Herbalife ile Beynimi Aşağı Kontrol Ettim

Posted by her boku bilen adam | Posted in | Posted on 01:14


Akşam vakti Facebook hesabıma gelen bir mesajla en derinlere gömdüğüm anılarımdan biri çok fena depreşti. Mesajda,ilkokuldan beri yüzünü görmediğim bir arkadaşım iki yıldır harika bir işte çalıştığını hem çok güzel bir ek gelir elde ettiğini hem de dünyayı bedava dolaştığını ifade ediyor ve beni de bu harika fırsatlardan yararlanmaya davet ediyordu. Amma ve lakin bilmiyordu ki o bahsettiği fırsatlar dünyasının aralık kapısına kadar gidip arkama bakmadan Şener Şen koşuşu ile uzaklaşmıştım.

Fi tarihinde iş bulma amacıyla nerdeyse gazetede internette gördüğüm her ilana balıklama atlıyor, belki güzel bir fırsat çıkar umuduyla telefona saldırıyordum. Derken günün birinde gözüm "İngilizce bilen üniversite öğrencileri aranıyor" gibisinden bir ilana takıldı. Kaybedecek bir şeyim olmadığı için hemen telefon ettim.

Karşımda orta yaşlı bir adamın sıcak sesi vardı. Şivesinden Kayseri ya da Konya taraflarından oldugu belliydi. Adının Osman S. olduğunu belirten bu amca işveren firmanın Amerika merkezli bir gıda firması olduğunu Türkiye'de yeni bir açılıma gittiklerini ve genç, pratik zekalı ve dil bilen yetenekler aradıklarını söylemişti. Ben işin ve firmanın niteliklerini adını sanını öğrenmek amacıyla sorular sordukça adam konuyu değiştiriyor, asla bir pazarlama firması olmadıklarını ve benim sesimden çok etkilendiğini özellikle öğrenci olmamın onlar için büyük bir artı olduğunu söylüyordu. Benimle en yakın zamanda görüşmek istediğini ve aslında çok şanslı oldugumu söyleyen Osman Amca'ya nedenini sordugumda kontenjanlarının sadece 20 kişi oldugunu ve benim arayan 20.kişi oldugumu açıkladı. Ayrıca hemen ardından da "açıkçası siz diğer arayan 19 kişiden de daha potansiyeli olan bir hitabete sahipsiniz" gibisinden yıkama yağlama yapıp, randevu için de İzmir'in lüks otellerinden birinin adını verince üstüne üstlük bir de takım elbise ile gelmemi rica edince "oha noluyor lan" dedim kendi kendime.

Bu telefon konuşmasının ardından önce Fulya'yı aradım.Yazık garibim heyecanlandı bir umutla.Ardından da en yakın arkadaşlarımdan Sezen'i. O da önce şaşırdı sonra "yavrum sakın Herbalife olmasın bu" diye sordu.Ben de "yok canım Herbalife olsa kontenjan belirtmezler hem ne alaka yabancı dil istesinler ki" dedim kendisine.



Ertesi gün gömlek kravat kombinasyonu ile adı geçen lüks otele gittim.Baktım benim gibi 10 15 tane Kurtlar Vadisi Hilton ağbiler var kapının önünde.Derken ağbilerden biriyle göz göze gelip konuşmaya başladık.Konuştuğum ağbi 35 yaşında muhasebecilik yapan bir arkadaştı.Yeni çocuğu olmuş ve ek iş olarak işe başvurmuştu."Herbalife değildir herhalde" lafını duyunca ağbiden oh dedim kesin Herbalife değil,Herbalife olsa bu ağbi kesin anlardı.

Derken omuzlarında laptop çantaları göğüslerinde garip rozetler,gözlerinin altı morarmış Dark City modunda tipler girmeye başladı lobiden içeri."İş için gelenler bizi takip etsin" lafının ardından 20 kişilik kontenjanın küpü kadar insan merdivenlerin ardından akmaya başladı.Ben önce dumur olmuş vaziyette muhasebeci ağbiye bakarken ağbi kulağıma eğilip " sıçtık kesin Herbılcı bunlar" dedi.

Ve aşağı indiğimizde dönülmez herbalın ufkunu gördük.Masabaşında kayıt alan mor gözlü rozetli ablalar ağbileri farkedince arkamıza dönüp çıkmaya çalışmak şöyle dursun masaya doğru itildik.Rozetlilerden biri adımı telefon numaramı ve beni oraya kimin davet ettiğini sordu.Adımı söyledim telefon numarası olarak da 3 sene önce iptal edilen aria hattımı verdim.Osman S. ağbinin de adını verdikten sonra içeriye sokulduk.Bir barkovizyon önünde 8-9 rozetli mor gözlü,etrafta da yaklaşık 10 15 tane ajan smith kılıklı rozetli dolaşıyordu.Tüm bu tiplerin ellerinde de sarı,mavi,kırmızı renkli pet şişelere doldurulmuş sıvılar vardı.Öndekiş tipler de 15 saniyede bir bu sıvılardan içiyorlardı.

Hepsi de eblek eblek sırıtıp salak salak dans hareketleri yaparken muhasebeci ağbi kulağıma "sakın bi şey içme,yarım saat sabredip kaçarız " diye fısıldadı.Ben korku ve salaklık arası bir ifade ile "kafamıza sıçayım ağbi" deyiverdim 10 dakika önce tanıştığım adama.

Önce morgözlülerden biri gelip sunum sırasında kesinlike soru sorulmaması ve dışarı çıkılmaması gerektiğini söyledi.
Derken şov başladı.Shakira ve Beyonce şarkıları eşliğinde adeta Titan saadet zinciri ve Kenan Şeranoğlu havasında bir ağbi gelip şovuna başladı.

Adının Osman Y. (Osman default isim herhalde bunlarda) olduğunu söyleyen morgözlü;ortaokul mezunu olduğunu,tatlıcılık yaptığı sırada Herbalife ile tanıştığını ve geçen ay yepyeni son model bir Mercedes aldığını söyledi barkovizyondaki fotoğrafları eşliğinde.

Kendi şovunu yaptıktan sonra da Herbalife'ın nasıl ortaya çıktığını,gudik tarihini ve ultragudik faaliyetlerini anlattı.Los Angeles Galaxy forması giyen ve dolayısıyla forma reklamı Herbalife olan David Beckham'ın bile onların ürünlerini kullandığını zırvaladı.
İçimden geçen göt etmeye yönelik onlarca soruyla,sormamıza da izin vermeyecekleri için hem susup hem de bu aptallığı nasıl yaptığıma anlam veremezken,Muhasebeci ağbi ile beni bir gülme tuttu.Elimizle yüzümüzü kapayıp gülmemeye çalışırken morgöz tatlıcı Osman tek tek elemanlarını tanıştırmaya başladı bizlere.



Şimdi Victoria'nın nasıl o hale geldiğini daha iyi anlıyorum

Hıdır bilmem neeee diye bağırınca Hıdır ayağa kalkıyor bve şu cümleleri kuruyordu : Adım Hıdır bilmem ne Herbıllayf ailesine geçen sene katıldım,bu süre içerisinde kilomu 10 kilo aşağı kontrol ettim ve bu harika firma sayesinde toplam 850 ytl kazandım..........

...ve Hıdır bunu söyler söylemez alkış,kıyamet,Shakira,Beyonce çalmaya başlıyor sanki Nobel almış da "Hıdır'ın Babasının Bavulu" konuşmasını yapmış gibi alkışlar kopuyordu.Akabinde Titan saadet zinciri modunda "hey hey hey" sesleriyle sıradaki morgöze geçiyordu.
Tüm bunlar olurken morgözler arasında adeta Gaffur pijaması şeklinde bir takım giymiş ve pantolunun paçaları da Kramer pantalolonları gibi kısa kalmış simasını bir aktöre benzettiğim ama adını bir türlü çıkaramadıgım bir tip gözüme çarpıyordu.Sonradan bu adamın Lost'ta Sayid'in karısına işkence yaptığı ve en son olarak da "The Kite Runner"da izlediğim Shaun Toub olduğunu anlayacaktım.


Size yemin ediyorum aynı takım ve aynı surat..aşkolsun Robert Downey..seni de mi kandırdılar..

..ve sıra Shaun Toub'a geldiğinde kendimi gülmemek için zor tutarken adamın " merhaba ben Osman S. aranıza Kayseri'den katılıyorum bu firma sayesinde kilomu 5 kilo yukarı kontrol ettim ve toplam 1500 ytl kazandım" demesiyle gülmek ve ağlamak arası bir his kapladı içimi.Şimdi ben bu adamla mı konuştum derken Beyonce eşliğinde final yapıldı ve tatlıcı Osman Y. bu mükemmel(!) fırsatı paylaşmak isteyenlerin yalnızca X Ytl karşılığı eğitimlere kalabileceğini belirtti.

Muhasebeci ağbi ile kahkahalar eşliğinde mekandan çıkarken,Osmanlara ve rozetlilere hoş olmayan sözler sarfede sarfede otobüs durağına doğru yol aldık."Ağbi haydi ben anlamadım da sen nasıl anlamadın" diye sordugumda ise "Hiç çaktırmadılar ki Herbal olduklarını" cevabını verdi.

Evet gerçekten hiç çaktırmıyorlar Herbal olduklarını.O yüzden isimlerini vermiyorlar.Türlü katakulliye getirip sizi o aptal salona sokup beyninizi yıkamaya çalışıyorlar.Malesef o salonda gördüğüm pek çok insan da bu numarayı yutmuştu.Yakın zamanda bir kaç insanla da tanıştım yakın çevremden bunlara kapılan.Gözlerini altı morarmış ellerinde renkli şişelerle..

Neymiş ürün kilo verdiriyormuş.Efendim ürün tabi ki kilo veririr.10 saniyede bir değil mavi renkli protein dolu sıvıları,sidik için yine kilo verirsiniz...pardon "aşağı kontrol edersiniz"...
Ayrıca ekşisözlük ve benzeri sitelerde okudugum ve etrafımdan edindiğim bilgiler ve biraz da mantık eşliğinde bu ürünlerin aslında yasal uyuşturucular olduklarını keşfedebilirsiniz.Ayriyetten ürünleri bırakır bırakmaz da kilo aldıklarını söyleyen ve Amerika'da şu an Herbalife'dan aldıkları tazminatlarla zengin olan insanlar da mevcut.


İşte Facebook'dan gelen bu mesajla arkadaşımın profiline girip,Osman Y. ve diğer morgözlerle elele kolkola fotoğraflarını görünce en derinlere attığım o kara(sıvıya göre mavi,yeşil,sarı) Pazar günü tekrar gözümün önünde canlandı.

Hayatımın en büyük pişmanlığı yanlış üniversite ve bölüm seçimidir.Onun hemen ardından ise Herbalife için harcadığım o Pazar günü gelir.
Artık bu yalan nasıl kandıgıma mı yanayım,Sezen'in her telefon konuşmamızda "kilomu 5 kilo aşağı kontrol ettim" deyişine mi yanayım....
Siz siz olun yakasında "Kilonu kontrol et,yöntemini benden al" rozetleri ve ellerinde mavi sıvılarla gezen morgözlü tiplerden uzak durun..

*Ah V..... ilkokulda mantıklı akıllı bir çocuktun sen...Ne işin var tatlıcı Osman ile kolkola.

Comments (289)

«En Eski   ‹Eski   1 – 200 / 289   Yeni›   En yeni»

iyilen pişmanlık sıralamasında daha yüksekler de olduğumu zannediyordum

de bitişik :m (07.57)

şu olayı 1 sene sonra nihayet anlatabildin.gözümden ne film sahneleri geçti aman allahım!
benim de bir arkadaşımın abisi 4 sene önce herbal lifeçı olmaya çekmeye çalıştı ama 'bu karışımla hem kilo verebilir hem de kilo alabilirsin' dediğinde 'nasıl yaa, niyet edip mi içiyosun ne alaka' demiştim bir daha sormadı. sonra 'hakkaten lan' demiş olmalı ki kendisi de dünyaya geri döndü.:D
okul ve bölüm meselesine gelince, bence bu bir tür kefaret, bu okula katlanarak bu dünyadaki çilemizi çekiyoruz:p

Bir de tatil kazandınız diye keklenenler var. her alışveriş merkezinde zıttırı pıttırı yerlerde karşımıza çıkıp "tatil kazanmak ister misiniz" diyip3 gün sonra kazandınız dye arayanlar var.
insanların vakitlerini umutlarını çalıyorlar ne yazık.
kilomu aşağı kontrol etmek :) süper ifade. bulan arkadaşların türkçesi kıt galiba.

İtiraf ediyorum ben de bi pazar günü 1 saatini böle aptal saptal bi toplantıda shakiragalarla gecirmis biriyim, ancak bi farkla benim Osman gayet ankarada otobüs soförlüğü yapan bi pigme abi idi:) hakikaten o bitkiler ve otsal yasam bunlara cok gizli saklanabilme olaganüstü yeteneklerini de kazandırıyor olmalı:):)

Ben hiçbir şey anlamadım. Bunların amacı ne peki? İlk önce kendileri satın alıp zayıflıyorlar ve zayıfladıkları kadar para mı alıyorlar?

"Kilomu 5 kilo yukarı kontrol ettim" ne demek? Bu da kilo alınca para mı kazanıyor yine? Ve saadet zinciri gibi kilo vermek isteyen insan bulunca daha fazla mı para kazanıyorlar?

Saadet zinciri mantığından nefret ederim. Artık bireysel emeklilik sigortalarını da saadet zinciri ile satmaya başladılar:S

''Söz ve ifadeler kişinin aynasıdır.'' çok haklısın.. dönüp yazdıklarını tekrar oku ve kendini gör..

İşte tipik bir Herbalife karakteri arkadaşlar.
İçine hakaret koyduğu cümleye bile "DOSTUM" ile başlayıp,paragrafın ortasında çeşitli laf oyunlarıyla "sen bok ye bok" diyip,sonuna doğru bir şekilde irtibat numarasını veren,"ulan mail adresimden 10 kişi hakaret etse,2 kişi de etkilenip ağbi neymiş bu herbalife anlatsana" dese kısa günün karı ile kapatacak günü.

Daha geçen gün bu yazımda adı geçen arkadaşım Facebook yolu ile "canım cicim" diye başladıgı cümleyi "sana çok kızdım ama bak hala geç değil bize katılabilirsin" gibi bir kalıpla bitirmişti.

merak etme benim sayfamı okuyan hiç kimse işini gücünü bırakıp size küfretmez.ayrıca bize ne,ne istiyorsanız yiyin.istediğinizi aşağı istediğinizi yukarı kontrol edin.

Ama Allahaşkına şu "ekmek" klişesine girmeyin be..

bu kalıbı kullanmasaydın da şaşardım gerçi.
Şu ekmek olgusunu bu ülkede en serseri futbolcudan,popçuya,İbrahim Tatlıses gibi adamlardan dolandırıcılara kadar herkes kullanır.
Sergen'in ağzından bile "biz de bu iştem ekmek yiyoruz" lafını duyduk zamanında.
Ne ekmeği allahaşkına.

Saygı demişsin...
ben ikide bir "hey hey hey" diye dans eden yaşlı başlı adamlara,"bakın ben ortaokul mezunuyum ama herbalife sayesinde araba bile aldım" diyip arabasını gösteren görgüsüzlere,verdikleri bilgiler(!) esnasında insanların soru sormasını kesinlike yasaklayan zihniyete ve hepsinden ötesi hiç bir telefon görüşmesinde,mesajda,ilanda HERBALIFE ismini belirtmeden "bir gıda firması,bir Amerikan firması" gibi kalıplar kullanacak kadar aslında ne olduklarının farkında olan bir grupa nasıl saygı duyacagım.

Bu ülkede sanatçısından,politikacısına,sporcudan yazarına kadar herkes milleti salak yerine koyuyor.Siz de bu salaklıklardan pay çıkaramaya çalışan,insanları kandırıp bir de üzerine "ekmek parası" diyen zihniyetin önemli temsilcilerindensiniz.

Saygı falan duymuyorum o yüzden.

Sevgili okurlar son sözüm size..
adımı bilen biliyor,mail adresimi de bilen biliyor,şimdi ya Tuncer'in mailini alıp onunla irtibata geçer,Herbalife ile hayatınızı ona göre yukarı bana göre aşağı kontrol edersiniz ya da onun yalanlarına inanmaz bana hak verir ne mesaj ne mail hiç bir şeye gerek duymadan,hayatınıza devam edersiniz.Yolda görürseniz enseme vurup "afferin len" demenizi bile istemem.kızarım bir de haberiniz olsun.

Şimdi Morpheus gibi iki elimi uzatıyorum size.Solda Tuncer'in mavi-yeşil-sarı sıvıları,sağda benim uzattığım sebze-meyve hatta pizza börek...

Seçin canlarım..

hey hey hey hey.....

Boşuna direnmeyin "her nefis Herbalife'ı da tadacaktır".
İlk cep telefonu çıktğında millet dalga geçmişti, telefou olana görmemiş gözüyle bakılıyordu.
Siz geçin dalganızı.
Herkese Herbalife nasip olmaz..

Allahım biz salak kullarına da herbıllayf kullanıp kilomuzu yukarı kontrol etmeyi nasip eyle yarabbi..suphaneke dinimiz amin..

Allahım sen "herboku bildiğini zanneden" kuluna akıl fikir ihsan eyle yarabbiii....

amin canım amin.

işte akıl yok ki bende.akıl olsa önüme sunulan herbıllayf fırsatını değerlendirir,mavi-yeşil sıvılarla şimdiye dünyanın en mutlu insanı olurdum..ah ahh kafama sıcayım.

benden adam olmaz siz kaçın kendinizi kurtarın sevgili herbılcılar..

ya ne biçim bir örgütmüşsünüz bir türlü kurtuluş yok mu sizden.gelm kardeşim gelme git artık uzaklaş..

al baktirmak icin gittigim kohne bir kafede kafe elemaninin beni tani$tirdigi cici bir bayan sayesinde tani$tigim olu$um. kolay kilo kontrolu ba$ligi altinda paraya para demeyen, insanlari aglarina cekip, soyup sogana ceviren bir markadir. bedava vucut analizi yapiyoruz daha sonra istemezseniz almak zorunda degilsiniz hicbir urunumuzden dedi bana bu cici bayan. ne hikmetse beni avladiklari kafenin bi ust katindaymi$ burolari. ciktim, analizimi yaptirdim, olmasi gereken kiloma ula$mak icin 25 kilo almam gerektigini, ve tam da buna uygun urunleri oldugunu soyledi. bir aylik urun 81ytl dedi. arkasindan da 1 ayin pek bir fayda saglamayacagini, saglayacagini ama farkedilemeyecegini ekledi. en az 4 ay sonra gorebilirmi$im vucudumdaki farki. eczanelerde bulunabilen bulka benzeyen ama 3 adet aroma ce$idi olan bir toz ve yaninda gunde uc ogun almam gereken vitamin haplari onerdi, kutularin uzerlerinde herbalife yaziyordu. bana proteinin etten alinabilecegini soyledi, ama gerekirse protein haplari da varmi$.
kartini verdi, isminin altinda beslenme uzmani yaziyordu. egitiminiz nedir dedim, lise mezunuyum dedi.sustum sustum sustum :)

Karalama politikası içinde olan arkadaşlar ve onların oyununa alet olan arkadaşlar,Dünyada Beslenme Alanında TIP NOBEL ÖDÜLÜ ALAN TEK İSİM "PROF.DR.LUIS IGNARRO" Herbalife in ürünlerini geliştiren isimdir.Ben laga lugaya değil bilime inanırım.(lütfen google dan bu ismi araştırın,bana değil belgelere inanın).Teşekkürler.Yaşasın Herbalife:)

haklısın akif TIP NOBEL ÖDÜLÜNÜ ALAN TEK İSİM "PROF.DR.LUIS IGNARRO" ınanmayan cok var ben ısımden memmnunum ve gelırındende memnunum ıyıkı varsın HERBALİFE

doktor HANNIBAL nickli birinin gelip Herbalife'ı övmesine şaşırdım dersem yalan söylemiş olurum :)

Evet sevgili Hannibal Lecter,Herbalife iyidir candır :)

Seviyorum sizi Herbalcılar.daima neşemi yukarı kontrol ediyorum sayenizde..

herbalife hakkında böyle şacma şeyler yazdıgın için sana nakadar kazandıgını söyle sana 5 katını vermeyen ş....zdir
ben bu işi 7 senedir yapıyorum 3 tane ev 2 tane araba inanılmaz tatiller 8 kere yurt dışına çıktım sırf bu iş sayesinde bu fırsatı degerlendiremeyip pişman olanlardan birtanesin bence bu kadar üzülecegine gel yeniden kayıt ol bu işe gerci senin gibi çamur atmayı sevenlerin böylesine 29 yıldır faileyet göstern şirketin içine girmesine gönlüm razı olmaz ama belki adam ve insan olmayı ögrenirsin...............
yazık kardeşim sana haline acıdgım için yazdım bu yorumu dikkatli oku
bay her ... bilen adam ....

1) Kirli Olan Şeyler Yıkanır (Zaten Senin Yıkanmaya İhtiyaçın Yok Biz Ciddi Kişiler İle Çalışıyoruz)
2) Senin Hayatında Göremeceğin Lükse ve Sağlığa Sahipiz^
3)Evet Gerçekten Salakmışın ki Herbalife Fırsatını değerlendirmedin

Ben 2 Üniversite Okuyan bir öğrenciyim şirketim beni 18 yaşında taylanda eğitime yolladı ve biliyor musun orda Herbici 125 Bin Kişi Vardı ve işi de 9 aydır yapıyorum 8 ayımda 2 bin tl kazandım ve bu son haftadakı gelirimn 400 tl sen kendi haline yan biz çok ama çok mutluyuz ve böyle yaz reklamın iyi kötüsü olmaz ama başka eğer bir avukat herbalife distribitörü sana hakaret davası açarsada hiç şaşma ve bir daha HERBALİFE elleme senin ellemeyeceğin kadar temiz bir firma

gerçekten katıldığın pazar günkü eğitimde hiçbirşey anlamamışsın sende renk körlüğü var galiba ne mor gözü ya şuanda ne işe sahipsin bilmiyorum ama boş bir insan olduğun herhalinden belli

Amerika da yasaklanan ve Türkiye'de sağlık bakanlığı yerine tarım bakanlığı izniyle girebilen uyuşturucuya herbalife adını koymuşsunuz, ürünü satmak yerine dargelirli insanların gözünü boyayarak dandirikten bir eğitim için adambaşı 10 lira toplarsınız. o 10 liralarla ev de alırsınız jaguar da hatta afrika da bir orman bile satın alabilirsiniz (müdürleriniz beykoz dan orman arazilerini tapulamıştır ya)kayıtdışı topladığınız o paralarla...

her b......bilen arkadaş
HERKESİN TIP OKUMAMADIĞI GİBİ HERKES DE BU İŞİ YAPAMAZ.
ZATEN HERKES BU İŞİ YAPSAYDI MÜŞTERİMİZ KİM OLACAKTI Kİ?

