Terf-i Diyar

Posted by her boku bilen adam | Posted in , | Posted on 02:58

İspanya'da ne yapıyordu acaba ?

Derin Devlet’in,kokuşmuş siyasetin,bıyık milliyetçiliğinin günümüzdeki temsilcilerinden İstanbul Emniyet Müdürü Sayın Celalettin Cerrah sonunda koltuğundan oldu.

Görev süresi boyunca kendisinden öncekileri aratmayan Cerrah’ın döneminde polisimiz yine halka şefkatli,canayakın ve bir o kadar güven verdi.

Cafede otururken dayak yiyen masum vatandaşlar,jopa doymayan öğrenciler,biber gazı müptelası haline getirilen eylemciler ve kızına sahip çıkmayıp kafasının kesilmesine sebep olan sorumsuz babalarla geçen 6(altı) başarılı yılın sonunda devletimiz Sayın Cerrah’ı Valilik makamına layık gördü.Kısacası kendisi başarılarından dolayı terfi etmiş oldu.

Adam öldüren Cerrahların,Başhekim olduğu ülkede Celalettin Cerrah’ın bu başarısını çok görmemek lazım aslında.

Öyle ki,

Döneminde uçak,tren kazaları,ulaşım fiyaskoları had safhada olan Ulaştırma Bakanı Sayın Binali Yıldırım ,"Youtube ne zaman açılacak" sorusuna “Ne işimiz var elalemin sitesinde” diye cevap veriyor.Kabinedeki neredeyse tüm bakanların kellesi giderken o koltuğunu korumaya devam ediyor…Başbakan Yardımcısı da olamaycağına göre,demek ki o da terfi ediyor..

-Sayın Bakanım süremiz bitmiş uzatalım mı ?

-Uzat uzat.Bir saat de Kaantır oynayalım.


Ankara susuz kalıyor,türlü rezillikler,yolsuzluklar yaşanıyor ama Melih Gökçek her seçimden galip çıkıyor.Demek ki o da başarılı bulunuyor.En uzun süre görevde kalan en başarısız başkan olma yolunda devam ediyor.

"Müdür bu !!! Buna konuş!!"


RTÜK başkanı Sayın Zahit Akman hakkında davalar açılıyor iddialar ortaya dökülüyor,Başbakan Yardımcısı Sayın Bülent Arınç bizzat istifasını istiyor ama kendisi görevde kalmaya devam ediyor.Açıklama olarak da internet cafede süre uzatmak isteyen çocuklar gibi “zaten şunun şurasında 1 ayım kaldı,bırakın takılayım biraz daha lan” diyor.Başbakan da yarım saat daha süre açıp kendisine sahip çıkıyor.

Ahmet Çakar'ı canlı yayına çıkıp uyar,sonra canlı yayında ağzına hortum soktur...Pehhh..
Çiftçiden "Annesi eşliğinde gitmesini" rica eden Başbakan,çiftçiden en yüksek oyu alıyor,onun baş muhalifi önüne sunulan binbir fırsata rağmen hala başarısız oluyor ve her başarısızlıkta kendi partisinde daha da güçleniyor…


"Los Galacticos"


Bir ülke ki ,

Başarılı olmanın yolu başarısızlıktan geçiyor…

Bir ülke ki "halkların kardeşliği" diye yola çıkan halkçı adamlar gencecik yaşta halkları tarafından ispiyonlanıp damga yiyip asılırken,Darbecilerle gurur duyuluyor,

Bir ülke ki halkı aşağılayanlar halkın gözünde en yüksek makamlara ulaşıyor..

Bir ülke ki ibne dediğinde kızıyor ama s.ktiğinde aldırmıyor *

Bir ülke ki artık gerçekten tahammül edilemiyor..

*Neyzen Tevfik

Comments (1)

bizde "negatif seleksiyon" kurallari işliyor bu açık..