Wired Pitt

Posted by her boku bilen adam | Posted in | Posted on 13:11

Brad Pitt , "Wired" adlı dergiye pek bir acayip pozlar vermiş.

Genelde bu tip adamlar biz erkeklerin sinirini bozar; kıskanırız içten içe. Ama Brad Pitt için bu da mevcut değil. Tyler Durden etkisinden mi bilmem ama ben Brad Pitt'den nefret eden bir adam göremedim daha.

Dergiye verdiği pozlara gelince kimin aklından çıktıysa bu fikir , tebrik ediyorum kendisini. Zira Guitar Hero oynayan bir Brad Pitt'den sonra kendimi artık o kadar da "NERD" hissetmeyeceğim.

o da insan o da işiyor

Kesin "Ruby"i çalıyor.

Emeğe Saygı + REP

Brad Pitt'in son filmi (kamera çekimi yalnız) - Linkleri görmek için üye olmanız gerekmektedir


Tuvalet ve Korsan temalı fotolara DiziGünlükleri/BilirKişi kızacak belki ama, adam ne yapsa yakışıyor kardeşim.

Yalnız Jennifer Aniston,Angelina Jolie'den daha güzel iddiam hala sürüyor.Bir onu yakıştıramadım kendisine.

Comments (10)

o deil de ben tarantino napıo onu merak ettim:)

hbba,

Çok şık bir gönderme yapmışsın :) Bilmeyenler ne alaka diyebilir şimdi. Efenim geçen hafta hbba'nın friendfeed'ine Nejat İşler'le ilgili habere yorum yapmışım aşağıdaki gibi; :)

Ben hala anlayamıyorum. Adam iç çamaşırı giymiyorum diyor seksi ilan ediliyor. Tuvaleti kullanmıyor, sağ sola işiyor, Özgür ruh, ne seksi deniliyor. Başka biri olsa hanzo, kıro diye anılır ama kadınlar bayılıyor bu adama, hardcore hayallere dalıp gidiyor herkes. Bu sefer de Korsan Cd alıyorum diyor, herkes alkışlıyor. Yazık ya, bu adam Korsan DVD aldıktan sonra kimse bağırmasın korsana karşıyım diye! Sinema falan da pahalı değil bi kere, Tamam Cinebonus'larda kişi başı 15-17 TL ama oranın hedef kitlesi zaten bu miktarı karşılayacak insanlar. Fatih'te Güneşli'de tüm sinema salonları 5-6 TL civarında. Bi zahmet artık buraya gitsin artık bu insanlar, 2 tl vereceğine 5 tl ver de adam akıllı film izle. Ya da hiç izleme git evdeki TV kanallarından izle. Shame on you, Nejat!

Amma da yazmışım haaa :)

Fotoları beğendim, ama korsan ve tuvalet fotolarını beğenmedim bak yine :)

Şaka bir yana, ben de aynı şekilde düşünüyorum hbba. Kesinlikle Tyler Durden etkisinden, ben de çok severim keratayı :)

Fotoğraflar çok iyi! Şu yabancı aktörlerin kompleksizliklerine bayılıyorum yahu =)

seviyoruz bu adamı yaaa

aşıkınım brad!

Ne yapsa yakışmıyo aslında..insanlar bired pit yaptı ondan yakıştı diyor. Bu arada geometri öğretenime benzemiş ilk kapak fotosunda...İrkildim bir an.

yani 1 bölüm bile friends izleyen biri zaten JENNIFER>angelina der.

Muhteşem , gayet ayrıntılı..

üye oldum linkler açılmıyoo, admin help

Brad'imizi seviyoruz sayıyoruz.. Sinema salonunda çekilmiş fotoğrafta diğer koltuklarda her çeşit insan olsaydı daha bi geyik olabilirdi sanki. Bak işte danışmadılar ki bana...