BEN DAHA 1.5 AYDIR ŞİRKETTE ÇALIŞIYORUM.
ÜNİVERSİTE OKUYORUM VE BU 1.5 AYLIK ZAMAN ZARFI İÇİNDE AKTİF BİR ŞEKİLDE ÇALIŞTIĞIM İÇİN 550 LİRA KAZANDIM, ŞİRKETİ NE İLE LEKELEMEYE ÇALIŞIYORSUN ÇOK MERAK EDİYORUM.
BUGÜN BENİM ARACILIĞIMLA OLMASA YARIN ÖBÜR GÜN BİR BAŞKASI ARACILIĞI İLE EVİNE GİRECEK BU ÜRÜNLER.

İLERDE O GÜN HATIRLARSIN BUNLARI.

SANA ÜZÜLÜYORUM
ÇÜNKÜ ŞUAN KAYBETTİĞİN ZAMAN İÇİN İLERDE KEŞKE DİYENLER ARASINDA OLACAKSIN

Daha once Herbalife hakkinda hicbir sey duymadim. O yuzden Wikipedia'yi actim okudum neymis ne degilmis diye.

Bu yorumlarda adi gecen Louis Ignarro adli Nobel odullu adam, Herbalife'in reklamini yapmasi karsiliginda danismanlik sirketine 1 milyon dolar kazandirmis. Bu da etik degil diye elestiriliyor tabii ki. David Heber ise Herbalife'in yonetim kuruluna katildiginda Herbalife'tan sahibi oldugu merkezde yeni bir arastirma sirketi kurulmasi icin 3 milyon dolar almis. Eh, bu da etik degil tabii ki.

Herbalife'in bazi urunlerinde Ma Huang adli ephedrine iceren madde varmis. Bu maddenin yan etkilerini merak ediyorsaniz "Requiem for a Dream" izleyin.

Ayrica gene bazi Herbalife urunlerinin tuketimi ile hepatit hastaligi arasinda bir korelasyon bulunmus; bu konuda arastirmalar devam etmekteymis.
-----------------------------------
Ben 3 sene once diyet yaptim; oyle Herbalife falan degil. Gittim diyetisyene, dedi ki "Haftada toplam 3 saat kosacaksin ya da ona es deger vucut calisacaksin, gunde 12 zeytin ya da 12 fistik yiyerek yag alacaksin, protein agirlikli besleneceksin, haftada bir cok ozledigin pizza, hamburger turu bir seyi yiyebilirsin, aksam yemegini makul bir saatte yiyip ondan sonra hicbir sey yemeyeceksin." 3 ayda 15 kilo verdim, bir daha da geri almadim.

Bilinc, disiplin olmadan ve duzenli egzersiz yapmadan ister Herbalife kullanin ister kocakari ilaci; hicbir halta yaramaz.

Ha, Herbalife kotu bir kurum mudur? Hayir. Insanlarin aptalligini guzel bir sekilde somuren herkese saygim sonsuzdur. Eger bu dunyada zeka seviyesi "normal distribution" ile dagitilmazsa, cok zekilerin somurecegi %99'luk bir nufus var demektir. Yumulun gitsin, etikten bana ne?

02/02/2009 tarihinden itibaren itibaren herbalife ürünleri kullandım. evet.. ilk gittiğimde tamam dedim saadet zinciri... toplantı, alkış, müzik, şakşuk.. nederseniz diyin.. kendilerinin motivasyon dediği benim ise tercih bile etmediğim bir olay.. ama kim nederse desin.. ellerinda sağlam bir ürün ve alt yapı var.. googlede çıkan iyi kötü yaklaşık 300 sayfayı gezdim. çokça araştırdım. ve blogda bir çok kişinin hitap ettiği"salak insan" sıfatındayım. her nekadar ben öyle düşünmesemde..herbalife kesin sonuç veren sağlıklı bir ürün... dediğim tarihte ilk kilo tartımındaki değer 93 tü.. şimdiki kilom 77.. ideal kiloma gelmek için 2 kilom kaldı.. memnunum demek az.. o toplantıda bir kelime çok abes ve saçma geldi.. "heyecanlıyız" bu kelimeyi okadar çok sarf ettilerki çok tuhafıma gitmişti. ama şimdiki halimi gördükçe içimdeki heyecanı anlatabilmeye yeterli tek kelime bu olsa gerek... ben süpervizörüm. aldığım her üründe yeterli para kazanıyorum. işin riskine girdim 4.000.00 tl kredi kartından çektim. ve bu işe girdim.. toplam karım 1730.00 tl normalde daha fazla kazanırdım ama amme hizmeti yaparak tanıdıklarıma indirimli verdim bu ürünü... ürünü övmek istiyorum ama siz bilmeyenler için abes kaçar.. sakın aşağılama olarak algılamayın ama gerçekten yanlış düşünüyorsunuz. bu ürün bence mükemmellllll üstü bişey.. ben gayet memnunum... evliyim 1 çocuğum var 4 yaşında çocuğum dahil bu ürünleri kullanıyoruz... hani içinizden geçer çocuğu bari yakma diye... bu ürünü doğru kullanıldığı taktirde 1 yaşınadan sonraki bebeklere bile verilebileceğine kanaat getirdim.. doktar arkadaşlarım vakıf guraba hastanesi labrotuarı zeytinburnu sahlık merkezi dahil ürünleri sorgulattım ve öyle kullanmaya başladım..

işin özü... yanlış düşünüyorsunuz.. ben kullanıyorum ve bence mükemmel bir ürün... süper bir ideal kahvaltı... iş olarak yapmasanız bile sağlığınız için sağğlıklı yaşam için kullanın.. ama bilinçli kullanın..

Bu yorum yazar tarafından silindi.

sevgili hbba,
öncelikle bu yazıyı yazdığın için teşekkürler.uzun zamandır bu kadar eğlenerek yorum okumadım.:))))))
şuraya iki kelime yazayım diye oturup google hazretlerini rahatsız etmeyeceğim fekat shelbyl çok güzel bir şekilde 'ben bilime inanırım ooolluuuuuuum' diyen tayfaya alın size dayandığınız bilim açıklaması yapmış. Bana bu saadet zincirleri requiem for a dream filmini yeniden yaşatmak dışında bir işe yaramıyor.Ön tarafında ebru şallının fotoğrafı arka tarafında da I Love Pilates yazan tişört giyerim yine de herbal life kullnmam. İlla ilaç kullanacaksanız gidin doktor kontrolünde GNC den alışveriş yapın, adamlar hem doktor kontrolünde çalışıyor, hem yakanıza yapışmıyor mağazaları var hem de yeni mezun gıda mühendislerinin önünü açmaya çalışıyorlar.
Bir de şimdi birşey yaşamazsınız yaşlanınca hepsi çıkar. Çocucuğuna kullandıran arkadaşa söylüyorum ne gerek var, meyve sebze gerçek ve sağlıklı şeyler varken çocuğun vücuduna bunları enjekte etmeye.
Para kazanın tamam ama biraz da bakın kimler üzerinden ne şekilde, ve başkaları da sizin üzeirnizden ne şekilde para kazanıyor. Hipnotize olmuş gibisiniz. YEmin ediyorum yazılanları okurken resmen korkuyorum.RESMEN!!!

shelbyl çok güzel bir şekilde herbılcıların "bilimsel" savunmalarına cevap vermiş.kendisine teşekkür ediyorum benim anlatmak istediğim ama herbılcıların bir türlü anlamak istemediğini çok güzel özetlemiş.

denizcinin yeri ,

gerçekten yazdıklarını okuyunca inanmakta zorluk çektim.özellikle çocuğuna bile herbıl ürünlerini vermen konusunda diyecek söz bulamıyorum.diyelim ki biz haksızız ve herbıl mükemmel bir ürün.yine de küçücük bir çocuğa "adsız" ın da dediği gibi meyve sebze yerine ilaç vermenin mantığı ne?

bakın arkadaşlar yukarıda yoroum yapan pek çok arkadaşın da belirttiği üzere herbıl öyle size sundukları gibi bir ürün değil.15-20 kilo verdiğini söyleyen arkadaşlara da yine söylüyorum,o ürünler yerine o düzende sadece su içseniz yine o kiloyu verirsiniz.Herbılın yaptığı tek şey bağımlılık yapan ürünlerini satıp sizin sırtınızdan para kazanmak.bunu yaparken de bir nevi saadet zinciri ve tarikat mantığı ile göz boyamak.

bana yine hakaret ve tehdit dolu mesaj atacaksınız biliyorum.ama gidin requiem for a dream izleyin.işte ordaki anneden hiç bir farkınız yok aslında.

umarım bir gün bunu acı bir şekilde farketmezsiniz.bu konuda hakkında da artık daha fazla yorum yapmak istemiyorum.

adam.. birincisi ben eczacılık bitirmedim.. ilaç satan ben değilim ilacı eczaneden alırsın.. çocuğuma kullandırmaya gelince... normal bir insana 250 ml. 2 çorba kaşığı verilirken ben bir tatlı kaşığı veriyorum. sabah kahvaltısında kullanıyor. bunun neresinde yanlış var anlamadım.. kaldıki verdiğim ürünlerden bir diğeride omega 3 takviyesi.. millet bangır bangır twlwvizyonda bağırıyor faydalarını sen internetin başından kalkıp çocuk gelişimi ditelerine yada konuşmalarına katılıp dinlersen anlarsın.. bu tartışmada yer alan arkadaşlara şunu önemle vurgulamak istiyorum. bizim kullandığımız ve "tavsiye ettiğimiz" ürünler sağlık bakanlığından onaylanmaz çünkü ilaç değiliz. yardımcı gıda kullanıyoruz. sizin bakkaldan aldığınız çikolatadan farkımız yok.. bana şu her sitede yer alan ve linki verilen FED in raporunun haricinde sağlığa zararlı olduğunu ispat eden bir döküman versin iddamdan vaz geçeyim.. satmam ama kullanıcı olurum... ama bulamıyorsanız sizde bu saçma iddanızdan vaz geçin.. bu tartışmaya katıldım çünkü yaptığım çokça araştırma ve birikimi ve hatta hatta isterseniz referans şahıs ve hastane raporlarını belgeleyebilirim.. peki siz bana aslı astarı olmayan başkalarının geyiklerinden daha somut bir kaynak verebilirmisiniz..

sevgili herbıl karşıtları, safları sıkılaştırın:D yahu ben hayatımda böyle dava görmedim. Ülkeniz için böyle savaşsanız sanırım 7 cihan bizimdi. Şaşkınım ve bu 'iman'ınız karşısında nutkum tutuldu.BEyin yıkama diye bişey varsa evet budur. Damarımı kessen herbıl sıvısı akar fanatikliği bu. Davanıza sahip çımanıza hayran kaldım. HErbal life ve trevleri şirketlere bir kez daha hayran kaldım. Bedelini ödememenizi umut ediyorum. size yalnızca dua edebiliriz sanıyorum, kalan sağlar bizimdir. Yalnız herbal life la gülerek sağlıklı kalabilirim bunu fark ettim:D
Sen tuncer kardeşim, Allah çocuğunla imtihan etmesin inşallah ne diyeyim.

Ne biçim dua etmişm ama:) hızımı alamayıp haç falan da çıkarabilirim o potansiyeli gördüm, sarımsak gümüş metal falan:D:D:D

bizimki "yiğidi öldür ama hakkını yeme" gerçeği... yani üstadlar hiç bir ticari amaçla düşünmeyin. bizim koca karılar böyle bir tarif verseler sorgusuz sualsiz inanıp yinede denersiniz. ama gel gör dünyanın bilim adamları ki her ülkede muhakkak bis sağlık danışmanları var. onların kabul gördüğü ve tavsiye ettiği bir şeyi sırf farklı bir sistemde dağıtılıyor diye bukadar karşıt olabileceği aklımın ucundan geçmiyor du.. kaldıki yeni iş fırsatı diyip toplantılara davet ediliyor illa üye olacaksın ürün alacaksın gibi bir dayatmaları yok... görende titancılar gibi üye olmak için yürolarını dolarlarını aldığımızı zannedecek... cep telefonu ilk çıktığında ki tepkilerle bu herbıl ürünlerine gelen tepkileri karşılaştırıyorum aynı... demekki buda cep gibi bir patlama yaratacak :D yaww avon ürünleride aynı sistemle müşterilere ulaşıyor kimsenin cılkı çıkmaz.. gel gör milli düşman oldu herbılcılar ébu arada bu tabiri beğerndim "herbılcı" :)))) valla nediyelim dostlar allah gönlünüze göre versin. sağlık sihhat versin. şimdi nedesek boş.. yaşınızı alın da ozaman ben sizi göreyim. :))))

yaşımı herbılla sizin gibi alacaksam, allahım sana geliyorum!
cebinizden 2 milyar vererek ürün almak zorunda olup, sonra da önce o parayı çıkarmaya çalışmak ardından da daha fazla kazanmaya çalışmak.iyiymiş, yaş kemale erince deme ki böyle. peki, bana müsade.
Anne bana herbal al haydi şimdi al! HErbaaal bana kalır! dışından bakınca hımmm, içini açınca wwaaaoooww!! Şişmanlamak güzeldir!
utanır insan böyle her derde deva olunur mu, onlar nasıl ürünleeeer!!
hahahaha ilaaaahiiiii:D

her boku bilen adamın türevi olan komik insan, sen ne komik şeysin, bu dünyada imtihanda olduğumu hatırlattığın için saol, iyi vaaz kesiyon da çocuğumu niye karştırdın onu anlamadım, senin çocuğun yok galiba, benim birinci derdim imanım,merak etme sen imtihanı geçtin galiba. bu ülkenin insanı baştan aşağı tembel ve üç kağıtçı bir o kadar nüfusla bi halt çıkmıyo ben kronik tembelim, biz birbirimize benziyoruz laf bol iş yok bok çalmayı meslek edineceğimize güzel bir şeyler yapalım bugün bu kadar yeter

tebrikler 23 nisan çocuğu. Basit ve net bir yazıdan bu mesajı çıkarıp iman etmek lafını böyle anladığınıza göre, benim herbılcılarla konuşacak bişeyim kalmamıştır. 23 nisan kutlu olsun, sevinin:)

adsız kahraman bizi gale almıyon madem biz konuşmayı beceremiyoz senin gibi akıllı insana yakışamayacak şekilde lafı bağlamışsın ben anlamıyom iman etmak nasıl oluyor tekrar eder misin? Sen ne demişsin ben ne anlamışım yani,...bide meselemizle 23 nisan'ın ne alakası var bugünümü tebrik etmişsin saol varol

Arkadaşlar boşverin hiç kimse görmek istemeyen kadar kör değildir.Bugün Herbalife a bok atanlar yarın kendileri yada sevdikleri "mutlaka" Herbalife a muhtaç olacaklar.Bu tipler ihtiyaçları olduğunu bildiği halde sırf tükürdüklerini yalamamak için kullanmazlar.
Biz işimizi yapmaya devam edeceğiz bu tipler bundan 30 yıl sonra bile
heryerinde Herbalife reklamı olan sitelerde yorum yazmaya devam edecekler.
Tuttukları takımın göğsünde Herbalife yazacak,izledikleri filmin önünde Herbalife yazacak bunlar sinir olmaya devam edecek.
Bu bloğu hazırlayan ve biz Herbalife distribütörlerini eğlendiren arkadaşa sonsuz teşekkürler..
Bu arada
normalde kahvaltıda ne yersiniz? :))

iki gün önce internetten iş başvurusunda bulundum. internetteki ilanda kesinlikle şirket ismi falan yazmıyordu. ofiste çalışacak falan filan tarzı bi ilandı. neyse maili yolladıktan yarım saat sonra aradılar. bende kızılayda olduğum için yarım saat içinde gittim. garip bi ortam odaya girince duvardaki herbalife reklamlarını gördüm jeton düştü. ama artık çok geçti. yarım saat herifi dinledikten sonra eyvallah iyi çalışmalar diyip çıktım.
arkadaşlara tavsiyem bir şeyleri yukarı aşağı kontrol edeceklerine adam gibi çalışıp para kazanmaya baksınlar. böyle ihtiraslı işlerle uğraşmasınlar.
kilolu ya da fazla zayıf arkadaşlar mutlaka yetkili bir doktorla görüşsünler. doktor da bunlardansa koşar adım kaçsınlar.

en son yazdığım 22 nisandan buyana bir çok müşterim oldu. yarın (kısmetse) güllüoğlunda çalışan 4 kişiyede bir ürün vericem.. senin gittiğin gibi ilan veya internet sitem yok.. hatta arkadaşlarımın yaptığı gibi koca rozetleri de takmıyorum. benim reklamımı müşterilerim yeterince yapıyor.. doktarlara gelince.. insanlar altarnetif tıbba yönelirken hala neden doktorlara yöneliyorsunuz anlayabilmiş değilim. ???

ya inanamıyorum bu yazılanlar gerçek olamaz!!!bende kullandım artı dist.lüğünüde aldım 7 kilo verdim 1,5 ayda ama sonra 1-2 ay safsakladım kullanmayı ve sonra 12 kilo aldım!!!(ayrıca etrafımda bu ürünü satabileceğim çok insan olmasına rağmen zarar görünce gözümü para hırsı bürümediği için onlara SATMADIM!!! )sakın bana çıkıpta beslenme tarzınızla alakalıdır demeyin zaten deli oldum iyice çıldırırım!!!bu herbılcılar birgün anlayacaklar yanlışlarını ama umarım sadece maddi olur kayıpları allah sağlığınıza zarar vermesin.bu arada güllüoğlunda 4 kişiye ürün sattım diyen kişi ne o yoksa diğer salladığınız daha doğrusu beyninize işlenmiş palavralar gibi güllüoğlu bu ürünlerin iyi olduğunu onaylayan bir kurummu!!!!

bırakın allah aşkına üniversite harçlığıyla zor geçinen öğrencileri bile mahvediyorsunuz madem onları bu kadar düşünüyorsunuz onlara burs verin niye çocukları birdaha okulla birlikte çalışmaya mecbur bırakıyorsunuz hani çok kazanıyorsunuzya...


daha yazacak çok şeyim var buraya bu sahtekarlığı anlatmak için ama şuan vaktım yok!!!

Büyük bir keyifle okudum. ve bir önerim olacak televizyon diye bir araç var arkadaşlar niye çıkıp televizyondan bütün dünyaya duyurmuyorsunuz bu bilimsel düşüncelerinizi yani kurtarılacak bir insan topluluğu hatta yakın cevrenizde bir eşiniz dostunuz var ise gerçekten hemen televizyona çıkın ve belgelerinizi sunun herkesi kurtarın bu(sizin tabirinizle)saçmalıktan öyle değil mi? arkadaşlar güneş balçıkla sıvanmaz demiş atalarımız hiçbirşey bilmiyorsanız atalarımızın sözlerine kulak verin rahat olun herşeyi özetliyor atalarımız ve bu memlekette sağlık bakanlığı var alın birkaç kutu götürün test ettirin yani burada ağzınıza geleni yazmakla biyere varamazsınızki çok ilginç madem bir bildiğiniz var kendinize güveniyorsunuz hatta her haltı biliyorsunuz hodri meydan sağlık bakanına başvurun lab. teste tabi tutun bilimsel olarak kanıtlarınızı elinize alın televizyon kanalı ile veya resmi bütün yolları da deneyerek herkesi kurtarın inan seni ilk kutlayan ben olacağım. sevgilerimle ve saygılarımla

Merhaba ben psikoloji öğrencisiyim.

Bence de kesinlikle hipnoz, beyin yıkama gibi bir durum var burada. Ben de gittim malesef o toplantıya bir arkadaşımın yanında, bu meselelerden tamamen bihaber.

Ordaki insanlar, sanki bu dünyada yaşamıyorlardı. Çok değişik hal ve hareketleri vardı, ciddi anlamda tuhaftılar. Sanki bir hipnozun etkisinde gibiydiler. Aynı salondaydık ama onlar kesinlike çok ayrı bir dünyadaydılar.


gerçekten birileri bu ürünlerden fayda görmüşse bile, gerçekten birileri zengin olmuşsa bile, ve bu birilerinin sayısı gerçekten çoksa bile,
toplantı salonuna gelinceye kadar kendilerini gizlemeleri, orda da soru sorulmasına kesinlikle izin vermemeleri, ilk fırsatta biz sizden para almayız ama şu şu sebepten ötürü şukadar para vermelisiniz demeleri
bu firmaya güven duymamak için yeterli bence.
daha ilk adımda ilk görüşmede ilk davette güven vermeyen bir yerden kimse bir fayda beklemez.

bence burada iki farklı konunun tartışması iç içe geçmiş. ama ayrılmalı.

firma ve sattığı ürünler.

sattığı ürünler hakkında herhangi bir yorumda bulunmadığıma dikkat çekmek istiyorum. O ayrı bir konudur. Fakat her ne satıyor olursa olsun firma kesinlikle hiç güven vermiyor. güven veremiyorsa, "beyin yıkama salonuna kadar ismini gizliyorsa" bu işte bir bit yeniği vardır.

bunu inkar eden kişi sadece ve sadece o salonda beyni yıkanan kişidir.

üzgünüm..

