Herbalife ile Beynimi Aşağı Kontrol Ettim

Posted by her boku bilen adam | Posted in | Posted on 01:14


Akşam vakti Facebook hesabıma gelen bir mesajla en derinlere gömdüğüm anılarımdan biri çok fena depreşti. Mesajda,ilkokuldan beri yüzünü görmediğim bir arkadaşım iki yıldır harika bir işte çalıştığını hem çok güzel bir ek gelir elde ettiğini hem de dünyayı bedava dolaştığını ifade ediyor ve beni de bu harika fırsatlardan yararlanmaya davet ediyordu. Amma ve lakin bilmiyordu ki o bahsettiği fırsatlar dünyasının aralık kapısına kadar gidip arkama bakmadan Şener Şen koşuşu ile uzaklaşmıştım.

Fi tarihinde iş bulma amacıyla nerdeyse gazetede internette gördüğüm her ilana balıklama atlıyor, belki güzel bir fırsat çıkar umuduyla telefona saldırıyordum. Derken günün birinde gözüm "İngilizce bilen üniversite öğrencileri aranıyor" gibisinden bir ilana takıldı. Kaybedecek bir şeyim olmadığı için hemen telefon ettim.

Karşımda orta yaşlı bir adamın sıcak sesi vardı. Şivesinden Kayseri ya da Konya taraflarından oldugu belliydi. Adının Osman S. olduğunu belirten bu amca işveren firmanın Amerika merkezli bir gıda firması olduğunu Türkiye'de yeni bir açılıma gittiklerini ve genç, pratik zekalı ve dil bilen yetenekler aradıklarını söylemişti. Ben işin ve firmanın niteliklerini adını sanını öğrenmek amacıyla sorular sordukça adam konuyu değiştiriyor, asla bir pazarlama firması olmadıklarını ve benim sesimden çok etkilendiğini özellikle öğrenci olmamın onlar için büyük bir artı olduğunu söylüyordu. Benimle en yakın zamanda görüşmek istediğini ve aslında çok şanslı oldugumu söyleyen Osman Amca'ya nedenini sordugumda kontenjanlarının sadece 20 kişi oldugunu ve benim arayan 20.kişi oldugumu açıkladı. Ayrıca hemen ardından da "açıkçası siz diğer arayan 19 kişiden de daha potansiyeli olan bir hitabete sahipsiniz" gibisinden yıkama yağlama yapıp, randevu için de İzmir'in lüks otellerinden birinin adını verince üstüne üstlük bir de takım elbise ile gelmemi rica edince "oha noluyor lan" dedim kendi kendime.

Bu telefon konuşmasının ardından önce Fulya'yı aradım.Yazık garibim heyecanlandı bir umutla.Ardından da en yakın arkadaşlarımdan Sezen'i. O da önce şaşırdı sonra "yavrum sakın Herbalife olmasın bu" diye sordu.Ben de "yok canım Herbalife olsa kontenjan belirtmezler hem ne alaka yabancı dil istesinler ki" dedim kendisine.



Ertesi gün gömlek kravat kombinasyonu ile adı geçen lüks otele gittim.Baktım benim gibi 10 15 tane Kurtlar Vadisi Hilton ağbiler var kapının önünde.Derken ağbilerden biriyle göz göze gelip konuşmaya başladık.Konuştuğum ağbi 35 yaşında muhasebecilik yapan bir arkadaştı.Yeni çocuğu olmuş ve ek iş olarak işe başvurmuştu."Herbalife değildir herhalde" lafını duyunca ağbiden oh dedim kesin Herbalife değil,Herbalife olsa bu ağbi kesin anlardı.

Derken omuzlarında laptop çantaları göğüslerinde garip rozetler,gözlerinin altı morarmış Dark City modunda tipler girmeye başladı lobiden içeri."İş için gelenler bizi takip etsin" lafının ardından 20 kişilik kontenjanın küpü kadar insan merdivenlerin ardından akmaya başladı.Ben önce dumur olmuş vaziyette muhasebeci ağbiye bakarken ağbi kulağıma eğilip " sıçtık kesin Herbılcı bunlar" dedi.

Ve aşağı indiğimizde dönülmez herbalın ufkunu gördük.Masabaşında kayıt alan mor gözlü rozetli ablalar ağbileri farkedince arkamıza dönüp çıkmaya çalışmak şöyle dursun masaya doğru itildik.Rozetlilerden biri adımı telefon numaramı ve beni oraya kimin davet ettiğini sordu.Adımı söyledim telefon numarası olarak da 3 sene önce iptal edilen aria hattımı verdim.Osman S. ağbinin de adını verdikten sonra içeriye sokulduk.Bir barkovizyon önünde 8-9 rozetli mor gözlü,etrafta da yaklaşık 10 15 tane ajan smith kılıklı rozetli dolaşıyordu.Tüm bu tiplerin ellerinde de sarı,mavi,kırmızı renkli pet şişelere doldurulmuş sıvılar vardı.Öndekiş tipler de 15 saniyede bir bu sıvılardan içiyorlardı.

Hepsi de eblek eblek sırıtıp salak salak dans hareketleri yaparken muhasebeci ağbi kulağıma "sakın bi şey içme,yarım saat sabredip kaçarız " diye fısıldadı.Ben korku ve salaklık arası bir ifade ile "kafamıza sıçayım ağbi" deyiverdim 10 dakika önce tanıştığım adama.

Önce morgözlülerden biri gelip sunum sırasında kesinlike soru sorulmaması ve dışarı çıkılmaması gerektiğini söyledi.
Derken şov başladı.Shakira ve Beyonce şarkıları eşliğinde adeta Titan saadet zinciri ve Kenan Şeranoğlu havasında bir ağbi gelip şovuna başladı.

