira bu şarkıları indirip hoşlandığım hatunları gönderip onları düşürmeye çalışmaktan g.tüm cıkmıstı. şimdi direk sürükle bırak. bin kilometre doğalgaz hattı döşesen bu kadar sevaba girmezdin :p

Sağolasın Hbba, emeğine sağlık :)

ölü link aga