Mükemmel bir tespit ama yazınızda değinilmesi gereken noktalar var sayın psikoloji öğrencisi, öncelikle şirketin adı, adresi, hizmeti, faaliyetleri aklınıza ne geliyorsa istanbul merkez ofisinde(tam adresi resmi web sitesi aracılığıile bulabilirsiniz bilginize) gerekli herşeyi resmi ve yasal bir biçimde bulmanız öğrenmeniz mümkün. ayrıca İnsanlar mutlu olduğu sonuç aldığı başka insanlara bilimin de ışığında yardımcı olabildiği bir imkana sahipse bunun neresi beyin yıkama olabilir anlayamadığım nokta aslında bu gittiğiniz eğitimde ve sonrasında herhangi bir zorunluluk ile karşılaştınız mı(eğer anlatılanları zorunlu dinletildiğini söylerseniz ki emin olun farklı bir yerde olduğunuzu bilmenizde fayda var ortada bi yanlışlık olduğunu bilmelisiniz) mümkün değil kimseyi orada zorla tutmazlar (ki eğer gerçekten şirketin bir toplantısına gittiyseniz şunu duymuş olmanız gerekiyor: çıkmak isteyen şuan çıkabilir teklifi ile başlar toplantı ve ilgilenmeyen kişilere fırsat verilir çıkabilmeleri için) eğitimin bitiminde herkes kendi yoluna gidebilir çok doğal bir şekilde ve bu başlangıç yapıldığına görede sizin tabirinizle(beyin yıkama olayı kesinlikle sözkonusu bile değildir). düşünün öyleyse herhangi bir insan okuduğu bölümü bitirip, sırf kendinden kaynaklanan eksiklikler nedeni ile göreve başlayamayınca eğitim sistemini öğretmenlerini atanma konusundaki yetkilileri eleştirmesinin suçlamasının mantığı varmıdır(birbaşka bakış açısına görede büyük bir umutla eğitimini tamamlayıp sırf yanlış politikalar veya torpil sisteminin egemen olduğu bir iş için görev alamaması diplomalı işsizler ordusuna katılması eğitim aldığı süre boyunca beyninin yıkandığı anlamını mı taşır) Sayın psikoloji öğrencisi beyin yıkama tabiriniz göreceli bir kavramdır, tekrar hatırlatıyorum gizli, ismini vermiyorlar dediğiniz firmayı bizzat istanbul merkez ofisine gidip gözleriniz ile görüp gerekli yorumlarınızı(isim vermeden davetler, iştoplantılarına şirket ismi vermeden davet edilmeler vb.sorularınızı) oradan yetkili resmi ağızlardan öğrendikten, öğrenip bilgi sahibi olduktan sonra yapınız. lütfen hakim olmadığınız konular adına yorumlarınızı yaparken birilerini kırdığınızı yorumlarınızın kimleri etkilediğini birkez daha düşünerek zararverici tutumlar sergileyerek değilde yarar verici ne olursa olsun karalama tavrı içerisinde olmadan etik ve okuduğunuz eğitimini aldığınız mesleğinde hakkını vererek meslek etiği içerisinde bildikten öğrendikten sonra yorum aktarmanız dileğiyle. Hayatınızda ve mesleğinizde başarılar...

para kazanmak herşey değildir..etrafındaki her insanı potansiyel müşteri olarak gören herbalife distribütörlerine sesleniyorum...
acaba kaçı ürünlerin içeriklerini net olarak biliyor?
sadece doğal şeyler içeriyor deniliyor..ama unutulmamalı ki keten kenevir tarzı uyuşturucular da doğada yetişiyor...

ben bir üniversite öğrencisiyim...tatildeyken en azından birkaç giderimi karşılamak için bir arkadaşımla ilanlarını gördüğüm bu şirkete iş başvurusuna gitme gafletinde bulundum...
ilanlarında herbalife'dan bahsedilmiyordu bile...

neyse gittik önce biraz bekletildik sonra bir odada görüşmeye alındık....
bir adam dengesiz gibi davranıyor(bunu sürekli telefonla konuşup radyasyon almasına bağlıyorum),arada bir toplantılarından fotoğraf gösteriyor..sonra da bakın bunlar işi anlamanıza yeter işi anladınız di mi diye sorular soruyordu :S

sonra odaya sırayla bikaç kişi(tesadüfen!!!) giriyor ve "aa kusura bakmayın böldüm" dedikten sonra dışarı çıkmıyor programlanmış bir robot gibi herbalife la tanışma hikayesini anlatıp gidiyorlardı...bu arada konuştuğum herkesin bir hikayesi vardı ve hiçkimsenin işsizlik gibi bir sorunu yoktu bu işe başlarken(hadi ordan!!!)
o kadar komikti ki anlattıkları o kadar açıktı ki insanları kandırma çabaları karşımdaki adamın söylediklerine tepkilerine gülmemek için zor tutuyordum kendimi...
neyse adam 1,5 saat konuştu...döndürüp dolaştırıp aynı şeyleri anlatıyor...sonunda da işi anladınız mı deniliyor?..
kısacası iş başvurusuna gelen insanlara yolunacak kaz veya salak muamelesi yapıyorlar...neyse bu arada tesadüfen içeri girenlerden biri tesadüfen akşam olan (sonradan her gün yaptıklarını öğrendiğim) toplantılarına bizi davet etti...
adam programlı gibi elma suyu rengindeki sıvıyı içiyordu sürekli..sonra bize sundu..istemeyince de "zaten çok pahalı bir ürün içmediğiniz iyi oldu" dedi...arkadaşımla birbirimize baktık ve gülmek için kendimizi tuttuğumuz 1.5 saatin sonunda daha fazla kendimizi tutamadık vee koptukkk :D:D

sonra ismimizi ve telefonumuzu istediler...siz kartınızı verin biz size ulaşırız dedik ve oradan ayrıldık...

o ürünlerin içeriği ne olursa olsun ister yararlı ister zararlı...bu nasıl bir tezgahtır yaa...toplantı parayla mı olur??? bir şirket kendi personeline toplantı veriyor ama yine kendi personelinden para topluyor...
her şeyi geçtim satacağın ürünü kandi paranla alıp,işe başlarken 130 lira yatırıyorsun...herşey parana bağlı 5 kuruşun olmasa yüzüne bakmazlar farkında değil mi herbalcılar???
herbalife distiribütörleri sizi saygıyla selamlıyor ve bu tezgahtan Allah'ın izniyle kurtulmanızı ümit ediyorum....bu arada satış yapıcam derken kendinizi kaptırıp dostlarınızı ilkokul arkadaşlarınızı kardeşinizi annenizi babanızı bu olaya bulaştırmayın !!!

bir iş sekterü.. bir focus eğitim toplantısında bu blogda geçen diyalogları özet geçtim ki hiç umursamadılar.. söylenen söz şu.. bizim para kazanmamız gerek boş işlerle uğraşacak zamanımız yok.. yukarıda çok kez cevap yazmaya çalıştım ama önemli değil hoşama gittiği için yapıyorum diyelim.
hiç ürün tanıtamayan ben (pazarlama, kandırma artık nediyorsanız) 2,5-3 ayda hiç rozet takmadan, ilan yapıştırmadan, disb. bulma gibi bir çabası olmayan hatta hiç gayreti bile olmayan (biri benden ürün almak için 15 gün bekledi) keyfi keder belki heyecan belki heves adına bu işe girip ürün sattıysa sizi davet eden arkadaşları gerçekten tebrik etmek lazım. "inanırsan kazanırsın, çok inanırsan yapamayacağın bir şey yok. " bu sözü hemen her toplantıda söylerler ve benim can alıcı noktam bu.. 27/04/2009 da bir müşterimin referansıyla tanıştığım biri eşi için ürün aldı. 01/07/2009 tarihi itibari ile tanita vücut analiz cihazıyla kontrolünü yapmaya gittiğimide 1,55 boyunda 103 kiloda olan bir bayanı 85 kilo olarak tarttım (ki aslında 80 kilo vücut su oranı artmış adele yapmış) öğlenden beri duran bu maile bakmadığım halde demin gelen bir telefonla 3 kişi daha bu üründen istediğini ve tanıtmam için beni bekledikleri haberi geldi.. bir noktaya dikkatinizi çekmek istiyorum. aramadım, arandım.... pazarlama yada kandırmaca yapmadım. kaldıki ürünü bıraktıktan sonra kilo alıyomuşsun diyenler halt etmişler. kendim deniyorum 77-80 arası kilo dayım.. 1 aydır ürün kullanmıyorum. istediğim gibi rahat bir şekilde kilo verebiliyorum.. çünkü inanıyorum ben kilo verebilirim..verdimde.. ve verdiğim ürünü kullananlarda verdi.. arkadaş demişki sadece doğal şeyler içeriyor deniliyor..ama unutulmamalı ki keten kenevir tarzı uyuşturucular da doğada yetişiyor..." dostum sen hiç aspirin yada gripin alma.. onlarda bitkisel ve doğal karışımlar var.. kola cips sana iyi gelir. neme lazım doğal bir şey yersinde ölürsün mazallah. :D ama lütfen bunu dalga geçiyor olarak algılama, çünkü güvenilirlik olayını ve ürün içeriği sorunsalını aştık diyorum ben.. sorun pazarlama tekniğimi !! işte o tartışılır.. yeni bir sistem.. ama umrunda değil.. şubat 2 den beri beş ay oldu bir disb. bilem yok, olmasında... benimle birlikte bu şirkete dahil olan arkadaşımın banka hesabına 900 tl para girdiğini ben gördüm.. (sadece alt ağından) ve sattığı ürünlerden elde ettiği kar hariç.. bilmiyorum.. bildiğim bir şey var. oda inanırsanız kazanırsınız..

yahu bu nedir ya abi adamlar resmen ise yarar diye tanımlanabilen veya zararlı diye tanımlananbilen bi ürünü kapaklamıs ve milette satmanın bin bir türlü yolunu icat ediyor ise yararmı yaramazmı bilmem ama ben kıllandım abi.. savunanlar direk savunuyor kuskusuz iteliyenler direk iteliyo simdi bu isten para kazanmak icin girmeyi düsünüyordum etik mi dilmi diye düsünmeye basladım yok abi bence bu iste buyuk para var ama kazananlar bence yine yırtınan konusan yalan soyleleyen distrübtorler diil ustundeki cok atan cok konusan pskolojiyi koküne kadar uygulayanlardır gidin insan gibi adam gibi calısın kardesin limon sat pazarda yada su sat bisiy yap paraysa para iste .. koyun sen olmayı secersen kurt a niye yedin diye sorulmazki kardesim... umut e...

İnsanları kandırıyorlar, ürünü bir ay içinde iade edebilirsiniz diyorlar ama yalan söylüyorlar noter tasdikli istifa istiyorlar açılmış ürünü almıyorlar.. ben eşim için aldım.. ama bir hafta sonunda ağrıları oldu.. bıraktık.. iade etmek istediğimizde "eşim olduğu için " edemezmişim.. eşinize akrabanıza satış yaparsanız iade almıyorlarmış.. eşim müşteri sayılmıyormuş.. eşimin kardeşi de müşteri sayılmıyor..

Birisi yukarida kesin ya avon yada baskabir rakib firmanin elemanidir.Zirvalamis arkasindan sizde tasdiklemissiniz.ben kullaniyorum ne midem agridi nde baska birsey gayetguzelde kilo veriyorum bunun neresi garip magazada ayakkabi satmak kadar dogal veya parfumericide parfum satmak gibi boyle bir iste calisip gurur duymalisiniz insanlarin sagliklarini tehdit eden bir soruna araci oldugunuz icin.

bu herbaliceciler ne böyle ya adamı internette bile rahat bırakmıyolar elini veren kolunu kaptırıyor bunlara :)):))

Sayın Her Boku Bilen Adam rica etsem bana ait (tuncer)tüm yorumları siler misiniz?

WELNESS GIDA adı altında yonetici bazında calısacak bilmem ne kriterlerine sahip eleman arıyorlardı ve başvurumdan sonra olumlu cevap aldım. Cıktım gittim 11 de otelin salonunu kapatmışlar kurmuşlar tesisatı eller havada karşılandım. Noluyo lan didim. Ellerinde cikolatalı parca kurabiyeleri Formul 1 adı altında gecen ilac demiycem kızıolar yemekleri vardı. Kim davet etti dedim böyle böyle. Müstakbel meleğinizle tanıştarayım sizi dedi güldüm geçtim hala noluyo lan aşamasındaydım. 1 saatlik sunum geçti gene eğitime katılacaklar 25 ytl versin dedi.Ben duymustum Herb Muhabbettini ama ver dedim 25 i gör insan tanı dedim.25 YTL ye dolandırıcıları nasıl tespit edersiniz dersi aldım ve teşekkürler herbalife(!). 11 den aksam 21:00 e kadar kaldım tuttum dayandım gitmedim.En son geldi bi kadın 50.000 kazanıom kocamla dedi anlattı işleyişi piramiti vs.. üst düzeymiş hatun ama arkada kuytu köşede bütün gün oturdu oyle.Yürü git lan üstdüzeymiş 50.000 miş masaya koydu kafayı uyudu karı elleri saclarının arasında kafasını zor taşıodu. Giderken 200 ytl ye dist. yada direk olarak Supervisor sertifikanızı alabilirsiniz dedi. Dedim 200 ok de amerikalı gelcekmiş Antalya'ya seminer eğitim bazında kim karşılıcak masrafları bu tur olayının oteli moteli ? Ses yok başladı şakira gene son ses eller gene kalktı havaya.Nihayetinde genede Allahın yarattıgı kulları tanıma şansım oldu.Araştırmalarım sonunda çevremden birileride girmiş soktore bişey yapamamışlar ilaclar işlememiş vs.. kısacası diyecegim o ki : Yayında ve yapımda geçen herkesin Allah :D annadınız . teşekkürler herblife iyiki varsın .

okumamış insanları, lise mezunlarını parayla, gezmeyle kandırıp bu oluşumun reklamını yaptırıyorlar. onun içindir ki bu işle meşgul olan kimseler işte şu ana kadar 2000tl kzandım ve sonrasında vs.vs. kadar kilo verdim diyor... efedrin pek masum bir katkı maddesi değil. diğer ''herbi''ci elemanların dediğine göre de bu malzemelerin FDA onayı yokmuş... bu onay dünyadaki en geçerli tıp onayı olmakla birlikte bu onayın olmadığı ürüne iyi gözle bakılmaz amerikada. burada da sağlık bakanlığından izin alamamış gördüğüm kadarıyla, ve efedrin içeryorsa bu ''herbiler'' mutlaka sağlık bakanlığının onayı gerekir. ilaç değil de dediler bunun için. o zaman tarım bakanlığından izninin olması şart. şart artı bizim standartlarımıza da uyması gerekir (tse)... benim bir doktor olarak düşüncem 'herbalife kullanmayın, kullandırmayın'' yönündedir.

Beni de çağırdılar iş fırsatı etiketi ile bir toplantıya.. İnatla konunun ne olduğunu söylememişlerdi.. Lakin salona girip çıkmam bir olmuştu.. Gizli kapaklı görüşmeye çağırma modu (takım elbiseler filan) ve "çok değerlisiniz" gibi yalakalıklar çok ayıp gerçekten. MAdem çok sağlıklı bir ürün, ürünün özelliklerinden ziyade neden insanların gözü bol para ve güzel vaatlerde bulunarak süsleniyor?
Benzer bir firmanın işinde bir arkadaşım bütün kongrelerine katılacağım, çok para kazanacağım umudu ile boğazına kadar borca girdi. Çok sevdiğim bir diğer arkadaşımdan feci derece soğudum, çünkü resmen baskı yapmaya başladı ürünleri ile ilgili.. Hatta az evvel onunla chatleştik, ve HErbalife dışında bir şey söylemez olmuş olduğunu görerek, google'da kısa bir arama sonucu burayı buldum ve yazıyorum. Evet, ürünler çok iyi olabilir, bilmiyorum. Fakat ben bugün bir bakkal açsam, sokaktan geçen her kişiyi kolundan tutup dükkanıma sokmam ve sokamam ki... Bu tür sistemlere katılan arkadaşlara (Amway'in de kıyısından dönmüştüm) en azından yakınlarına sürekli bir şeyler anlatmamalarını tavsiye etmek istiyorum.. inanın çok itici oluyor ve yakınlarınız ile olan ilişkilerinizi bozmayın bari.
Hemen ekleyeyim, o yukarıda bahsettiğim arkadaşımı kırmamak adına bir kutu toz halinde içecek aldım. Arkasında "düzenli bir öğün yerine tercih edilebilir" deniyor. Elbet, ben düzenli biçimde besleniyorsam, yediğime içtiğime dikkat ediyorsam (ki öyle yapıyorum), bari normal bir yemeğin keyfini çıkarabilirim, bir bardak shake ile geçiştirmek zorunda kalmam... Öff, neyse sinirlerim bozuldu, daha fazla yazmayacağım.

yahu kardeşim oku oku bitmedi yorumlar valla daha okuyacaktım ama vaktim yok genel kanımı belirtivereyim dedim. benimde bir öğrencim herbılcı olmuş vazgeçiremedim gitti. ama daha yeni başladım sayılır kurtaracağım inşallah onu bu kötü durumdan. bu gün de uzman herbılcı biriyle görüştüm kadını tam da kafalıcaktım ki dayanamadı müşteri geldi dedi kapattı :)) soru soruyorum konuyu değiştirio soru soruyorum gene konuyu değiştiriyo valla sonunda kendisine sordum ne kadar daha bu ürünlere bağımlı kalıcaksın daha ne kadar para ödemeyi düşünüyorsun diye sonra da kaçtı gitti...
diyecek bişey bulamıyorum inşallah herkes farkına varır da kurtulurlar...

Merhaba Ben HBÖA (Her Boku Öğrenen Adam) :)))
Benim de bir arkadaşım Amway işine girmişti. Sürekli beni arıyor çok kazandığından bahsediyor. Beni toplantılarına davet ediyordu. Konuşmaları bana gerçekçi gelmiyordu. Hatta sorduğum sorular karşısında cevap veremiyor ve üstlerinin bunlara cevap verebileceğini söylüyordu.
Ticaretle uğraştığım için çok iyi bilirim ki kimse iyi para kazandığı işi başkasına öğretmez veya anlatmaz. Eğer birisi size böyle bir işten bahsederse mutlaka bir bit yeniği vardır.
Davetler karşısında bir istemedim, iki salladım, üç geciktim vs. Ama ısrar bitmedi. Sonunda bir toplantılarına kardeşimle birlikte gittik. Kişi başına yanlış olmasın 10 TL ödeyerek salona girdik. (Ödemeyi kendisi yaptı.) Klasik konuşma ve gösteriler başladı. Ayda bilmem ne kadar kazananlar, tatiller, arabalar, evler vs. Tabi ben yıllarca ticaretle uğraşan biri olarak oradaki hileleri hemen görmüştüm. Bu bir satranç oyununa benziyor. Sizi çeşitli taktiklerle ye(n)meğe çalışıyorlar. Ama satranç veya başka oyun oynayanlar iyi bilirler ki oyunun dışındaki kişiler hamleleri daha iyi görürler. Ben de aynen o şekilde onların hamlelerini çok iyi gördüm. Ve sadece sıkıcı bir saat geçirmiş oldum. Sonuç olarak Amway, Avon, Herbalife tarzı şirketlerin pazarlama ve satış taktiği bu. İnsanları bu ağın içinde tuttukları sürece kazanırlar. Ağa sürekli birileri girer ve çıkar. Para kazanan kişiler belli başlı bir kaç kişidir. Arkadaşıma gelince şimdi köyüne döndü ve hayvancılık yapıyor.
Geçenlerde de uzun zaman görmediğim bir okul arkadaşımla karşılaşmıştım. Bir gün bu arkadaşım beni aradı ve ''İşinden memnun musun? Benim ekstradan yaptığım bir iş var. İyi parası var. İşte sen de arkadaşımsın ileride madem böyle bir iş vardı niye haber vermedin deme vs.... cümleler kurarak beni davet etti. Tabi ben böyle bir iş olduğunu tahmin ederek ''Bakarız'' dedim.
Ne diyeyim Allah millete akıl fikir versin.
Bir de bu insanlar bu işleri anlatırken karşısında ki insanları birşeyden anlamaz, bilmez, saf zannediyorlar herhalde. Çok komik duruma düşüyorlar farkında değiller. Körü körüne birşeye inanmışlar ve hiç araştırmıyorlar.
Zaten memleketin asıl sorunu da bu mantalitedeki insanlar değil mi? Araştırmayan, okumayan, öğrenmeyen, sormayan, düşünmeyen yani insana has özelliklerin hepsini mümkün olduğu kadar kullanmayan kalabalık sürüler...

Ne deyim gardaşım söyle ne deyim
Başka bir dünya yok nere gideyim

''İnsanlar yiyecek, ekmek ve yatacak yer buldularmı düşünmekten kaçınırlar''
Voltaire

Arkadaşlar yazıları hemen hemen hepsini okudum , Bende Herbalife Bağımsız Distribütörüyüm..

Herkesin anlayışına görüşüne saygı duyuyorum herkes bilmek istediği şekilde bilir kabul etmek istediği gibi kabullenir..

Ama araştırmıyoruz arkadaşlar araştırmıyoruz , araştırıyorsak bile işte bukadar , açıyoruz interneti ''XXX'' kişi nedemiş , aaa Herbalife patlamaya hazır bombaymış insanların içinde patyalacakmış yok şöyle olmuş yok böyle olmuş .. kötü mü görüyorsunuz zehirliyormu diyorsunuz , ya bunu nerden söylüyorsunuz nerden bırakalım bukadar birbirimizi yemeyide şuraya bi link atalım atalımda altında adı sanı belli olan bir kaynaktan okuyalım şu zehirleme kandırma haberlerini ? yaptık diyelimki bu işe kandırıldık , ya çok süperman arkadaşım konuşuyosun ya ordan adam gibi bi haber koy kaynağıyla bende bu ürünler bi boka yaramıyormuş deyip hatta bu gerçekse bunu görüp bırakayım bırakmayının da ALLAH belasını versin .. Konuyu açan kardeşim Çok biliyorsan öğrendiğin yeri , link at kaynağıyla Allah için benide kurtar yani ;)

Toplantıları anlatmışsın , sen kendi görebildiğinide öyle bir trajediye çevirip anlatmışssınki bravo yani tebrikler.. ama o senin görebildiğin , İlanları saptırmışınız birde diyorsunuz ki İSİM YAZMIYORLAR ..

Nasıl yazacaksın ? bu kadar atıp tutan insan var ken ? sen burdan aslı astarı olmayan komediler yaz , sonra ilanlara insanlar isim yazsın .. bu önyargılarınız ve bu kendi şahsi savaşları birgün biterebilir ve uzanamadığınız ciğere bir gün mundar , dememeyi öğrenirseniz işte ozaman herşey şeffaf olur ..

Neyse Saygı duyuyorum demiştim uzatmıyorum lafı .. bana şimdi hiç kimse bedavadan yazmasın ..

12 Mart 2010 Sabah Gazetesi Günaydın eki , isteyen arkadaşlar bakabilir HERBALİFE , ürünleri orada ..

12 Şubat 2010 Türkiye gazetesi , orayada bakın bunlar belgede değil ULUSAL GAZETE .. ( :


Aşağıdaki link'e tıklayın benim yada Herbalife'ın sitesi değil Türkiyemizin , ünlü kariyer sitesi oda Herbalife Şirketinden bahsediyor bakın ..

Varsa belgeniz gücünüz boş değil harbi dolu lafınız onlarıda bana siz belgeleyiniz Bırakmayanın ALLAH BELASINI VERSİN ..

saygılar..

http://www.kariyer.net/kariyerrehberi/kariyerRehberiDetay.kariyer?arn=&sid=?ref=DDiyetCom&prt=81&kn=661

Selam bende herbalife bağımsız distrübütörüyüm ve bu muhteşem ürünler sayesinde 22 kg aşağı kilo kontrolüm var.Kazanç fırsatlarıne gelince benımle ota toza süte paramı verilir diyen arkadaşlarıma..hayalimdeki arabayı alarak cevap verdım...belki 20 bin tl lik bir araç bazıları için sıradan olabilir ama..Ben herbalife sayseınde hem hayallerımı gerceklestirdim hemde fazla k,lolarımdan kurtuldum..Bence sizlerde denemelisiniz...I LoVe HeRbaLİFE

bi dk sn hr b... bilen adam nie ism wermion 1 hm sn araştırmaaa yapıoın mu saçma saçma şeyler yazmışsn kullandn mı bz aileck 2 yaşndaki kardeşimizede kullandırıorz çocuğun yemin ederim ki öle bir hırıltısı wardıki şimdi yok bi deri bi kemikti düzeldi hergün içiriorz ona annem babam da kullandı 2 sine normal kilosuna dönünce bıraktılar allaha şükür bi şikayetimz yok çünkü eskisi gibi hapur hupur yemiolar ki kilo almıolar mantk bi alkol bağımlısı tedavi gödü tedavisi bitti dokto ona ayda yılda 1 2 kz iç dedi bu adam eskisi gibi her akşm içerse yine alkolik olur mu olur tabiii!!!! lütfn hr b... bilen adm her b... bildiğini zannedip abuk subuk şeyler yazma insnlrn bynini ykayn snsn nie bu herbalife ya ve herbılcılara nefretn ama neyse söle bzde bilelm şimdi bulda soğuk su içme lütfen...

ayrıce denizcinn yeri çok haklısn bu devirde şmdimeyve sebze mi kaldı hepsi hormn hepsi gdo dimi yaneee!!!!...

arkadasLAr kimin ne yabdıqı sizi ne ilgilendiriR ki sonuc veren ürün nasıl Olsa Para kazansalarda kazanmasaLarda yapıyoLar herbalife A benzer Bir sürü netWOrk marketing şirketLeri var sizce onlar daha mı ıyı SAçmaLamyın lütFenn biras aklınızı basınıza toplayın yha hiçbi şekilde hiçbi firmayı kötüleme hakkınız yok o şirket kurulmussa calsanlara kurulmusdur çalısmayan bı ınsan hıc bır sekilde Rencide etmeye hakkı yoktur ...insanLarın beynını yıkamayın bırakınd aiş bulamayanlar işini herbalife sayesınde hem hayatını hemde Farkını ortaya koysun ..herbaLife biras kendınize bakın

bugün ben de herbalife değil de forever living diye bi herbalife türevine katılma hatasında bulundum nedir ne düşünür millet diye araştırırken bloğuna rastladım. daha önceden de rastlamış ama izlemeye almamıştım her boku da bilmeyeyim demiştim ama şimdi yazılarınla baya eğlendim ve izleyicinim=) kuzenimle gittik onu bu beladan kurtulması için sana havale edicem hbba=) beni dinliyor ve susuyor. bir elin nesi var, iki elin sesi var. seni kullanıcam üzgünüm =p

BENDE 1 YILDIR HERBALİFE BAĞIMSIZ DİSTRİBÜTÖRÜYÜM YAZILANLARI BUGÜN OKUYUNCA ACAYİP KEYİFLENDİM VEDE 1 YIL ÖNCE ASLINDA NE KADAR DOĞRU BİR KARAR VERDİĞİMİ ANLADIM BU HİKAYEYİ ANLATAN ESAS OĞLANIN BAHSETTİĞİ TATLICI OSMAN VAR YA SOY ADINI YAZMAMIŞ SORUN DEĞİL YAZSAYDIN O KİŞİ 2011 OCAK AYINDA HERBALİFE MİLYONERLER TAKIMI ÜYESİ OSMAN YILDIZ KENDİSİ İLE BİR ÇOK EĞİTİMDE BERABERDİK VE SİZİN İNANMAK İSTEMEDİĞİZ O HAYATIN ÇOK DAHA FAZLASINI YAŞIYOR OSMAN YILDIZ İNANMAYANLAR FACEBOOK TAN TAKİP EDEBİLİR
BİZİM ESAS OĞLANA O KADAR EMİN BİR ŞEKİLDE YAZMIŞ BU YAZIYI BİLMEYENLERDE GERÇEKTEN DOĞRU SANACAK SON SÖZÜM ESAS OĞLANA HERBALİFE IN SON SPONSORU BARCELONA TAKIMI OLDU TABİ BİRDE MESSİ BUNLARDA HERBALİFE FİRMASININ LOGOSU İSMİNİ VE ÜRÜNLERİ GURURLA TAŞIYORLAR
FİKİR SAHİBİ OLMAK BAŞKA BİLGİ SAHİBİ OLMAK BAŞKA

bence tamamen saçmalık h.b.b.a doğru soylüyor sonuna kadar katılıyorum...

çok komiksin benim bedduam dha iyi tutar.herkesin korkulu rüyası olduk.çünkü köklü bir şirketiz memnun müşteri sonucuna dayalı harika ürünlerimiz mevcut.75 milyondan fazla şirkete gelen teşkkr mektupları var.bu seneki exstravaganza size kapak olsun...

öncelikle benim burda ne işim var bilmiyorum nette araştırma yaparken gördüm bu sayfayı ve okadar çok yorum okudum ki bir çoğunda gülerek okudum yorumları...burda ne işim var benim derken araştırma yaparken açılan sayfada her haltı [diyeceğim ben eğitimli kültürlü bilgili seviyeli bir insan olduğum için kendimce halk dilinde kullanılan en uygun en dişe kemiğe dokunmayan tabiri seçtim)bilen bir adamın yazısının başında olmamdan kaynaklanıyor...bu kadar mı düştükde Türkçe vs.. diye hemen hergün vaaz verirken güzel benimde zaman zaman takip ettiğim blogspot sitesinde böylesine bir kimlikle yazı yazmak cesaret işi olsa gerek özellikle şimdiye kadar bu siteyi takip edip de bu arkadaşın sayfasını neden görmediğim anlaşıldı...tartışılan konuya gelince her zaman meyve veren ağaç taşlanır Atasözü hep karşıma çıkmıştır hemen hemen hergün de yad ederim bu sözü çok doğru.konu herbalife olmasa da eti,coca cola olsada burdada insanlar çatışacak eticilere karşı ülkerciler coca colacılar karşı pepsiciler cola turkacılar vs.. serbest piyasa rekabeti doğrurur fakat HAKLI rekabeti..bununla birlikte eğer işinizde iyiyseniz her zaman eleştirilir hatalarınız kusurlarınız aranır..iyi olan zaten eleştiriye açıktır fakat yerinde doğru iyileştirici geliştirici bir eleştiriyse...bahsettiğim ürünlerde aynı herbalife gibi dünya çapında lider ürünler kim ne derse desin her iki firmanında aylık yıllık toplam cirolarını vs.. bildiğimden her iki firmadada çalışan çok değerli arkadaşlarım olduğundan ve araştırmalarını yaptığımdan bukadar net konuşuyorum.bu ürünlerde eleştiriliyor karalanmaya lekelendirilmeye çalışılıyor her kim ne yaparsa yapsın liderliklerini ve zirvelerini koruyor ve yaklaşık 1 hafta önce ileri geri konuşan insanın bir hafta sonra elinde bir coca cola veya eti ürünü görmek hiç de şaşırtıcı değil..gelelim herbalife 2.si çamur at izi kalsın politikasıyla eğer yazarlık gazetecilik oluyorsa bakınız tarihe bu insanlar şu an ne yapıyor..eleştiriyse rekabetse sonuna kadar HAKKLI olacaksa..3.sü konuya yorum yazayım dedim karşıma ^^sen her şeyi bildiğini sanıyorsun ama..." diye başlayan yorum yapmanız abesle iştigal olur. onun dışında "destur var sansür yok" ne isterseniz yazabilirsiniz. bir de kaynağını belirttiğiniz sürece yazdıklarımı paylaşabilir, vücudunuza dövme bile yaptırabilirsiniz. ha kaynak göstermezseniz de mahkeme, dava falan uğraşmam; en fazla beddua ederim.^^ bu yazı çıktı fakat yorumların içinde yalnış hatırlamıyorsam esra nikiyle yazı yazmış bir bayanın^^Bu kayıt, yazar tarafından kaldırıldı. ^^ ibaresini görüyoruz bu kimlikli kişi ne yazmış ki kaldırılmış madem herkes düşüncesinde özgür bu yazı neden kaldırılıyor da HER HALTI BİLEN kullanıcı kimliği ile dilediği gibi haklı haksız öz eleştiri yapıp dilediği istediği cümleleri kurumsal bir firma başta olmak üzere burda yorum yazan ona göre ters düşünceye sahip bu işi yapan memnun olan ürünleri kullanan memnun olan insanlara böylesine çemkirebiliyor anlamış değilim..

4.sü gördüğüm okuduğum bir yorumda bir kişi^^ Ülkeniz için böyle savaşsanız sanırım 7 cihan bizimdi. Şaşkınım ve bu 'iman'ınız karşısında nutkum tutuldu^^ şöyle bir ibare kullanmış valla benimde en çok tebessümlerle okuduğum yorumlardan biriydi bu..buna da şöyle bir cevap vereyim herkes isteyerek istemeyerek bi yerlerde çalışıyor kimi devlette işini yapıp parasını kazanıyor kimi özel kuruluşlarda Türkiye istatistiklerine bakıldığında çalışan insan sayısının %60ı70 kurumundan kuruluşundan memnuniyetsiz en basiti devlet memurları..ya hiç araştırmaya uğraşmaya gerek yok herkes çevresinde ki çalışan bi kaç insanla iş hakkında konuşması yeterli ne söylemek istedimi anlıyacaklar...sonuçta herbalife da olsa başka bir işte olsa kimse kimseyi zorla kulağından tutup işin başına oturtmuyor yada silah zoruyla kimse kimseyi işinde tutmuyor memnuniyetsizse bıraksın efendim,hak var huhuk var kanun var nizam var hem işini yapıp hem bulunduğu devletin şirketin firmanın sektörün ekmeğini yiyip hem de arkadan arkaya laf edip küfretmekdense halinden memnun ki çalışmasından işinden memnun ki insanlar elbette haksız eleştiriye gözünü kulağını tıkayacak değil kimse..çalışma arkadaşlarımı bu nitelik ve görüşlerinden dolayı sevgilerimi gönderiyor tşk ediyor ve gönülden kutluyorum...her yoruma cevap yazmak isterdim fakat okadar harcıyacak boşa zamanım ne yazıkki yok..Zaten obezite Tüm TÜRKİYE ve Dünyada kadın erkek çoluk çocuk herkesi bukadar etkisi altına almışken Türkiye bu sıralamalara göre Dünyada 24.Avrupada 1.sırada flamacılık en önderlik yaparken bir gün herkes ister istemez bu ürünleri zaten kullanacak.aynı şu an herkesin elinde 1er 2şer 3er tane telefon varken yada şu an pcler net hemen hemen herkesin evine girmişken bunları ilk üretip pisaya süren insanlarda çok eleştirilmiş çok söylenmiş çok şeyelere maruz kaldı ama şu an ilkokul ortaokul çocuğu bile bunları kullanıyor...daha fazla söze gerek yok zaten anlıyana sivri sinek saz anlamıyana davul zurna az demişler,demişler iyide etmişler demişlerse vardır bi bildikleri Herkese Herbalifela Herbalifesiz Sağlıklı Günler...

Tamamen bir beyın yıkama prosodurudur arkadasm psklog da gereken açıklamayı yapacaktır gereken paket alınmadan yanı 200 tl vermeden sıze bı bk anlatmazlar urun iyi dıelım neden işin aslı anlatılmıor geçende ofıslerıne gttm 10 tl ıstedler 5 tl verdm 1 saatlık konşma gorsel fılan yaptılar bunlar ne maldr kı dans ve muzık o derece dedm klubemı grdık yanlışlıkla ve bırde derler cıddı kişiler arıoruz lan herbılcı yalakalar once sız ciddi olun orda poponuzu sallakmak ve yalan alınan ucretler konuşmak içijn ne kadar alıorzunuz...neyse 1 gun sonra baska bır semınerlerıne davet edlerek katldm para vermedm aynı mantık ve işleyışde orda nedense anlatılanları kökü şü hiç param yoktu fakırdım koyluydum işe ıhtyacm vardı falandı fılandı neyse 3 4 saat beyın yıkama devam ettı yıne dısko tarzı ortam butun davet edılenler bu mallar nabıo dıodu neyse bttı semıner neymış 200 tl yatrp işe baslayablırmısız bak bak bak lan paramız olsa orda ne işimz var yavsaklar bırde demezlermı pazarlama işi deıldır ılanlarda da ole yazıo .... sız sz olun kapılmayın tamamen kandrmaca yontemıdır ve bu semnerler hergun her hafta verılmekte aklınızı peynır ekmekle yemeyn alın terinizle para kazanın helal ekmek yiyin insan kandırarak deıl..

herbalife ürünlerini herkeşe tavsiye ederim

ben
herbalife ile 13 kilo aşağı kontrol ettim :))

merhaba ben herbalife kullanıyorum
5 kilomdan kurtuldum

hayır yani anlamadığım şu insanlara sağlıklı yaşamaları ve büyük gelirler elde etmeleri için haklar sunuluyo ve saçma sapan 4-5 yaşında(beyin kapasitesinin böyle olduğunu düşünüyorum) birinin yaptığı bir siteede herbalife gibi uluslar arası büyük bir sirketin kötülenmesi akıl almaz şaçma sapan şeyler yok sidik iç zayıfla galiba sitenn kurucusu denemiş bunu kaç kilo vermiş acaba...

herbaboku bilen adam bey,
senin siten gerçekten çok güzel

http://www.hepsiburada.com/Liste/ticari-cemaatler-kapitalizm-dininin-para-tarikatlari-mi/ProductDetails.aspx?productId=kseckin15759&categoryId=9940

ticari cemaatler kitabı züpeer. Benim anlayıpta anlatamadıklarımı çok güzel anlatmış.
Her hörbilayfçı yaptıklarını okumalı.

Bende herbalife distribütörüyüm ve bu gerçekleri okuduktan sonra işi bırakıyorum ve herbalifeın h sini ağzıma almıyorum dememi istiyorsun değilmi hiç bi bok bilmeyen adam :D Gençler bırakın boş beleş işleri. Varsa herbalife olumsuz içerikli yasal bir belge alın elinize gidin savcılığa. Bunun adaleti var hukuku var. Varsa çevrenizde zarar görmüş birisi, hastaneden herbalife yüzünden ölmüştür yada şu hastalık olmuştur gibi bir yazı alıp savcılığa gitsin. Dedikodularla değil somut belgelerle gelin :) Bulan çıkarsa banada ulaştırsın belgeyi. Benden ona 5bin tl :) Çalışıp azim ettiği için içimden geldi :D Son sözüm; Siz havlayanların birgün sesi kısılacak elbet. Reklamın iyisi kötüsü olmaz, siz devam edin karalama kampanyasına. :D Durmak yok herbalife'ı karalamaya devam.

herbalife ürünleri gerçek harika ürünler, ben yıllardır kullanıyorum

herbalife ürünleri herkese tavsiye ediyorum

herbalife ürünlerinin hiç bir zararı yok . herbkes kullanbilir

Network marketing ile ilgili site önerim olabilir:

http://ticaricemaatler.fikir.tk

Yazıdan ziyade yazıya yapılan yorumlar baya bir vaktimi aldı. Ama ne yalan söyleyeyim I love you herbalıfe yazan tipler baya güldürdü beni sağolsunlar. Herbalıfe nedir ya gidin spor yapın gençler :)

Kilomu aşağı tuttum demeyi unutmuşum bak olmamış :)

Merhaba;
Bu olayı ne zaman yaşadın bilmiyorum ama, bahsettiğin Osman YILDIZ isimli kişi, an itibariyle Herbalife firmasında 11. yılını doldurdu ve o mersedesi aldığı günü çok iyi hatırlıyorum, artık o mersedesten bıktığını ve arabasını değiştirdiğini söyledi bize, ayrıca ayda 40 bin tl gibi sizin rüyalarınızı süsleyen bir rakamı aylardır kazanıyor ;) Yarın bir gün kafana deli gibi vuracaksın ama çok geç olacak.

Hayatında birşeyleri değiştirmek istiyorsan, önce SEN değişmelisin...

thak is bok bşlen adama

bir anda bu kadar kişinin firmayı savunması inanılmaz bir organizasyon ağı anlamına geliyor zaten internet ortamında bir batarsa bu sistem bir daha doğrulamaz çok iyi biliyorlar. kullanıcıların büyük bir çoğunluğu cd ye simit diyecek kapasitede zaten uyaknık para avcıları ise internet savunuculuğunu hiç ihmal etmemişler.. birileri siz parayı bulunca sıtınızı sıvazlar bey derler ama bir gün gelir yediğiniz hurmalar ... tırmalar merak etmeyin şimdilik sistemin boşluklarını iyi kullanıyorsunuz fakat günü gelip de bedellirini ödemeye başladığınız zaman umarım o yurtdışı turlarınızda olursunuz da sizi adam yerine koyup bir de size ve çoluk çocuğnuza üzülmeyelim....

insanları kandırarak ve helal olmayan yoldan paralarını çalarak çırparak mercedes alsan ne olur bilmem kaç tane villan bankada trilyonlarca paran olsa ne olur.Gece o yatağa yattığında başını yastığa koyduğunda acaba vicdanları rahat olabilecek mi

bence herbalife kötü bişey olsaydı hala barcelona macında dew arenada dew reklamla anlatılmazdı...bu kadar degerli oyunuyla milyarları büyüleyen fiyatına paha biçilemeyen messi maçlarda bunu kullanmazdı we hala da herbalife kullanıyor bence bunu bende kullznmzlıyım dostum cok arastırdım ama bi zararını bulamadım we bu toplantılara benimde katılmam gerekiyor yardımcı olacak biri warsa bana maıl yoluyla ulassın oaslan38@hotmail.com...

kafam karıştı bu nedır yahuuuuuuuuuuu

şun belirtmeliyim ki herbalife ürünleri çok kaliteli ürünlerdir

herbalife ürünleri her kes kullanmalaı

Herbalife Formül 1 Mamasının Laboratuvar analizi içeriği %100
İçerisinde bulunan koruyucu maddeller dahi bitkisel kökenli olup sağlığa zararlı olmadığı kanıtlanmıştır. Aşağıda temel gıdasının ayrıntılı içeriği var Ma Huang diye bir şey de göremiyorum.

1. Bezelye proteini (sebze)

2. toz fruktoz (pek çok gıda maddesinde bulunan basit bir şekerdir. Bal, kiraz, ağaç çileği, böğürtlen gibi ağaç meyvelerinde ve tatlı patates, pancar, havuç, soğan gibi kök sebzelerde doğal olarak bulunur. Umumiyetle glucose ve sucrose ile kombine olarak bulunur. )

3. fruktooligosakkaridler (karbonhidratların bir gurubuna verilen ad
karbonhidratlar kan şekerini düzenleyen en önemli besin ögesidir)

4. yalancı safran çiçeği yağı (bitki)

5. kıvam arttırıcılar (aşağıda)

- guar zamkı tozu (E412 - guar zamkı tozu = Doğal kaynaklardan elde edilir. Geleneksel ürünlerimizden olan sahlep ve benzer tarzda üretilen toz içecek karışımları, dondurma, toz çorba, salata sosları, mayonez, ketçap, et-süt ürünleri ve pekçok üründe kullanılmaktadır.)

- toz selüloz (Selüloz, hemen hemen bütün bitkilerde bulunan bir maddedir. Selüloz da şeker gibi bir karbonhidrattır; karbon, hidrojen ve oksijen elementlerinden oluşmuştur. )

- carrageenan (Carrageenan -[yosun lifi], kırmızı deniz yosunları ve alglerinden elde edilen bir lineer sülfatlı polisakkariddir.)

- xantan zamkı (Karbonhidratın Xanthomonas campestris ile bir saf kültür fermentasyonu ile üretilen yüksek moleküllü bir polisakkarid zinciridir. Temel gıdalarda bulunur)
- sitrus pektin (Sitrus Pektin, kompleks karbonhidrat olarak, hemen hemen tüm bitkilerde bulunur)

6. Kalsiyum sitrat (beyaz kalsiyum tozu)
7. potasyum fosfat (mineral)
8. aromalar
- doğala özdeş toz ve sıvı bisküvi (bisküvi)
- doğala özdeş vanilya (oğal vanilyadan elde edilen aroma)
- doğal vanilin
9. ayçiçeği lesitin tozu (Lesitin, insan vücudundaki yaşayan her hücrenin ihtiyacı olan bir Fosfolipid' dir.)

10. magnezyum oksit (mineral)

11. sodyum klorür (sofra tuzu-mineral)

12. toz askorbik asit (C Vitamini = Askorbik Asit)

13. toz ferro fumarat (Demir minerali)

14. tatlandırıcı toz sukraloz (Sukraloz herhangi bir kalori içermez ve kan şeker düzeyini etkilemez.)
15. niasinamid (B 3 vitamini)

16. papaya meyvası tozu

17. toz maydanozyaprağı

18. d-alfa tokoferol yağı (E vitamini)
19. toz çinko oksit (Çinko minerali)
20. d-kalsiyum pantotenat (kalsiyum tuzu)
21. retinil palmitat (Retinoidler (Retin-A, Retinol, Retinil Palmitat): Topikal retinoidler cildimize faydalı besin içerikleri arasında)
22. manganez karbonat (manganez minerali)
23. bakır sitrat (bakır minerali)
24. Siyanokobalamin (B12 vitamini)
25. kolekasiferol (D 3 Vitamini)
26. piridoksin hidroklorür (B 6 Vitamini)
27. riboflavin (B 2 vitamini)
28. tiamin hidroklorür (B 1 vitamini)
29.fteroilmonoglutamik asit (ne olduğunu bulamadım)
30 potasyum iyodür (bildiğimiz iyot)
31 sodyum selenid (selenyum minerali sanırım bunu araştırdığımyerlerde selenyumla ilgili yazılar çıkıyor),
32.d-biyotin ( B 7 Vitamini)

ELNESS GIDA adı altında yonetici bazında calısacak bilmem ne kriterlerine sahip eleman arıyorlardı ve başvurumdan sonra olumlu cevap aldım. Cıktım gittim 11 de otelin salonunu kapatmışlar kurmuşlar tesisatı eller havada karşılandım. Noluyo lan didim. Ellerinde cikolatalı parca kurabiyeleri Formul 1 adı altında gecen ilac demiycem kızıolar yemekleri vardı. Kim davet etti dedim böyle böyle. Müstakbel meleğinizle tanıştarayım sizi dedi güldüm geçtim hala noluyo lan aşamasındaydım. 1 saatlik sunum geçti gene eğitime katılacaklar 25 ytl versin dedi.Ben duymustum Herb Muhabbettini ama ver dedim 25 i gör insan tanı dedim.25 YTL ye dolandırıcıları nasıl tespit edersiniz dersi aldım ve teşekkürler herbalife(!). 11 den aksam 21:00 e kadar kaldım tuttum dayandım gitmedim.En son geldi bi kadın 50.000 kazanıom kocamla dedi anlattı işleyişi piramiti vs.. üst düzeymiş hatun ama arkada kuytu köşede bütün gün oturdu oyle.Yürü git lan üstdüzeymiş 50.000 miş masaya koydu kafayı uyudu karı elleri saclarının arasında kafasını zor taşıodu. Giderken 200 ytl ye dist. yada direk olarak Supervisor sertifikanızı alabilirsiniz dedi. Dedim 200 ok de amerikalı gelcekmiş Antalya'ya seminer eğitim bazında kim karşılıcak masrafları bu tur olayının oteli moteli ? Ses yok başladı şakira gene son ses eller gene kalktı havaya.Nihayetinde genede Allahın yarattıgı kulları tanıma şansım oldu.Araştırmalarım sonunda çevremden birileride girmiş soktore bişey yapamamışlar ilaclar işlememiş vs.. kısacası diyecegim o ki : Yayında ve yapımda geçen herkesin Allah :D annadınız . teşekkürler herblife iyiki varsın .

butun pazar günümün içine ettin herbalife :):) iyiki varsın harbiaşk :):)

İki güzel makale önerim var:
http://www.makalemarketi.com/is-dunyasi/pazarlama/3019-cok-katli-pazarlama-sirketlerinde-kult-ozellikleri.html
http://www.makalemarketi.com/is-dunyasi/pazarlama/3044-cok-katli-pazarlama-distributorleri-sorunlarini-nasil-asmaktadir.html

Çok hoşuma gitti, güzel makaleler. Teşekkürler Kıvılcım

bu işte başarılı olamayıp 2 günde bızıkan insanlar böyle şirketi karalıyor ama ürünler güzel ve işe yarıyor ben bi arkadaşımın tavsiyesiyle kullandım faydasını gördüm şimdide sadece çayını içiyorum internetteki şeyleri görünce arkadaşımı aradım yok öle bişi dedi olsa ben yaparmıyım güvenmiomusun bana dedi kullanıorum bakalım bi zararını bende arkadaşımda görmedik bi kere toplantıya gitmiştim çok eğlenceli sabır edince para kazanılabilinir ama ben cesaret edemedim ve riske girmedim

herbalife ürünleri ile 13 kilo aşağı kontrol ettim

ürünlerin faydası konusuna girmeyeceğim..Satış stratejisi kandırmacadan ibaret madem bu kadar etkili bir ürün neden bu toplantılarda bu kadar şaklabanlık yapılıyor yalanlar söyleniyor ...

İsmim Okan, Ankara'dan yazıyorum. Genel olarak herkes fikrini belirtmiş, ben değinilmeyen bir kaç noktaya dikkat çekmek istiyorum. Üretim yapan her ticari firmanın, ürünlerini pazarlamasında kullandığı farklı metodlar vardır. Bahsi geçen firmanın kullandığı pazarlama metodu MLM (multi level marketing) denilen çok katlı pazarlama sistemidir. Haklı olabilirsiniz saadet zincirine çok benzeyen bir işleyiş biçimi vardır ama saadet zincirleri çok katlı pazarlama sistemlerinin yanlış bir yolla taklit edilmesinden ibarettir. Pazarlanmak istenen ürünler ortadan kaldırılıp yerine daha kolay ve çalışmadan, alış veriş yapmadan para kazanma metodu konmuştur. Türk Ticaret kanunlarına göre de yasal değildir. Bu firma ise ister beğenin ürünlerini ister beğenmeyin kendi ürettiği ürünü pazarlamak ve satmak gayesi ile kurulmuştur ve bu da yasaldır. Aksi olsaydı zaten çoktan ticari yasaları çiğnediğinden kapatılırdı. Pazarlama metodu biraz önce de söylediğim gibi herkesin hoşuna gitmeyebilir ama bu göreceli kavram bir şirketin ve/veya ürünlerinin sahtekar ve aldatıcı olduğuna tek başına işaret etmez. Binlerce markette satılan ve her gün medya kanalı ile reklamlarını yapan firmalar ve ürünleri de çok masum değiller.Özellikle temizlik ve kişisel bakım ürünlerinin tv reklamları hepimiz için alay konusu değil midir. Ama isteyen gider bu ürünleri satın alır, isteyen almaz. Burada sorun dediğimiz ve en çok tartışılan nokta toplantı metodları.Hak veriyorum ama hangimiz bankacıların, sigortacıların, telefon operatörlerinin vb. pazarlama metodlarından memnunuz ki? Hele gece yarısı gelen ticari taciz mesajlarından? E-posta kutumuzu dolduran yüzlerce gereksiz reklam maillerinden? Bu firmanın aslında en çok rahatsız olduğumuz tarafı üyelerinin biraz görgüsüzce çıkıp ne kadar para kazandıklarını veya nasıl lüks bir hayat sürdüklerini avazları çıkana kadar yüzümüze haykırmaları değil mi sizce. Bayanlara yaş, beylere maaş sorulmayan ülkemizde herkes kaç yaşında ve kaç kilo olduğunu, ayda ne kadar kazandığını hoplaya zıplaya söylediğinde bozulanlarımız çok oluyor. Vücut ölçüleri standart ve geliri standart üstü hiç kimse aslında bunlara bozulmaz. Biraz da çekememezlik var aslında içimizde. Benden zayıf ve benden zengin hiç kimseyle işim olmaz gibi bir şey. Ürünlere gelince; Türkiye girişi gıda takviyesi olarak gösterilen ve yine bizim yasalarımıza göre ruhsatlandırması Tarım ve Köy işleri bakanlığı tarafından yapılan bu ürünler iyi, kötü, faydalı, zararlı, acı, tatlı yani her şey olabilir ama burada bizim yazdığımız hiç bir şey bu ürünlerin satışını engelleyemez. Engellemek ve satışları durdurmak isteyenler varsa diye yazıyorum, zabıta başta olmak üzere Hıfzısıhha vb kuruluşlar, tüketici mahkemeleri her türlü şikayetinizi seve seve dinleyecek ve dilekçelerinizi işleme koyacaktır. Devlet kurumu, üniversite hastaneleri ve özel laboratuvarların hepsi istediğiniz tahlili yapacaklardır. Sakın yanlış anlaşılmasın. Yapamazsınız,edemezsiniz, bu firma şöyle iyi, böyle iyi, ürünler mükemmel, olağanüstü gibi bir iddiam yok, olamazda. Şunu söylemek istiyorum sadece; biz rahatsız olduğumuz hiç bir konuda yetkili mercilere başvurmuyoruz, eskiden kahve ve berberlerde, şimdi ise bloglarda tartışıp ahkam kesiyoruz. Türkiye'de kaç bin firma temsilcisi yani dağıtıcısı (distibütör) var bilmiyorum. Ama bunların çok büyük bir kısmı çok katlı pazarlama metodunun suyunu çıkarmış durumda. İstanbul'da veya yurt dışında yapılan bir eğitim seminerinde anlatılan inanılmaz olayları gelip köyünde, kasabasında biraz da ballandırarak anlatan ve sadece para kazanmaya odaklanmış bir çok kişinin olduğunu biliyorum. Ama bu zaten bizim toplumsal yaramız değil mi? Çalıştığı şirketin ürün ve hizmetlerini çevresine veya hiç tanımadıklarına satmaya çalışan diğer banka, market, otomobil, tekstil veya gıda çalışanları aynı suçu her gün binlerce defa işlemiyor mu? ( 1. Sayfa)

(sayfa 2)
Bu firmayı ve çalışanlarını suçlayan kişilerin birçoğu zaten kendi hayatlarında bu ve bunun gibi hataları defalarca kez yapıyorlar da biz millet olarak çok alıştık onlara. Şimdi bu danslı müzikli pazarlama bize biraz garip geliyor, ona da alışırız efendim. Beğenmeyen küçük kızını vermesin.

12 yıldır herbalife ürünlerini kullanıyorum 6 ayda 22kg kilomu yukarı kontrol ettim tüm ailem ve tanıdık tüm dostlarım bu ürünleri kullanıyor ve müthiş sonuçları var 12 yıldır da herbalife şirketiyle birlikte çalışıyorum geçen ayki kazancım 23bin lira ve yorumlarınıza gerçekten çok güldüm..yaradanını beğenmeyen ve isyan eden insanlar var özgür iradeye ve düşünceye yüce yaradan bile müdahale etmezken bizim müdahalemiz söz konusu olamaz herkesi memnun edemeyiz.tercih meselesi hiç kimseyi yargılamayınız çünkü siz henüz yargılanmadınız allah bile insanı son gününe kadar yargılamaz..ilim çindeyse bile alınız diyen bir ümmetin çocuklarıyız. sizler kimsiniz dönün önce bir kendinize bakın. (dist arkadaşlar hariç..)belge isteyenler face sayfamız çorlu form kilo kontrolü.. net sayfamız www.corlukilokontrol.com not:benim gibi bu işimizden evine çoluğuna çocuğuna ekmek götüren insanlar var ayrıca sağlığını geri kazanan insanlarda var onlarında bedduası tutar.hemde alasından iyi forumlar..

Doğrusu yazılanlar kör dövüşü gibi...

Ürünleri ve çalışma sistemini inceleyin derim. Bilerek bu işe girin. Pişman olmayın. Otel ortamındaki markajlar sizi bozmasın.

www.makalemarketi.com da çok katlı pazarlama ile ilgili bilgileri tavsiye ederim. Selamlar.

Doğum 14 Eylül 1936 (75 yaşında)
Whiting, Indiana

Vatandaşlığı ABD

Milliyeti Arnavut-Amerikan

Dalı Biyokimya, Farmakoloji

Çalıştığı yerler University of Virginia(1970-81), Stanford(1981-88), Abbott Laboratories (1988-93),University of Texas(1997-2011), George Washington University(2011-)

Öğrenim DePauw University (BS, 1958) ve Case Western Reserve University (MD-Ph.D., 1965)
Önemli başarıları Nitrik oksitinkardiyovasküler sistem'deki etkilerini keşfi
Aldığı ödüller Nobel Fizyoloji veya Tıp Ödülü (1998)

Ferid Murad ( d. 14 Eylül 1936 ) Arnavut asıllı Amerikalı doktor ve farmakolog, 1998 yılı Nobel Fizyoloji veya Tıp Ödülü sahibi. Aynı zamanda Kosova Sanat ve Bilimler Akademisi fahri üyesi.[1]
Ferid Murad çalışmalarıyla; nitrogliserin ve benzeri ilaçların kardiyovasküler sistemde sinyal molekülü olarak çalışan nitrik oksit (NO) salınımı yoluyla kan damarlarını genişlettiğini gösterdi.
Sinyal sürecinde ki eksik adımlar Robert F. Furchgott ve Louis J. Ignarro tarafından dolduruldu. Bu üç araştırmacı yaptıkları çalışmalarla 1998 Nobel Fizyoloji veya Tıp Ödülü'nü paylaştılar.
kaynak ..http://tr.wikipedia.org/wiki/Ferid_Murad

Herbalayfda yalan okadar çokki...
şu an feysde ve bi çok sitede yayınlanan doktorumuz diye tanıtılan kişi hapistedir...
HABERLER: 2007 BASIN BÜLTENI
May 16, 2007: Yayın için
Medya Sadece Aramalar: 916-492-3566
Üç Doktorlar Gereksiz Cerrahisinde ve Hileli Sigorta Fatura Sahne İçin Birlik Ayakta Cerrahi Merkezi Scam Tutuklandı
17 sanığın yer aldığı ABD'de büyük sağlık dolandırıcılık davası
Orange County savcılığın Medya İletişim: Susan Kang Schroeder, Halkla İlişkiler Müşaviri 714-347-8408 / 714-292-2718 (hücre) Medya İletişim: Farrah Emami Sözcüsü 714-347-8405 / 714-323-4486 (hücre)




SANTA ANA - Sigorta ve Orange County Bölge Savcısı Ofisi Kaliforniya Bölümü milletin en büyük tıp dolandırıcılık soruşturmasına üç doktor tutukladı. Doktorlar Birlik Ayakta Cerrahi Merkezi (Birlik) düzeni en son ücret sanık ve gereksiz cerrahi işlemler ve tıbbi sigorta şirketleri için 30 milyon dolar sahtekarlıkla fatura yerine suçlanıyor. Franchise Vergi Kurulu ve California Tıp Kurulu, bu soruşturmanın önemli destek sağlamıştır.
Üç sanık Dr Michael Cheeluen Chan, 61, Cerritos, bir kadın doğum uzmanı-Jinekolog Dr William Wilson Hampton, Jr, 51, Seal Beach, genel cerrah, ve Dr Mario Z. Rosenberg, 60, Beverly Hills,
kaynak ..http://www.insurance.ca.gov/0400-news/0100-press-releases/0060-2007/release039-07.cfm

Herbalife Ltd.
Profile Data
News
SEC Filings




NYSE Technologies Global Market Data | as of 11:28 ET 10 Aug 2012
Market data below delayed at least 15 min.
Symbol Last Trade
11:05 10 Aug
Change Volume
HLF $ 50.13 -1.13 (-2.20%) 733,250
Website http://www.herbalife.com

Industry* Food Products
Issue Type Common Stock
Country of Origin Cayman Islands !!!!!!
Listing date 16 Dec 2004 (IPO) (ADR)



kaynak http://www.nyse.com/listed/hlf.html

herbalayfcı arkadaşlar gözünü açmalı..bu şirketin merkezi cayman adalarıdır.
Nobel ödüllü doktorumuz dedikleride aslında bizim türk doktorun FERİD AHMET in yardımcısıdır

yazık sana arkadaşım daha 7 yasındayken herbalife ile tanıştım suan 22 yasındayım kendı evim arabam ve senın sahıp olamıyacagın bir saglıgım var sen karalama yaparken bız ınanamayacagın yurt dısı tatilleri yapıyoruz daha once beyın kanaması gecırdıgımde doktor bunyemın cok saglam oldugunu soylemıstı herbalife duydugunda takdir etmişti biraz bilime yonelin inggaro vs gibi doktorları arastırın.

Herbılcılara sallayan arkadaşlar dikkatli okusun da öyrensin.

2000 yılında ailesi, Messi'nin büyüme hormon eksiklik tedavisi görmesi ve futbola Barcelona'da devam etmesi için İspanya'nın Barcelona şehrine taşındı. Arjantin'den İspanya'ya kadar gelmeyi göze almış insanların bilimsel tüm yolları tükettiğini anlamak için çok akıllı olmaya gerek yok sanırım her b.ku bilen adam. İspanya'da takımın doktoru Prof. Carlos Saavedra Lamas tarafından kendisine herballife ürünlerinden Pre-Ydioht31 uygulandı.

Messi, doktor Saavedra hakkında: "Ben daha 16 yaşındayken bana hayat verdi. Benim kariyerimi başlattı. Bu anı hiç bir zaman unutamadım." sözlerini söylemiştir. Messi'nin bugün herballife reklamını alması bir tesadüf sayılamaz. Bunları bileceğiz. Bilmeden konuşmak koca dişli kunduzlara mahsustur. Her b.ku bildiğinize göre kunduzları da biliyor olmalısınız. Hatta Nickelodeon'da Angry Beavers isimli bir çizgi filmi bile vardı. Belki siz de kızgın ve koca bir dişleksinizdir, kimbilir :))

Şirket isminin toplantı anına kadar söylenmediğini ittia eden arkadaşlara tek diyeceğim şu: Bakkaldan Pepsi aldığınızda bakkal size "al kardeş Pepsi" mi diyor, yoksa bakkal size sessizce uzatıyor mu? Anlatabildim mi bilmem :) Beyni yıkanmış olan kimmiş bir anlasak??! Adventure Time'ı kaçırmamanızı öneririm. Şekerden yaratıklar var. Büyücü de var.

Herballife sağlık ürünleri bugün dünyada geniş kitlelerce kullanılmakta ve bunun üstüne de para kazandırmaktadır. Herkesin Mercedes alması şart deyil, ama işte bir arkadaş söylemiş yukarıda söylemiş demiş ben 20 bim liralık araba aldım az şey mi küçümseyeceğinize siz de beyninizi yıkatın :)) biraz ve hem sağlığınızı kazanın hem para kazanın ve hayata mutlu bir başlangıç yapın.

Özgürlük elinizde. Üstelik kusura bakmasınlar ama sigara da içiyordur burada artistrylik yapan arkadaşlar. Bırakın biz yıkanık :)) beyinlerimizle hem sağlıklı hem de paralı yaşayalım. Sizlere de kapak olur belki kimbilir :))

Göbeklisiniz hamile deyil diye bir laf vardır buraya cuk oturmuş. Messi mi daha iyi biliyor siz mi çok ukala beyler??!! Acaba her b.ktan anlamanın bir atasözü vardır b.ktan çakmaz kenefe tabanca sıkar diye her boktan anlamak bu mu diye sorarsanız evet budur derdinize yanın.

Beyler çok dikkat isterim MLM ve TÜrk'çesiyle ÇKP bunun üzerinde duralım bir az ne dersiniz??! MLM açılımı nedir şu: Multi-level marketing. Türkçesi'de var tabiki ÇKP yani "Çok Katlı Pazarlama". Bunların aslında ne olduğunu kısa bir google araştırmasıyla öyrenebilirsiniz. MLM aslında Marxsizm-Leninizim-Maoizim'dir. ÇKP ise Çin Komünist Partisi. Anladınızmı şimdi hanyayı Konya'yı.

Bitmedi dahası var. Yukarıda messinin kullandığıiddaa edilen ürünün messide çok kullanırdı ya dünya çapında adam sizin sağlık (!)ürünlerinizi. Bakın 1926'da piyasaya sürülen bir herballife ürünü vardır OxiMoron-69. Bu ürünün ambalajında göz kırpan bir kız vardır. Bunun illiminati olduğunu işi bilenler hep söylerler.

Klavyelerinizin başından kalkın da biraz araştırma yapın çünkü bu anlattıklarımın hepsini google de bulabilirsiniz. Bilimse bilim hodri meydan ilimse ilim hodri meydan parçaları birleştirin. İçinde tek gram sentetik madde olmayan herballife ürünlerine de bu kadar rahat b.k atmayın lütfen siz özgür değilsiniz diye bizide köle isaura bellemeyin. Patronların mesayi saatlerinin kölesi olacak değiliz.

Saygıkar.

ercüment bey çok haklısınız özgür ve sağlıklı olma fırsatı sunduğumuz insanların bu eşsiz fırsatı böyle cömertçe harcamaları kendileri bilir. Yalınz bir yanlış yapmışsınız düzeltmek isterim...Şirket 1926 dan sonra kuruldu. Bu inşaAllah bir sürçülizandır. Ayrıca OxiMoron-69 ürününün ambalajına bakıyorsa iş mabel sakızının da siyahi ırkçısı olması gerekirdi ya da OMO'nun açılımının Orman Maymunu Orman mıdır yani :))))))

Saygı"k"ar bizden :)))

Ayrıca çkp-mlm tespitlerinizide çok fantastik bulduğumu söylemeliyim. herballife bir çok insan arasında eşitlik sağlanıyor bu doğru ama bunun kominizmle ne alakası varki!!! benim bildiğim kominizmde zengin olmak günahtır tabi onlar günah haram da bilmezler ya neyse işte. bu konuda enes olgun'un kitaplarını öneririm hayatımda okuduğum en iyi kitaplardı sizede öneriyorum,bedava danışmanlığım içinde para istemiyorum ;))

Her bal life deresi ürünleri ile aklım bir ayda 3 inç uzadı.

Menemen bir erkek yemeğidir, Ercüment:
men-a-men

ben tüm hak din kitaplarını okudum Ku'ranı Kerimi ise iki kez okudum. hiçbir kitapta iftirah etmenin yalan etmenin tavsiye edildiğini incelemedim.o zaman sizler neden kötü davranışlar içindesiniz anlamamki??kimse kimseye gel beraber iş yapalım demiyorki yakasından tutup biyere kitlemiyorki. isterseniz katılırsınız istemezseninz üç kuruş mağaşa tahlim edersiniz.özgür olmak isteyenlere ise engel olmaya hakkınız yok diyemiyorum çünki olamazsınız yolumuzda ilerliyoruz hayallerimizin peşinden koşuyoruz.sayın adsız... bal deresi imasında bulunmanız herkes kendinden bilir sözünü akıla getiriyor aynaya baktınız sanırım yazarken :)))) bişey yazarken lütfen kendinizi

Her bal life deresi ürünleri kullanmaya gerek yok. Tanju da günde 2 kere birer datlı kaşığı tamamen yeerli çam yağı içerek boyunu tam 8 inçe kontrol etti.

linki ziyaret edin
http://www.dogalkilokontrol.com/herbalife-haberleri/152-herbalife-kullananlar

Türkiye'de hizmet veren temizlik şirketleri olarak temizlik ürünleri konusundaki bu gizli kapaklı oyunlara karşı devlet eliyle bir dur denilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Yetkililer artık müdahale etmeli.

Daha önce johnson & diversey'in taklidini yapıp üstüne nasıl yaptılarsa bir de dış ticaret birimlerinden alınmış belgeleriyle birlikte mahkemede beraat etmişlerdi.

Konu aslında herbalife olsa da biz de temizlik hizmetleri şirketi olarak kendi sorunlarımızı dile getirelim istedim.

Hepinize iyi günler.

herbalife ürünli kullanmak bir ayıcalıktır

ben tüm hak din kitaplarını okudum Ku'ranı Kerimi ise iki kez okudum. hiçbir kitapta iftirah etmenin yalan etmenin tavsiye edildiğini incelemedim.o zaman sizler neden kötü davranışlar içindesiniz anlamamki??kimse kimseye gel beraber iş yapalım demiyorki yakasından tutup biyere kitlemiyorki. isterseniz katılırsınız istemezseninz üç kuruş mağaşa tahlim edersiniz.özgür olmak isteyenlere ise engel olmaya hakkınız yok diyemiyorum çünki olamazsınız yolumuzda ilerliyoruz hayallerimizin peşinden koşuyoruz.sayın adsız... bal deresi imasında bulunmanız herkes kendinden bilir sözünü akıla getiriyor aynaya baktınız sanırım yazarken :)))) bişey yazarken lütfen kendinizi

http://www.webmasterplatformu.com/yeni-siteler-amp-sitelerden-haberler/9042-herbalife-urunleri-bilgi-ve-siparis.html#post13852

herbalife kullanmayı herkes öneririm

herbalife ürünleri sipariş vermek

Ateşte Yürüme Semineri sırasında ayağımın altı yanmıştı, hemen herbal life sürdüm ve ayak tabanımı iyileşmeye kontrol ettim. Tekerlekten sonraki en küçük icat.

Amasya bamyalarını herbal life'ın mavi sıvısı içinde bir gece bekletince boyları 17 santime kontrol ediliyor. Çorum leblebileri ise domates kadar oluyor. Herbal deresi ürünlerini herkese tavsiye ederim. Ne niyetle içersen oranı büyütüyor.

Herbal deresi yemeye başladıktan sonra göbeğim küçüldü, baklavalarım büyüdü, saçım çıktı, göğsümdeki kıllar döküldü, dalga boyum 17 hertze kontrol edildi. Kadın olsam memelerim de na bu kadar olacaktı.

Sahnede kadın kesme numarasının sırrını öğrenmek istiyorsanız, Amway protein tozu kullanınız.

Ateşte ve deniz üzerinde yürüyebilmek için
1 ölçü Herbal life mavi su,
2 ölçü Amway protein tozu,
1/2 ölçü Amway deterjanı
karıştırıp izleyicilere yedirin. Hepsi de, siz nerede derseniz orada yürüdüğünüze yemin edecektir.

herbal life'ın hacminin [A.h/3] olduğunu söylüyorlar. ben inanmadım ama tersini de kanıtlayamıyorum :(((

Şu yukardaki "beğenmeyen küçük kızını vermesin" diye biten yorum var ya, yazarı Herbalderesilife tekniklerini en ustaca kullanan eleman. Ben kendisini övüyorum. Bence kendisiyle gurur duymalı. Yazdığı metinde herkesin kabul edeceği doğruları söylüyor, Herbalderesine muhalefet ediyor, Herbal deresi muhaliflerini iyicene yumuşatıyor, kendine karşı tarafsızlaştırıyor ve en sonunda Herbali destekliyor.

Ulan tam misyonerlerin taktiği aq.
Valla tebrikler. Amma ve lakin, ben bayram namazlarına gitmeye ve besin değeri yüksek ve fiyatı düşük yumurta, sardalye vb. yimeğe devam edicem.

"yimek" dedim, şimdi de ege ağzıyla cevap yazmaya kalkarlar, yağcılık olsun diye.

Bana öyle geliyor ki bu her bal, rahim yolu mu amway mi ne onlar ve benzerleri asıl parayı mal satmaktan değil, üyelerinden aidat toplayan cemaatler gibi, toplantı ve faaliyetlerden topladıkları katılım ücretlerinden kazanıyorlar.

Yazının özeti "AMAN BULAŞMAYIN, BULAŞTIRMAYIN, BULAŞANDAN UZAK DURUN!!!!"

Şimdi özellikle msn adresini, telefonunu verip anladığım kadarıyla satış yapmaya meraklı, bu işin içinde olduğu belli olan birçok kişi HERBALIFE şirketi ile ilgili olumsuz yorum yapanları cahillikle, bilmeden konuşmakla itham etmiş.

Ben bu arkadaşların da bilmediği bir sürü şey olduğunu düşündüğüm için bu yazıyı yazıyorum. Yazı içinde atıfta bulunacağım kaynaklara eğer İngilizce bilmiyorlarsa yanlarında bilen birileriyle bakarlarsa, sağlam kaynaklar gösterip doğruları yazdığımı teyit ettirebilirler. Çok büyük bir zaman kaybından ve hatta zarardan kurtulacaklar.

Türkiye'de birçoğumuzun tanığı olduğu para toplama amaçlı, temel pazarlama ve reklam şovları içeren ve trajikomik görüntüler bulunduran seminerleri burada bu cümleyle geçiyorum. Zira bunları duymuşsunuzdur. Gitmeyin. (Trajikomedi görmek istiyorsanız gidin.)

Neden Gitmeyin ?

Şimdi önce HERBALIFE'ın tarihine bir bakalım. Şirket Amerika Kaliforniya'da Mark Reynold Hughes isimli 24 yaşında bir oğlan tarafından kurulmuş. Burada şirket içinde anlatılan ve doğruluğu şüpheli bir hikaye var. Buna göre Mark annesinin kilo sorunlarıyla mevcut ilaçlarla (amfetaminler) başa çıkamayıp ölümünü görüyor. Yani annesi o haplar yüzünden ölüyor. Bunun üzerine kimse annesi gibi kilo sorunu çekmesin, ölmesin diye Çin'deki dağlara kadar çıkarak sağlıklı yaşama katkıda bulunan, orada yaşayan insanların bu kadar sağlıklı olmasının sebebi olan bitkileri "dünyaca ünlü doktorlarla" sağlıklı besin maddesi haline getirterek satmaya başlıyor.

Bu noktada aslında annesinin otopsi raporunun ölümün aşırı derecede Darvon (narkotik olarak sınıflandırılan bir ağrı keseci) kullanımından olduğu söylentileri mevcut.
([Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir.ForumTR üyesi olmak için tıklayınız])

Annesi Mark 19 yaşındayken vefat etmiş. Gene hikayeye göre bu insanları aşırı kilodan koruma arayışında kendisiyle aynı rüyada olan Prof. Dr. Richard Marconi ile tanışmış. Ki bu adamın doktorası da Amerika'da akreditesi olmayan (yani diploması bir işe yaramayan) Donsbach Üniversitesindenmiş. Bu üniversite olayı ortaya çıkınca Herbalife Dergisi de Marconi'nin isminin önüne Dr. koymayı bırakmış.

İşin aslı şu, Mark kilo kontrol ürünleri satan 2 çoklu seviye (multilevel) şirkette çalışmış. Sonra Marconi'nin yardımıyla HERBALIFE'ı kuruyorlar. Bunlar işe aslında bugün uyduruk tv kanallarında gördüğümüz bal reklamları gibi veya zayıflama aletleri reklamları gibi başlıyorlar. Ürünlerin yanında da promosyon olarak düğme, rozet falan veriyorlar. Bu rozetlerin üstünde de sloganları "Lose Weight Now, Ask Me How" yani "Kilo vermek mi istiyorsan, Nasılını Bana sor" yazıyor.

1982'de Amerikan Sağlık Örgütü (FDA) ürünlerin üstüne adam gibi etiketleme yap diye bunlara bir uyarı çakıyor. Çünkü üründe etiketleme adam gibi olmadığı için şirket ilaçlardan sorumlu tutulamıyor durumdaymış. 84'te FDA ürünlerin yan etkileri olduğuyla ilgili bir sürü şikayet aldığını duyuran rapor yayınlıyor. Raporda kullanıcılarının 25%inin herhangi bir ilerleme kaydetmediğini gözlemlediği yazıyor.

1985'te Kaliforniya Baş Savcısı tüketici haklarının ihlali gerekçesiyle dava açıyor. Şirket 86'da 850.000$ ödemeyi kabul ederek anlaşmaya gidiyor.
(buyrun o zamanın gazetesinden haberin aslı [Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir.ForumTR üyesi olmak için tıklayınız])

Davanın gerekçeli karar belgesinin or,jinalini görmek isteyen HERBALIFEçı varsa
buyursun: Kaliforniya Eyaleti Yüksek Mahkemesi Santa Cruz Bölgesi Dava No:92767


kaynak:
http://www.frmtr.com/saglik-haberleri-ve-makaleler/541472-arkadaslar-cok-onemli-herbalife-ile-ilgili-14.html


Şimdi bu ve buna benzer bir sürü davadan sonra şirket Amerika'da ciddi bir kayıp yaşasa da üçüncü dünya ülkelerindeki faaliyetlerinin de yardımıyla 1 milyar dolarlık cirosuyla 2000'lere kadar geliyor. Bu arada 2002'de şirketimizin kurucusu ve CEO'su Mark Hughes, Malibu'daki 27 milyon dolarlık deniz kenarındaki villasında ölü bulunuyor. Ölmeden önce 4 gün boyunca aşırı derecede alkol ve doxepin (bir antidepresan) aldığı ortaya çıkıyor. Zaten alkol problemi yüzün tedavi gördüğü de biliniyormuş. (Buyrunuz: [Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir.ForumTR üyesi olmak için tıklayınız])

Peki sonra bu piramit pazarlama sistemi çok mu güzel, hiç mi sakıncası yok?

Bakalım HERBALIFE'a dünyada nasıl cezalar verilmiş.

2004'te Kanada Rekabet Kurulu HERBALIFE'ı ülke içinde piramit (ağ-network) marketing (pazarlama) sistemi kullanarak faaliyet göstermesini yasaklıyor. (Dikkatinizi çekerim piramit pazarlama kullanarak faaliyet göstermesini yasaklıyor. Başka türlü gösterebilir yani bildiğimiz normal yollarla, bayilik vs..) Ayrıca 150.000$ ceza kesiyor. Gelirlerini ve tüm distribütör ve katılımcıları bildirmesi yükümlülüğü getiriyor. Ayrıca gelirlerin tüm katılımcılar tarafından kazanıldığını açıklaması yükümlülüğünü getiriyor.


Yukarıda anlattıklarıma benzer bir olay da 2008'de yaşanıyor. HERBALIFE COO'sunun (Chief Operating Officer) (Genel İşletme Müdürü işte) eğitimiyle ilgili yalan söylediği ortaya çıkıyor. Adamın özgeçmişinde MBA (İşletme Yüksek Lİsansı) diploması olduğu yazmasına rağmen bunun doğru olmadığı anlaşılınca adam da istifa ediyor. Bu arada bu herif Walt Disney'de de çalışmış. ([Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir.ForumTR üyesi olmak için tıklayınız])

Şu anki CEO da (Genel Müdür) Michael Johnson. O da eski Walt Disney CEO'su. Maaşı hayli yüksekmiş.

Ve son olarak benim favorim Belçika'nın mahkeme kararı...

2011'de Belçika Ticaret Mahkemesi HERBALIFE'ı piramit pazarlama sisteminden dolayı yasadışı ticaretten suçlu bulmuş. Buyrunuz orijinal:


Bunun haricinde sadece vikipedinin ingilizce sitesindeki kaynaklar bölümünden şirketin defalarca sağlık nedenleriyle (özellikle ilaçların karaciğere olan etkisi) dava edildiğini görebilirsiniz.


Ayrıca Herbalife deyince eksisozluk'teki efsane entry'nin burada linkini veriyorum. İbretle okuyunuz.

KARARLAR İLE İLGİLİ ORİJİNAL BELGELER AŞAĞIDAKİ SAYFADA BULUNAN LİNKLERDE MEVCUTTUR

kaynak:
http://www.frmtr.com/saglik-haberleri-ve-makaleler/541472-arkadaslar-cok-onemli-herbalife-ile-ilgili-14.html

Xavi Gerad Jude Am. Aiicco Sigorta plc Temsilcisi. Biz 3% anaSayfa Ödeme oraninda Kredi sunuyoruz.Bu (CEO) e-posta adresine bizimle irtibata ilgilenen
varsa: xavigeradloanfirm@yahoo.com
Eklendi sadece Aiicco Sigorta plc Izin Alir 20 yas üzeri yazidan.
Bireysel Krediler Yatirim.
Isletme Kredileri Yatirim.
Konsolidasyon Kredi.
Insaat Krediler.
Bir'in Daha yaygin Ödeme yasindaki Your Language.
Plani Çirak AYLIK ve yillik Ödemeler arasinda yorumsuz yapin.
Esnek Kredi kosullari.
Yil 5000 8000.000.00 Euro Kadar Kredi yok.
FIRMAMIZ Güvenilir, Verimli, hizli ve yürüt BIR islemdir. Bize bugün.SR GERAD JUDE Yatirim plc: Yanitlar Isim gönderilmesi gerekmektedir, E- posta: xavigeradloanfirm@yahoo.com







MERHABA BEN HERBALİFE ÜST DÜZEY DİSTRİBİTÖRÜYÜM.İLK BAŞLADIĞIMDA ÇOK DİKKATİMİ ÇEKMİŞTİ ORADAKİ ÇALIŞANLARIN GARİP DAVRANIŞLARI.AMA ÖNEMSEMEDİM İŞİME ODAKLANDIM.
TÜM SEMİNERLERİNE KATILDIM İŞ ÇOK KAZANÇLI GERÇEKTEN.KISA SÜREDE İSTEDİĞİM MEVKİYE YÜKSELDİM.ÜRÜNLERİ BİRAZ KULLANDIM.ABLAM DOKTOR;KUZENİM FARMAKOLOJİ ASİSTANI.BUNLARLA PAYLAŞTIM DAHA SONRA BU İŞTE ÇALIŞTIĞIMI.ARAŞTIRDILAR VE GÖRDÜLER Kİ İLAÇLAR HİÇ DE DENİLDİĞİ GİBİ MASUM DEĞİL,İLAÇLAR ZAYIFLATIYOR DOĞRU,CİLT BAKIM ÜRÜNLERİ DE İŞE YARIYOR.HÜCRE PROLİFERASYONUNU(YANİ ÇOĞALMA VE YENİLENMEYİ)ARTIRARAK ÇOK DAHA GÜZEL BİR GÖRÜNÜME NEDEN OLUYOR BURADA TIBBİ OLARAK ANLATIRIM FAKAT ÇOĞUNUZ ANLAMAYACAKSINIZDIR BİR DE BU İLAÇLARIN SEDATİF ETKİSİ VAR SERATONİN(MUTLULUK HORMONU)GERİ EMİLİMİNİ BASKILIYORLAR(PROZAC OLARAK KULLANILAN ANTİDEPRESAN İLAÇ GİBİ).SONUÇ İTİBARİYLE KULLANILDIĞI İLK ZAMANLAR(BELKİ BİR YIL BELKİ BİRKAÇ YIL)ÇOK FAYDALI OLUYYOR FAKAT İLERLEYEN DÖNEMDE DAHA ÇABUK BİR YAŞLANMA KIRIŞMA VSOLUŞUYOR.NEYSE BEN İŞİME DEVAM EDİYORUM İYİ PARA KAZANIYORUM NİYE BIRAKAYIM Kİ DEĞİL Mİ AMA İLAÇLARI KULLANMIYORUM TABİYKİ DE.HERŞEYİ PARASIYLA HALLEDECEĞİNİ HATTA ÖLÜMÜ BİLE PARASIYLA GECİKTİRECEĞİNİ ZANNEDEN İNSANLAR BENCE HERŞEYİ HAKEDİYOR.ONLARIN PARALARINI ALMAK DA GAYET MASUM GELİYOR BANA...

Herbalife aynı haşhaşilere benziyor.Hasan sabah ve ordusu gönül verenleri:D Distribütör dedikleri kimseler hepsinin kafaları uçmuş.Toplantılarına gittim 6 dakida hiç durmadan alkış yaptılar arkadan yabancı müzik veriyorlar tekrar alkış ve oyunları.ı love harbelife hepsinin ağzında.İyi ki varsın harbelife.Hayatımı değiştiren adam mark hugless:D Daha bir sürü harbelifeı tanrılaştıran sözler.Adamlara desem harbelife battı orada ölürler heralde.Güzel kızlar vardı acaba birini götürür müyüm dedim.Biraz takıldım ama yok arkadaş aklını fikrini yeni adam bulmak,ürün satmak almış kızların.Bir kıza yavşadım durdum yok süpervizör olcakmış yok yükselcekmiş.Sonra da kaçmakta buldum kurtuluşu:D

The information were very helpful for me, I've bookmarked this post, Please share more information about this
Thanks

Bak, adam gerçi sizin piramitten değil ama açık açık yazmış. Hoplayın,zıplayın, alkış tutun, siyah mermere hayran olun; Kubrick filmi gibi amk.
https://www.facebook.com/notes/enes-olgun/toplant%C4%B1lara-daha-fazla-ki%C5%9Fi-getirmenin-7-yolu/10152020545721029

Toplantıya giriş paralıysa bunu baştan söyleyip kerizi uyandırmayın. Rahim yolcuları (amwaycılar) öyle yapıyorlar.

Burada yazan her şeyi okudum. Bence ben haklıyım. İnanmayanlar Tarih-i Osmanî mecmuasının 3. cüzünün 1412. sayfasına bakabilirler.

Günün fıkrası: "Messi de bu ürünü kullanıyor."

Lan adam senede bizim milletvekillerine yakın para kazanıyor, o hassiktiriboktan kakaolu hörbıl sütünü ağzına sürer mi?

...Okuduğunuz için teşekkürler, dağılabilirsiniz.

Delikanlı hörbılcı kalmamış ki gelsin ağzımızın payını versin. Çöle döndü buralar amk kendimiz çalıp oynuyoruz artık.

En iyi jilet budur. Bütün meşhurlar Herbalife jiletini kullanıyor. Messi, Nadya Komenaçi, Fenerbahçeli Cemil, Brijit Bardot.

herbalife ürünler ile 15 kilo aşağı kontrol ytaptımö

"Zavallılar. Ben, her bal sayesinde çok sağlıklıyım, ayda 8000 drahmi kazanıyorum ve her yıl iki kere Tayland'ta eğitime gidiyorum. Kıskançlıktan karşı çıkıyorsunuz,kedi-ciğer meselesi. Ama bilmiyorsunuz ki, siz karşı çıktıkça Her bal in meraklısı artıyor. Reklamın iyisi kötüsü olmaz. Zavallılar, birgün sen de Her bal i kullanmak istersen numaram: ..."

demekle,

"Zavallılar, bilmiyorsunuz ki, siz karşı çıktıkça, eylem yaptıkça akp'nin oy oranı %70'e çıkıyor. Bu ülkenin başbakana karşı terbiyesizlik yapmayı kesin artık."

demek, aynı şey aq.

Akp sayesinde, yarı aç yarı tok, biraz oksijen biraz kimyasal gaz, gece gündüz koştur Allah koştur... 2 haftada kilomu 12 kilo aşağı kontrol ettim.

MERHABA BU YAZILARI GÖRÜNCE YAZMA İHTİYACI HİSSETTİM BENDE 3 YILDIR HERBALİFE İŞİNİN İÇİNDEYİM VE ASLA PİŞMAN DEĞİLİM.ÖNCELİKLE 8 KİLO FAZLAMDAN KURTULDUM VE SAĞLIKLIYIM BU ÜRÜNLERDEN ÖNCE DOKTOR DOKTOR GEZERDİM ŞİMDİ HAMDOLSULSUN SAĞLIKLI BESLENDİĞİM İÇİN DOKTORA İHTİYACIM YOK. HER İNSAN BU FIRSATI GÖREMEZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.KENDİ PARAMI KAZANIP KİMSEYE MUHTAÇ OLMUYORUM YETMEZMİ? BANA YETİYODA SİZİ BİLEMEM SEKTÖR ARTIK BİZİM SEKTÖR HERKES KİLOLARIYLA BOĞUŞUYO NEDEN HEM ONLARI MUTLU ETMEK HEMDE DUALARINI ALMAYALIMKİ? EĞER İŞ YADA ÜRÜN HAKKINDA BİLGİ İSTEYEN OLURSA ULAŞIN YARDIMCI OLURUM 0536 936 48 03










































































































Beyler bu amwaydir hörbıldır, bunlar beni artık kesmiyor. Çok demodeler. Bir süredir Enes Olgun'a takılıyorum, inanır mısınız asabımı aşağı kontrol etmeye başladım. Genç ve dinamik bir ekip, dolayısıyla palavraları da taze. Kazık kadar mühendis Ali Dinler'in "heyooo :))" nidalarıyla mature ev hanımlarını motive etmesi iyi hoş da değişiklik arıyor insan bir yerde. Yoksa sizin yaşam gurunuz hala aynı mı?! :))DD)))D)

...Lan, bak, aklıma gelmişken onu da yazayım. Bu MLM (Marksizm-Leninizm-Maoizm) çalışanlarının her sıçmığın peşine gülücük eklemeleri beni önceleri sinirlendiriyordu, ama sonradan harbici harbici eğlendirmeye başladı. Dedim ya, maksat asabatı aşağı kontrol etmek. Lan arkadaş, biri gelmiş hede hödö yapmış (haşa aleyhte konuşmuş), amway adamı/kadını cevap veriyor (aslında demek istediği şekilde yazıyorum): "O lafları alır bi tarafınıza sokarım pezemeng :) Lütfen bilmeden konuşmayın s.gerim belanızı :)) Telefonum 0539tırıvırı :)))"

Eğlencelisiniz oğlum, valla bak. Unutmayın bu arada, yeni gurumuz Enes Olgun.

Bol kaz/ançlar.

BU ARADA EY HÖRBILCILAR, BÜYÜK HARFLE YAZINCA İKNA EDİCİ OLMUYORSUNUZ. MİSAL: "EVRENİN MERKEZİ DÜNYADIR." BAK, İKNA OLMADIN DEĞİL Mİ? Oldun mu lan yoksa kazara, kıyamam :)

Esas diyeceğim bu değil. Şunu hayal edin; Enes Olgun konuşuyor, konuşuyor, konuşuyor... derken birden Boomcu Onur'a dönüşüyor. Aşağıdakiler hala Kenan Şeranoğlu modunda hey, hey, hey! çekiyor. Komik lan, düşünün bak hakkaten.

İki elim bunu yapan terbiyesiz(ler)in yakasında olacaktır.
http://p1307.hizliresim.com/1c/c/q53dk.jpg

Neşe Şentürk,
Şekil yapmışın len liselim. Metninin altına uzuuuuncana bir boşluk attırmışın. O boşluk var diye senin büyük harffli metninin aşağısına girilen yeni girilere bakmaz mı millet sanıyorsun?
O değil de, sana bir soru sorucam.

Cevabını esirgeme benden. Eğer herbal life ürününe ihtiyacım olursa neden senden almam gerekir? Yukarıda telefonunu yazmış bir sürü insan var. Neden onlardan almayayım ki? Bana sağlayacağın avantaj nedir? Herbalları senden almam karşılığında bana ekstra'dan ne verebilirsin?

Acele cevap ver. Duamı alırsın.

boşluk
boşluk
boşluk

boş iş bunlar para tuzağı... çok mu paran var arkadaş, gidip böyle ek gıdalar mamalar yiyeceğine git organik beslen köylü teyzelerden domates falan al ne bileyim hem dua ederler onlar, bu herbcılar gibi tuzağa düşüremeyince sana "üçkağıtçı" demezler. he çok meraklıysan bunlara para kazandırmaya o kadarı beni aşar. sen o sattıklarını al bağımlı ol daha çok al çocuklarına içir onlar da bağımlı olsun onlar da bol bol alsın "sağlıklı" olsunlar. birileri de para kazansın :) (daha bugün ürünleri satın almadım diye üçkağıtçı dedi bana o sağlıklı şahıs. Allah bildiği gibi yapsın.)

gercek ler
*90 ülke onaylı izinli
*156 bilim adamı ve doktor ordusu
*messi ronaldo yiyor (sizin agzınız yemeye layık olmayabilir)
**herbalıfe ürünleri ile intihar edilemiyor ;cünkü ;bullar yemek i
*insanlar 33 yıldır yiyorlar
*sizin gibi kargalar da 33 yıldır ötüyor

ahahhahaaa :D:D:D:D noolur bize de verin biz de yiyelim noolur kaç bin lira istiyosan vercem bak noolur benim ağzım da bunları yemeye layık olsun :D:D:D:D:D:D:D

Evvelden de arz etmiştim, Messi hörbılayf yiyorsa (bu arada Ronaldo nerden çıktı lan, o da var mıydı mevzuda)... ne diyordum, he, Messi hörbılayf yiyorsa ben silahımı teslim edip tüm kasabanınkini yiyorum. A benim gerizekalı kardeşlerim, sizin o malafata fener tutan kakaolu oral bokunuzu Messi değil, Kasımpaşa FC'liler bile içmez.

156 doktora gelince; 157 olmasın o?! Küsuratlı rakam ver ki gerçek sanılsın amk.

İnsanlar 33 yıldır yiyor tespiti de yanlış. İnsanlar 4000 yıldır yiyor. Malum ya, insanlık ve medeniyet tarihi yiyenler ve yedirenler olarak ikiye ayrılır. Ayrıca kargaya laf söyleyenin ağzını yırtarım. Fevkalade asil bir hayvandır. Misal, koy önüne hörbılı, yimez.

Kardeşlerim, biliniz ki en iyi ilaç ne hörbıl, ne pörpıl; en iyi ilaç chivas. Ben şu an içiyorum, çok neşeliyim.

Son sözüm sahtekarlara. Gerçek Şerif Taytıs benim, çünkü Flamingo Yolu'nun introsunu ıslıkla çalabiliyorum.

Not: Enes Olgun'u ihmal etmediniz değil mi olm, peşinizden koşturmayın bak. Bir kerede anlayın.

ispatlayin uyusturucu oldugunu deliliniz raporunuz varsa haydi swer65@hotmail.com beraber mahkemeye gidelim camurcular

Hi cookie Şerif Titus

işin içine girdikten sonra her şey değişiyor ürün satmak değil bizim işimiz kendimizi kopyalamak diyorlar. seni borca sokuyorlar elini kolunu bağlayıp senden kendilerinin yaptıklarını başkalarını borca sokmanı istiyorlar. Tamam bunları yapınca gerçekten kazanç var. ama sen 800 tl kazanacaksın diye bir başkasını 8000 tl borca sokmak hak mı helal mi? Ben bir başkasının vebaline giremeyeceğim için kendi salaklığımın cezasını kendim çekiyorum... uzak durun eğer kuşkunuz varsa; hala aklınız da bu işe girmek varsa acele etmeyin en alt seviyede bir kaç ay deneyin (sizi yükseltmek için yapacakları her türlü konuşmaya rağmen), eğer yapacaksanız gerçekten yapabileceğinize inanıyorsanız yapın. ama insanları BORCA SOKMAYINN.

AHAHAHHAHA ABİ BU NE YA ALTIMA SICTIM GÜLMEKTEN BU AMINA KODUMUN MALLARINI NASIL DA SAZANLAMISLAR BEYİNLERİNİ SİKMİSLER AMK SUNA BAK ADAM HERBALİFE DİYE HESAP ACMIS COK GÜZEL KULLANIN DEMİS :SDSDAFAFOPHJIKHSDFIUDPORIKNVF BLOG SAHİBİNDEN ALLAH RAZI OLSUN GÜLMEK İSTEDİGİMDE BURAYA GELCEM LAN AMK MALLARI İYİ GÜLDÜRDÜLER

SELAM BU YAZIYI GORUNCE YORUM YAPMA İHTİYACI HİSSETTİM HERBALİFE KULLANIYOM 90 YILDIR SİKİM HALA SEMSERT TESEKKÜRLER HERBALİFE SEN BİZİM TANRIMIZSN BU ULTRA UBER SUPER URUNE ULASMAK İÇİN NUMARAMI DAVEREYİM SİZİ DÜSÜNÜYOM SADECE 05313313131 :dsdaafsdfsajggjaoıgdaoıgjaoı

fakirdim simdi kıcımı dolarla siliyorum yupppii tesekkürler sana herbalife sana da lanet olsun zavall pislik kötü çocuk pezevenk her moku bilen adam

fakirdim simdi kıcımı dolarla siliyorum yupppii tesekkürler sana herbalife sana da lanet olsun zavall pislik kötü çocuk pezevenk her moku bilen adam



Dikkat.

Eger acil kredi ihtiyaciniz var mi? Yatirim kredisi? Yapi kredi? Ögrenci kredi? Borç konsolidasyonu kredi? Isletme kredisi? daha fazla bilgi için (vandamariana111@gmail.com) (mrsvandamariana@yahoo.co.uk) ileri e-posta..

Ilginiz için tesekkürler..

Bayan Vanda Mariana.



Dikkat.

Eger acil kredi ihtiyaciniz var mi? Yatirim kredisi? Yapi kredi? Ögrenci kredi? Borç konsolidasyonu kredi? Isletme kredisi? daha fazla bilgi için (vandamariana111@gmail.com) (mrsvandamariana@yahoo.co.uk) ileri e-posta..

Ilginiz için tesekkürler..

Bayan Vanda Mariana.

Benimde arkadaşim satışını falan yapiyo güya para kazanacakti.bilezigini satti eşden dosttan borc aldi yetmedi.yine benden para istedi güya dünya takimi olacakmiş ayda 4 bin lira hesabina yatacakmiş. Kocaman bir yalan . Şimdi herkesle arasi kötü inanmayin bunlara ya simdi fiyecekler sen nerenin elemanisin.3 cocugum var asla boyle bisey yefirmem sacmalik boğazini tut duzenli sprunu yap gör bak aşagi 12 kilo kontrol ediyo musun etmiyo musun

ZAVALLI KARGALAR. TUTTURMUŞSUNUZ BİR HERBALLİFE İYİ, HERBALLİFE'LA İNSANLAR ŞU KADAR PARA KAZANIYOR, ŞU KADAR ZAYIFLIYOR, DİYE. BUNLARI SİZ KÜLAHIMA ANLATIN. İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR. BİRGÜN HERKES HERBALLİFE'TAN ÇIKIP DA HERBALLİFE İFLAS EDİNCE GÖRÜCEM SİZİ. O ZAMAN HERKES YOĞURT, ELMA, DOMATES, ZEYTİNYAĞ, EKMEK GİBİ NORMAL ŞEYLER YİYECEK. RONALDO DA O ZAMAN PEGASUS HAVAYOLLARI REKLAMINA ÇIKACAK.
YOĞURT ALMAK İSTERSENİZ MANDIRANIN TELEFONU: 02361151617
EKMEK İÇİN KÖŞEDEKİ BAKKAL.

Dikkat.

Sevgili dostum. Bu mektubu sana gözyaşları içinde yazıyorum. Tatile diye ailemle Londra'ya geldim. Bütün valizlerimiz, pasaportlarımız paramız çalındı. Hırsızlar bi tek sana e.posta atabileceğim içi kontör dolu cep telefonumu bıraktılar. Hikayeme inandırıcılık katacak detayları da yazarak fazla uzatmayayım, bana acil 3400 dolar gönder amına koyayım.

Onu gönderemeyeceksen, Zimbabwe'de düşen uçakta ölen birine ait hiç kullanılmamış 18 milyon dolarlık bir banka hesabı keşfettim. Bu parayı Gambiya'dan çıkarmama yardım et, %30'unu sana vereyim.

Bunu da yapamıyorsan bi 100'lük at sana bi şişe Yarakway deterjanı satayım. Ya da bi 20'liğe ağzına akıtmak için mavi Herballife sıvısı veririm.

Yukardakilerden hiçbirini kabul etmiyorsan bari verejek sen 100 dolar, yapacak biz duj.

Merhaba Sevgili İnsanlar,

Am Bayan Mary Smith, I (Bayan Clara Morgan) benim ve ailem için ne için tam çok büyük olduğum için (ABD) Bu Mesaj yazma Am geliyorum, ben thatthere hala hala net iyi insanlar vardır hiç düşünmemiştim çok i tüm umut (Bayan Clara Morgan) kaybolur düşündüğünüzde, finansal yardıma ihtiyacı olan insanlara yardım etmek için hazır Beni bir daha durmak beni ve ailemi yardım Bu 3% düşük bir vadeli faiz oranı bir kredi verdi ..

Herhangi bir Tutarı kredi arayışı içinde orada Yani ben Bayan Clara Morgan @ VIA (clara_morgan@outlook.com) irtibata geçmek istiyorum

Teşekkür ve tüm başarılar dilerim

Bayan Mary Smith

90'lı yıllardan bir gazete başlığı:
İnsafsız Bari Çeşme Suyu Kullansaydın

Sokak sütçüsünden süt alan aile sütün içinde yabancı maddeye raslamış. Bir süzmüşler bakmışlar içinde minik minik iribaşlar (ki kendilerine çamurlu ve sulak bir çayırda yüyümemi takiben eve döndüğümde ayakkabımın içinde de rastlamıştım)Ahlaksız satıcı süte su katmış. Ama kuyu suyu katmış. Kuyu suyunun içindeki iribaşlarla birlikte...

Şimdi ben de bu Meri'ye diyorum ki, ulan Meri bari Bing yerine Google translation kullansaydın. O daha iyi.

Ana konudan kopmamak için şunu da ekleyeyim ki: İçine kuyu suyu katılmış süt bile oktan (96 oktan) Herbal life ürünlerinden daha sağlıklıdır amk.

Tahminimce yukarıda Herbalife ürününe çok abartılı küfürler yazanlar Herbalife'çıların kendileri. Bu kadar abartılı küfretmek okuyanlarda tepki doğurur ve onları Herbalife'a yaklaştırır belki bir umut diye düşünüyorlar galiba. Ee, umut fakirin ekmeği, ye Memet ye, ye Memet ye.

Bu aralar balık ucuzladı. Herbalife yerine balık yemek iyi olur.

diyecektim yumuşak gee'yi eklemek için geriye silme yerine enter'a baştım adım eksik gitti.
Bilgilerinize saygılarımla sunarım
Larry Hagman

Haa, bi de bu çok abartılı küfürleri yazanların Herbalife'çıların kendileri olduğunu başka nereden anladım? Metinleri büyük harfle yazmışlar. Sayfada en yukarıdan aşağıya kadar büyük harfle yazanlar hep bu Herba'cı tipler amk.

Buralardan elimi ayağımı çekeli taklitlerim türemiş. Ceyar adını kullanan kişi 93 doğumlu değilse Çorum Saat Kulesi önünde 1 litre şifalı herbalife neskuikini tek solukta içerim. İddialıyım.

O bir yana da başka bir mevzuu var; King Crimson are back! Şaka len şaka, esasen Enes Olgun üstattan bahsetmek için rahatsız ediyorum sizi. Yirmi bin dolar+küsurata aldığı saate bayıldımmmm! Bok gibi. Maserati ayakkabılarıyla uyum içinde. O da bok gibi.

İşallak siz de bir gün Maserati logolu ayakkabı alabilirsiniz şifalı neskuikçi arkadaşlarım. Donunuzu kaybetmeden önce tabii.

Ceyar, son lafım sana... lafı falan geç de sahi seni kim vurmuştu lan?

Baldızım.
(Konudan kopmamak açısından: Baldız Her bal life'tan tatlıdır)
Konut Kredisi, tarak kredisi, kürek kredisi, karı, balina yağı lazım mı, saat kaç abi? Ayrıca kupa çekilir, çubukla su aranır.

hanginize inanacağız?

Merhaba ,

Düzgün kendimi tanıtmak , Bay Ricardo leo i özel borç veren duyuyorum % 3 faiz oranı kredi veriyoruz. Bu bir mali fırsattır kapınıza adım , bugün uygulamak ve hızlı kredi almak . Pek çok vardır Tümortamında finansal fırsat veya yardım için orada arıyor yerleri ve hala henüz bir alamıyorsanız . Ama bu bir Eğer göze alamaz kapı adımda ve bu finansal fırsat Bu fırsatı kaçırmak . Bu hizmet hem de vermek olduğu bireyler, şirketler , iş kadın ve erkek . Kredi miktarı Daha fazla bilgi için seçtiğiniz herhangi bir miktar temin aralıkları ricardoloanfirm@gmail.com : e-posta yoluyla bize ulaşın

GEREKLİ İLK BİLGİ

Tam adı ....................................
Kişisel Telefon Numarası ............................
Ülke ...........................................
Adresi ......................................
Devlet ..............................
Yaş .............................................
Daha önce başvurdunuz mu? .......................
Medeni Durum .................................
Kredi miktarı kredi olarak gerekli .....................................
Kredi Süresi .................................
Meslek ....................................
Aylık Geliri .............................

Memnuniyetle , sizin hızlı yanıt bekliyor

Sıcak Selamlar,
Bay Ricardo

Herbalife'ı düzenli olarak tüketirseniz: konuşmanızı yukarıda yazan Bay Rikardo"ya kontrol edersiniz~ Ben den uyy arması?

Emvey vitamini mi tüketelim, Hörbilayf neskuiki mi? İkisi de birbirinden iddialı, ikisi de çok ciddi spor kuruluşlarının sponsoru; kafam karıştı doğrusu. Aslında en iyisi ücretsiz vördpıres edinmek yerine, 3 yıllığına 1800 TL. verip internet sitesi almak suretiyle Enes Olgun'a kayılmak.

Hörbi diye bir vosvos vardı bir de, tırtırtır giderdi.

Merhaba ,

Düzgün kendimi tanıtmak , Bay RODRIGO LULI i özel borç veren duyuyorum % 3 faiz oranı kredi veriyoruz. Bu bir mali fırsattır kapınıza adım , bugün uygulamak ve hızlı kredi almak . Pek çok vardır her yerinde finansal fırsat veya yardım için orada arıyor yerleri ve hala henüz bir alamıyorsanız . Ama bu bir Eğer göze alamaz kapı adımda ve bu finansal fırsat Bu fırsatı kaçırmak.Bu hizmet hem de vermek olduğu bireyler, şirketler , iş kadın ve erkek . Kredi miktarı
Daha fazla bilgi için seçtiğiniz herhangi bir miktar temin aralıkları e-posta yoluyla bize ulaşın : rodrigoluliloanfirm@yahoo.com

KREDİ BAŞVURU FORMU DOLDURMA VE İADE .

Tam adı ....................................

Kişisel Telefon Numarası ............................

Ülke ...........................................

Adresi ......................................

Devlet ..............................

Yaş .............................................

Daha önce başvurdunuz mu? .......................

Medeni Durum .................................

Kredi miktarı kredi olarak gerekli .....................................

Kredi Süresi .................................

Meslek ....................................

Aylık Geliri .............................


Bu detayların kabul olarak , biz geri ödeme planı ile birlikte size şartlar gönderir veşartları kabul ediyorsanız , size 24 saat içinde kredi almak için stand . Bukredi almak içinde ciddiyet ve aciliyet bağlıdır.
Memnuniyetle , sizin hızlı yanıt bekliyor

Saygılarımla ,

Bay Rodrigo Luli .

Sevgili Merhaba

Eğer Krediler ve ipotekler Bankalar ve diğer mali kurumların yorgun iseniz arıyor, ya da mikro-finans sistemine sürekli geri çevirdi. Bu Aylık Asgari teslim% 3 kredi arasında değişmektedir $ 1,000.00 $ 10,000,000.00 maksimum faiz oranı olduğu ile% 100 garanti size bildirmek içindir. Biz iş geliştirmek için KREDİ verir. bir rekabet avantajı / iş genişleme. Biz güvenilir, güvenilir, verimli, dinamik hızlı sertifikalı ve dinlenme emin olun vardır. İşbirliği gayrimenkul ve her türlü için finansörü olan
finansman, biz en az beş ile elli yıl boyunca bir uzun vadeli kredi var ve tüm faiz vermek ve hesaplamak için izin ve
yıllık ödenecek. Biz sunulan kredilerin aşağıdaki çeşit var ve
çok daha fazla;

* Bireysel Krediler (Teminatsız Kredi)
* İşletme Kredileri (Teminatsız Kredi)
* Konsolidasyon Kredi
* Kombinasyon Kredi
* Ev Geliştirme

E-posta temas noktaları aramak için
E-posta adresi: creditsolutioncompany@gmail.com

Lan arkadaş, her yorum girdiğimde bir iki tane Trans Google faciası altıma üşüşüyor. Ne ayak hacı?!!1!

O değil de, ...Liderim, Allah sizi başımızdan eksik etmesin. Binlerce insana para kazandıyor, kişisel gelişimlerini sağlıyor, insanlara değer katıyor ve insanca bir yaşam sunuyorsunuz. Bunların hepsini sağlamak, bir düşünce uğruna devrim yapmakla aynı. Sizi binlerce insan çok seviyor. Rabbim sizden ve tüm liderlerimizden razı olsun. Bir gün bu harika fikrimizi tüm dünyaya duyuracağız.

Bildiniz, bu ben değilim. Yine de benden bir iz bulabilirsiniz ki o da metinde düzeltmeler yapıp onu Şekspir Türkçesine çevirmemdir.

Go go go ProtoFucktive Team!





Am xavi Gerad jude, Aiicco inssurance plc bir temsilcisi.
Size bir kredi ihtiyaci varsa bugün e-posta yoluyla bugün bize ulasin, istediginiz kredi ile size yardimci olabilir: 
(xavigeradloanfirm@yahoo.com)
Yilbasi kredileri% 3 faiz orani sadece avelable vardir. Ciddi basvuran, ancak daha fazla bilgi için irtibata geçiniz. Biz renging krediler 
sunuyoruz
3000 sadece US $ Euro ve pound 50,000.000 için.
Biz dahil kredi her türlü teklif
Bireysel krediler:
Isletme Kredileri:
Ögrenci Kredileri:
Insaati krediler:
Ev kredileri:
Is expandsion krediler:
Borç konsolidasyonu kredi:
Biz hizli ve dinamik test edilmis ve güvenilir bulunmaktadir.
Daha fazla bilgi için (xavigeradloanfirm@yahoo.com): E-posta Iletisim.

Sr Gerad jude görüyoruz.

89 kilodan 80 kiloya indim herbalife ürünleriyle. Ürünleri kullanmaktan kusacak hale gelip bırakınca da 100 kiloya çıktım kilo verdiğimden daha kısa zamanda. Kilomu hem aşağı hem yukarı kontrol etmiş oldum yani :). Ürünleri satacam diye kaybettiğim zaman ve para da cabası. Elimde kalan 1000 TL civarındaki ürünü bile iade edemedim. Beni işe sokan şerefsiz ürünleri iade edemeyeceğimi söylemişti. Sonradan iade edebileceğimi öğrendim ama o zamanda da süresi geçmişti. Umarım son tüketici kanunu ile bu şirketin piramit sistemi de kendi de ortadan kalkar da daha fazla insan mağdur olmaz.

Merhaba Sevgili İnsanlar ,

Biz gibi , yardımcı ihtiyaçlarını insanlara yardım için kurulan Organizasyon olan
mali help.So Eğer mali zorluk geçiyoruz eğer ya da bulunmaktadır
herhangi bir finansal karmaşa , ve kendi iş başlatmak için para gerekiyor , ya da
borç ödeme veya faturalarınızı ödemek , güzel bir iş başlatmak için kredi gerekir , ya da
Eğer zor , yerel bankalardan sermaye kredi almak bize buluyor
E-posta adresi ( clara_morgan@outlook.com ) ile bugün Yani bu izin vermeyin
fırsat bu fikirli ciddi ve Tanrı korkusu olduğu için by.Please geçmek
İnsanlar sadece .

BAŞVURU FORMU
Adı : __________________________
Adres : ________________________
Ülke : _________________________
Meslek : ______________________
kredi Request_____________________
Loan____________________ amacı
kredi Duration______________________
Aylık Geliri: ____________________
Telefon Numarası : _____________________
KREDİ DURATION____________________

Lütfen bizim e-posta yoluyla bize geri almak
E-posta : (clara_morgan@outlook.com)
TEŞEKKÜRLER
Bayan Clara Morgan

Tarafsız ve net düşüncelerim: Herbalife Ürünleri İlaç olmadığı için,Tarım Bakanlığı onaylıdır.
Zaten Ek Gıda takviyesi ürünlerden oluşur.Mucize beklemek çok mantıksız.Ben 14 kilo verdim bıraktım düzensiz beslenmeye ve eski yaşam düzensizliğine geri döndüm, ne yapsınki burda Herbalife ürünleri , ben öncelikle Beslenme düzensizliğimden Kilo almıştım, düzeni bıraktım sonuç haliyle kiloları geri almak olacak.İş fırsatı olarak değerlendirdiğimde:Ürünlerin pazarlanması konusunda çok sıkıntı yaşamadım, işi yapmak gelmedi içimden bıraktım.Türkiye Network satış sistemi,Doğrudan satış sistemi konusunda zorluklar yaşanan bir ortam.Sistem tüm Dünyada işliyor ancak ,Ülkemizde üç kağıtçılar çok fazla.Yanlış yapan bir grup insan,İnsanları kandırdıkları için firmayı ve ürünleri yanlış tanıyorlar.Güvende çok önemli bir konu,Ürün ne kadar mükemmel olursa olsun ,İnsanların yaptığı üç kağıtçılık İşini doğru yapanlara da zarar veriyor.Sonuç olarak :Ürünleri gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz,ihtiyacınız varsa,dilerseniz.
İş konusunda :Kazanıldığı iddia edilen paraların çoğu Sahte,Şişirilmiş Rakamlardır.
Herkes Bağımsızdır,ne kadar satış yaparsa o kadar kazanır.Şirket kimseyi Yurtdışı tatili,toplantısı vb. gibi etkinliğe göndermez,Herkes parasıyla katılır ,Yurt içinde ve Yurt dışında nerdeyse her yere parasını vermiştir etkinliğe katılmıştır.Ticaretten anlamıyorsanız kesinlikle bu işe girmeyin,Yalan üç kağıtla bir yere kadar gelir ondan sonra da batarsınız,Layıkıyla yapacaksanızda bu işten milyardolarlar beklemeden ,sabırla zamanla neler olduğunu görürsünüz.

Bu yorum yazar tarafından silindi.
Bu yorum yazar tarafından silindi.

dikkat

Ben Terry Bravo, Kredi sirketlerin CEO, ben Terry Bravo duyuyorum ....

Sen Kredi Eger asil ihtiyaciniz var mi? Insaat kredisi? Ögrenci kredileri? YATIRIM Kredi?, Borç konsolidasyonu kredi? E-posta yoluyla çok daha eglenceli @ Bilgi? (bravoterry99@yahoo.com) (Bravo_terry_loanfirm@webadicta.org) için bize ulasin .. Biz% 3 faiz kredi vermek unutmayin

Uygulamak için tesekkür ederiz. .


Bravo Terry Kredi firmasi ........

Türkiye de gelişmemiş bir iş alanıdır Wellness o yüzden böyle şirketler çoğu insan tarafından yanlış anlanır . Çoğu işin içinde olan ise yaptığı mesleğin ne olduğunu anlamayacak kadar gerizekalıdır (bkz. Distribütör olup kelime anlamını bile bilmeyen "dispritör" gibi saçma şekillerde söyleyen yıl olmuş 2014 ingilizce yoksunu çalışanlar ) . Bu demek değil ki herkes bu işi yanlış yapıyor ve düşük seviyeli kültüre sahip insanlardır . Aksine bu işi anlayan wellness sektöründe iş durumunu bilen bilgili kültürlü ve Herbalife ı anlayan insanlar bu işte yükseklerdedir . Bunun yanında ülkemizde Herbalife diğer ülkelere göre çok geride ve ürün kapasitesi azdır . Amerika ve çoğu avrupa ülkesinde birçok çeşit ve farklı tatlarda kullanıcılara sunulmakta ve üst düzey ofislerde işi gerçekleştirmektedirler . Ülkemizde ise bu ofis durumları yerine yolda ilan dağıtma yok efendim telefon numarası bırakma vs. yöntemlerle insanları ürüne çekme gayreti gösterilmektedir :)

Gel gelelim benim herbalife ile tanışma durumuma . Evet ülkemizde bana göre 2010 yılına kadar çok yanlış işlemiş ve birçok insanı kötü düşünmeye yollamış bu ürün şirketçe bazı dışpazarlama durumlarının değişmesiyle daha iyi işleyen bir markadır.Günümüzde birçok spor takımının ana sponsoru yada beslenme sponsoru olan ürün bu noktalara gelip birçok ülkede pazarlanabiliyorsa bu durum markanın ve şirketin gelir ve büyüme hacmini anlamamıza yardımcı oluyor sanırım .

Ben bu ürünü 13 yaşımdan beri kullanmaktayım. Ayrıca annem bu mesleği yapmakta ve aylık geliri yaklaşık 5 bin lira civarında olan bir insan . Ben ürünleri annem sayesinde almaktayım ve sporcuyum . Adana da birçok altyapı klübünde basketbol oynadım şuan yaşım 19 boyum 1.94 :) sporcu beslenmesi iyi gayet uygun ürünleri bulunmaktadır . herbalife 24 serisi zaten sporcu beslenmesine yönelik bir çoğu stack ürünlerdir .

Zaten ya parası yanan insan yorum yapar ya da markayı ve icraatlerini sevmeyen insanlar bu markayı kötüleyebilir . Araştırma yapmadan bir konuya yorum yapan TÜRK insanı zaten kafası karışık her lafa inanan bir koyundur :)

Her "bok"u bilmek yerine bir "bok" üzerinde adamakıllı araştırma yapmak lazım .

Bu dolandirici herbalcilarda,utanmada yok nasil yuzsuz yuzsuz hala reklam yapiyorlar inanilir gibi degil...Sakin bu yalancilarin oyununa gelmeyin,yasal bosluklardan yararlanip milleti sogusleyen bir nevi yeni tip Titan saadet zinciridr.
Hakan Tuncbilek

Bir her"balcı" daha gelmiş, bu sefer kaleyi (gerizekalı dispritör yoldaşlarını) feda ettiği bir inandırıcılık stratejisi çizmiş, fakat telefonunu ya da iletişim adresini bırakmadan gitmiş. Halbuki bu son stratejik rerö beni ikna etmişti her"bal"a.

O değil de Enes Olgun patlamış ya lan XD

Yeni bir Herbalcı daha düşmüş. Tartışmanın ve eylencenin alevlenmesi dileklerimle saygılar sunarım. Ve ayrıca hemen yukarıdaki adsız rumuzlu arkadaş. Bana annenin telefon numarasını versene, bana her bal veya başka bir şey vermesi için onu arayabilirim. Ve bu arada, propaganda amaçlı yazıyorsan dilini tut. Kendini tutama yarak en sona yazdığın "her boku" yerine "bir boku" şeklindeki laf sokma arzun yazını bok etmiş.
Her balcılar renkli gazoz satıyorlar bari. Ulan Enes Olgun ne satıyo, bilen var mı la?

Enes Olgun'un yüzüne her bal life'ın beyaz proteini fışkırmak üzere: http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/25506601.asp

dikkat !!!

Ben Terry Bravo, Kredi sirketlerin CEO, ben Terry Bravo duyuyorum ....
Sen Kredi Eger asil ihtiyaciniz var mi? Insaat kredisi? Ögrenci kredileri? YATIRIM Kredi?, Borç

konsolidasyonu kredi? E-posta yoluyla çok daha eglenceli @ Bilgi? (bravoterry99@yahoo.com)

(Bravo_terry_loanfirm@webadicta.org) için bize ulasin .. Biz% 3 faiz kredi vermek unutmayin
Uygulamak için tesekkür ederiz. .

Bravo Terry Kredi firmasi.

merhaba
Eğer stres ve hızlı onayı olmadan kişisel veya işletme kredisi ihtiyacınız var mı? Eğer öyleyse biz şimdi% 3 asal faiz oranı kredi sunuyoruz olarak, lütfen bize ulaşın. Bizim kredi güvenli ve daha fazla bilgi ve uygulamalar için güvenli olduğunu, bu e-postaya cevap lütfen.
paulelvisloans@hotmail.com

merhaba
Eğer stres ve hızlı onayı olmadan kişisel veya işletme kredisi ihtiyacınız var mı? Eğer öyleyse biz şimdi% 3 asal faiz oranı kredi sunuyoruz olarak, lütfen bize ulaşın. Bizim kredi güvenli ve daha fazla bilgi ve uygulamalar için güvenli olduğunu, bu e-postaya cevap lütfen.
paulelvisloans@hotmail.com

Evet e-posta yoluyla bizimle irtibata geçerseniz donaldwilliamsloanfirm@live.com ayrıca web sitemizde www.donaldwilliamsloanfirm.gnbo.com.ng bizimle irtibata geçebilirsiniz bir kredi ihtiyacım var mı

SAna hiç birşey demiyorum hiç bir bok bilmeyen adam o zaman güldüğünde backham vardı ama şimdi ronaldo ve messi dahi kullanıyor ve umarım çok yakındır bu ürünlere muhtaç kalacaksın inşallah o zaman sana kimse bu ürünleri vermez o zaman sana neremle güleceğimi bilmiyorum :)

Dikkat.
Kisisel is için bir kredi ihtiyaci mi? hemen tamam da kredi transferi için simdi (igein_h_yizevbekhai@admin.in.th):
evet bu email irtibata geçerseniz.

24Hour Kredi Servisine Hoş Geldiniz

Eğer başarı olmadan bankalardan kredi almak için denediniz mi? Acilen borç almak için paraya ihtiyacım var? Kendi iş genişleme veya kurulması için paraya ihtiyacım var? İngiltere'nin önde gelen kredi şirketlerinden biri bir kredi alın. 24hour Kredi Hizmet İngiltere ve güler yüzlü ve deneyimli personeli en büyük güvenli kredi şirketlerinden biridir uygulama, hızlı ve verimli bir şekilde işlemek için edebiliyoruz. Sen 25 yıl 1'den herhangi bir terim üzerinde ödünç ve herhangi bir amaç için £ 50,000,000.00 £ 2,000 herhangi bir miktar ödünç alabilir.

Sunduğumuz kredi türleri şunlardır:

Bireysel krediler
Kısa vadeli krediler
Borç konsolidasyonu kredi
Çevrimiçi Krediler
Hızlı kredi
Herhangi amaçlı kredileri
Kredi şartları
Kötü kredi kredileri
Ucuz kredi
Olumsuz kredi kredileri
Ev kredisi
Kötü kredi sorunları
Teminatlı kredi

Dünyanın her yerinde% 3 gibi düşük bir faiz oranı ile. Uygulama 18 yaş ve üstünde olan adaylar için kullanılabilir.

Daha fazla bilgi için, e-posta yoluyla irtibata geçiniz: 24hourloanservice@gmail.com
Selamlar
Larry Fox

34 senelik titan zincirini nasıl olurda bi devlet farketmez.
Arkdaslar rahat olun herbalife sahlam bi urun. Kullandm sonuc aldm. :)

34 senelik titan zincirini nasıl olurda bi devlet farketmez.
Arkdaslar rahat olun herbalife sahlam bi urun. Kullandm sonuc aldm. :)

Arkadaşlar ben bu ürünle 2003 de tanıştım.Paragöz bir distribütör arkadaşım beni sürekli kontrol ederek 1-1.5 ayda 11 kilo verdirdi.88 den 77 ye düştüm.Ürün gayet iyiydi ancak bıraktığınız an önünüze bir danayı koysalar yersiniz.Gözünüz dönüp yemeğe saldıracak yer ararsınız.ben bunu bizzat süpervizör bir arkadaşımda da gördüm.bu sebepten aşamalı bırakmak lazım sanırım.yani ürün sizi uzun bir süre bağlıyor.kiloyu verseniz de bir süre de korumak için kullanmalısınız.Gelelim titan olayına.Ne yazıldıysa kesinlikle haklılar.Şu an üst kademelerdeki bir arkadaşım toplantıda çıkıp dedi ki: TSK'dan istifa ettim çünkü herbalife ile ayda 2000 tl ile bir subaydan fazla kazanıyorum demişti.Ve ben o sırada 3000 tl maaş alıyordum.ayda şu kadar kazanıyorum diyen astsubay arkadaşımız borç içinde yüzdüğünden intihar etti.yani herşey show ve tezgah.siz içine girip,alt kademe büyüdükçe ,üst kademe sizden de pay kazanıyor.Ürüne gelirsek tekrardan:Ürünü kötülemeye gerek yok.Yok ben işte zeytin yedim,dikkat ettim düzenli beslendim verdim,zart zurt diyen tipler için söylüyorum:ulan zaten o diyetleri,düzenli beslenme vs.yi biz becerebiliyor olsaydık ne diye bu ıvır zıvırlara para bayılalım?olmuyor ki alternatif arıyoruz. 3 defa denedim ve olumlu sonuç aldım.sadece devamını getirmediğim için kilomu koruyamadım.günde 2 öğün alırsanız açlık duyduğunuz aralarda içtiğiniz su sizi resmen tıkıyor.bir süre sonra içtiğiniz shakeler fazlasıyla tok tutmaya başlıyor ve midenizdeki boşluk hissi de ayrı bir güzellik.Ben ürünleri süpervizör bir kankam sayesinde yüzde 50 indirimli alıyorum.boşuna para bayılmayın,siz de bulursunuz öyle birini mutlaka.ekibe istediğinizi söyleyin ,sayın sövün ama ürün harbiden iyi..

Kullandım ve bu ürünler sayesinde 1 senedir yenemediğim hastalığımı yendim,babam 20 kilo verdi.Bilemiyorum dedikleriniz ne kadar doğru ama yaradı mı yaradı.Belki fazla kötümser yaklaşıyorsunuzdur olaya.Sonuçta yanlış insanlarla karşılaşırsanız böylece bırakmanız normal ve sizi suçlayamam doğrudur.Fakat biraz düşünün bu uyuşturucu mu yoksa zayıflamak için bir şans mı diye ? Şuana kadar düzenli olarak kullanıp da kendini zehirleyen ... :D biriyle tanışmadım.Belki biraz tuzlu ama kararlıysanız inanın değer.Bir de üstüne spor tamamdır.Bırakın onu bunu kendinizle ilgilenin yahu -_-

Kullandım ve bu ürünler sayesinde 1 senedir yenemediğim hastalığımı yendim,babam 20 kilo verdi.Bilemiyorum dedikleriniz ne kadar doğru ama yaradı mı yaradı.Belki fazla kötümser yaklaşıyorsunuzdur olaya.Sonuçta yanlış insanlarla karşılaşırsanız böylece bırakmanız normal ve sizi suçlayamam doğrudur.Fakat biraz düşünün bu uyuşturucu mu yoksa zayıflamak için bir şans mı diye ? Şuana kadar düzenli olarak kullanıp da kendini zehirleyen ... :D biriyle tanışmadım.Belki biraz tuzlu ama kararlıysanız inanın değer.Bir de üstüne spor tamamdır.Bırakın onu bunu kendinizle ilgilenin yahu -_-

Kullandım ve bu ürünler sayesinde 1 senedir yenemediğim hastalığımı yendim,babam 20 kilo verdi.Bilemiyorum dedikleriniz ne kadar doğru ama yaradı mı yaradı.Belki fazla kötümser yaklaşıyorsunuzdur olaya.Sonuçta yanlış insanlarla karşılaşırsanız böylece bırakmanız normal ve sizi suçlayamam doğrudur.Fakat biraz düşünün bu uyuşturucu mu yoksa zayıflamak için bir şans mı diye ? Şuana kadar düzenli olarak kullanıp da kendini zehirleyen ... :D biriyle tanışmadım.Belki biraz tuzlu ama kararlıysanız inanın değer.Bir de üstüne spor tamamdır.Bırakın onu bunu kendinizle ilgilenin yahu -_-

Merhaba hayatım

Biz ajansları arıyor, ya da sürekli olarak mikro-finans düzeni ile aşağı çevirdi eğer banka kredileri, ipotek ve diğer mali yorgun iseniz. Bu Ay Minimum $ 1,000.00 $ 10.000.000,00 kredi sizi bilgilendirmek için sunum% 3 azami faiz oranı arasında olduğunu% 100 garanti ile. Biz iş geliştirmek için kredi vermek. rekabetçi bir kenar / iş genişletme. Biz sertifikalı güvenilir, verimli, güvenilir, dinamik, hızlı, ve dinlenme emin olun. İşbirliği, gayrimenkul ve en az beş ile elli yıl ile biz finansçı finanse her türlü uzun vadeli kredi ve ücretli ve izin için yıllık faiz hesaplamak için tüm vermek. Biz kredilerin aşağıdaki çeşitleri sunulan ve daha çok var;

* Bireysel Krediler (Teminatsız Kredi)
* İşletme Kredileri (Teminatsız Kredi)
* Konsolidasyon Kredi
* Kombinasyon Kredi
* Ev Geliştirme

İletişim e-postası: - capitalloanfirm@yahoo.com
İrtibat telefonu: +17169417751
Teşekkür ederiz, biz sizi istemine yanıt bekliyoruz

Eger bir tarim, ögrenci, borç, insaat, veya konsolidasyon kredi ihtiyacim var, lütfen asagidaki e-posta

(yakubuafentokhai@yahoo.com) veya (yakubuafentokhailoans@admin.in.th) üzerine Yakubu Afentokhai Kredi Sirketleri LTD

basvurun,
Facebook: http://www.facebook.com/yakubusuleafentokhai

Kredi derecelendirmesi hakkinda bireysel ögrenme, bankalarin yogun çalismalar oldugunu söylemek mümkün olacaktir yapti. Kendiniz adina çalismak için firsat her türlü erisim bu sorunu incelemek istiyorsaniz, Aiicco sigorta kredi kredi sirketi plc gibi özel bir adres yapmak mümkün kolayca ögrenme sürecinde bireysel kredi notlari. Bir noktada ciddi, bu notlar faydali olacaktir, bankalar size verecektir kredilerin yüzde tadini çikariyor. Yani bu sirket e-posta simdi kredi için geçerlidir: simdi igein_h_yizevbekhai@admin.in.th hemen kredi transferi ile devam etmek. Biz% 3 faiz oraniyla kredi

veriyor. bireysel krediye her türlü hürmet kovan.

(1) Biz is için kisisel kredi vermek.
(2) Biz proje kredisi vermek.
(3) Biz, ögrenci kredi vermek.
(4) Biz konaklama kredi vermek.
(5) Biz insaat kredi vermek.

Eger kredi geri ödemek sizin seçim süresinde geri ödemek bildigi herhangi bir miktar için hemen basvurun.igein_h_yizevbekhai@admin.in.th: Bu e-posta oldugunu.

Aiicco sigorta plc.

Merhaba,


Eğer bir işletme kredisi, bireysel kredi, ev kredisi, oto kredisi, öğrenci kredi, borç konsolidasyonu kredi arıyorsanız, teminatsız

kredi, evet o zaman bu kredinin daha fazla bilgi için Via (clara_morgan@outlook.com) bizim Email Bize şimdi ise ..


BORROWER`S BİLGİ ACİLEN GEREKİR
Borrower`s Tam İsimler: ..........
Tutar Gereken: .................
Kredi Süresi ......................
Adres: ...................
Medeni durum ........................
Meslek: ........
Cinsiyet: ..............
Yaş ..............
Telefon numarası: .......
Aylık Geliri: .............
Ülke: ...............
Şehir: .......................
Kredinin Amacı: ...........

Saygılarımla
Bayan Clara Morgan

Eğer ucuz ve uygun kredi ihtiyacım var mı? Eğer borç pekiştirmek istiyorsanız bir kişisel kredi veya ticari kredi size büyük bir masraf finanse etmek istiyorsanız sizin için doğru olabilir ya da olabilir.
Biz güncel bir borç konsolidasyonu, ve onlar ev iyileştirmeler maliyetleri, önemli bir satın alma ya da bir tatil kaplayacak şekilde hızlı bir kredi ile yardım ederek onların mali yönetmek için insanlara yardım finansal hizmetler komple bir hizmet sunmaktadır; İhtiyaçlarınız ne olursa olsun, biz yardımcı olabiliriz.
Senin bize aşağıdaki bilgileri (cffloans@yahoo.com) İletişim:
Ad Soyad:
İletişim Adresi:
tel:
cinsiyet:
Meslek:
Aylık Geliri:
Kredi Tutarı:
Kredi Süre:
Kredinin Amacı:

Dr Claude Frederick

Benim adım Breezy Medi olduğunu. Eğer bir kredi ihtiyacınız var mı? Eğer mali kriz içinde misiniz? Eğer bir kredi sadece güvenli ve güvenli kredi için SGR Pazarlamacılar irtibata alma konusunda yardıma ihtiyacınız varsa. Şimdi Uygula !!! E-posta yoluyla: sgrmarketers@gmail.com

«En Eski ‹Eski   1 – 200 / 289   Yeni› En yeni»