Adının Osman Y. (Osman default isim herhalde bunlarda) olduğunu söyleyen morgözlü;ortaokul mezunu olduğunu,tatlıcılık yaptığı sırada Herbalife ile tanıştığını ve geçen ay yepyeni son model bir Mercedes aldığını söyledi barkovizyondaki fotoğrafları eşliğinde.

Kendi şovunu yaptıktan sonra da Herbalife'ın nasıl ortaya çıktığını,gudik tarihini ve ultragudik faaliyetlerini anlattı.Los Angeles Galaxy forması giyen ve dolayısıyla forma reklamı Herbalife olan David Beckham'ın bile onların ürünlerini kullandığını zırvaladı.
İçimden geçen göt etmeye yönelik onlarca soruyla,sormamıza da izin vermeyecekleri için hem susup hem de bu aptallığı nasıl yaptığıma anlam veremezken,Muhasebeci ağbi ile beni bir gülme tuttu.Elimizle yüzümüzü kapayıp gülmemeye çalışırken morgöz tatlıcı Osman tek tek elemanlarını tanıştırmaya başladı bizlere.



Şimdi Victoria'nın nasıl o hale geldiğini daha iyi anlıyorum

Hıdır bilmem neeee diye bağırınca Hıdır ayağa kalkıyor bve şu cümleleri kuruyordu : Adım Hıdır bilmem ne Herbıllayf ailesine geçen sene katıldım,bu süre içerisinde kilomu 10 kilo aşağı kontrol ettim ve bu harika firma sayesinde toplam 850 ytl kazandım..........

...ve Hıdır bunu söyler söylemez alkış,kıyamet,Shakira,Beyonce çalmaya başlıyor sanki Nobel almış da "Hıdır'ın Babasının Bavulu" konuşmasını yapmış gibi alkışlar kopuyordu.Akabinde Titan saadet zinciri modunda "hey hey hey" sesleriyle sıradaki morgöze geçiyordu.
Tüm bunlar olurken morgözler arasında adeta Gaffur pijaması şeklinde bir takım giymiş ve pantolunun paçaları da Kramer pantalolonları gibi kısa kalmış simasını bir aktöre benzettiğim ama adını bir türlü çıkaramadıgım bir tip gözüme çarpıyordu.Sonradan bu adamın Lost'ta Sayid'in karısına işkence yaptığı ve en son olarak da "The Kite Runner"da izlediğim Shaun Toub olduğunu anlayacaktım.


Size yemin ediyorum aynı takım ve aynı surat..aşkolsun Robert Downey..seni de mi kandırdılar..

..ve sıra Shaun Toub'a geldiğinde kendimi gülmemek için zor tutarken adamın " merhaba ben Osman S. aranıza Kayseri'den katılıyorum bu firma sayesinde kilomu 5 kilo yukarı kontrol ettim ve toplam 1500 ytl kazandım" demesiyle gülmek ve ağlamak arası bir his kapladı içimi.Şimdi ben bu adamla mı konuştum derken Beyonce eşliğinde final yapıldı ve tatlıcı Osman Y. bu mükemmel(!) fırsatı paylaşmak isteyenlerin yalnızca X Ytl karşılığı eğitimlere kalabileceğini belirtti.

Muhasebeci ağbi ile kahkahalar eşliğinde mekandan çıkarken,Osmanlara ve rozetlilere hoş olmayan sözler sarfede sarfede otobüs durağına doğru yol aldık."Ağbi haydi ben anlamadım da sen nasıl anlamadın" diye sordugumda ise "Hiç çaktırmadılar ki Herbal olduklarını" cevabını verdi.

Evet gerçekten hiç çaktırmıyorlar Herbal olduklarını.O yüzden isimlerini vermiyorlar.Türlü katakulliye getirip sizi o aptal salona sokup beyninizi yıkamaya çalışıyorlar.Malesef o salonda gördüğüm pek çok insan da bu numarayı yutmuştu.Yakın zamanda bir kaç insanla da tanıştım yakın çevremden bunlara kapılan.Gözlerini altı morarmış ellerinde renkli şişelerle..

Neymiş ürün kilo verdiriyormuş.Efendim ürün tabi ki kilo veririr.10 saniyede bir değil mavi renkli protein dolu sıvıları,sidik için yine kilo verirsiniz...pardon "aşağı kontrol edersiniz"...
Ayrıca ekşisözlük ve benzeri sitelerde okudugum ve etrafımdan edindiğim bilgiler ve biraz da mantık eşliğinde bu ürünlerin aslında yasal uyuşturucular olduklarını keşfedebilirsiniz.Ayriyetten ürünleri bırakır bırakmaz da kilo aldıklarını söyleyen ve Amerika'da şu an Herbalife'dan aldıkları tazminatlarla zengin olan insanlar da mevcut.


İşte Facebook'dan gelen bu mesajla arkadaşımın profiline girip,Osman Y. ve diğer morgözlerle elele kolkola fotoğraflarını görünce en derinlere attığım o kara(sıvıya göre mavi,yeşil,sarı) Pazar günü tekrar gözümün önünde canlandı.

Hayatımın en büyük pişmanlığı yanlış üniversite ve bölüm seçimidir.Onun hemen ardından ise Herbalife için harcadığım o Pazar günü gelir.
Artık bu yalan nasıl kandıgıma mı yanayım,Sezen'in her telefon konuşmamızda "kilomu 5 kilo aşağı kontrol ettim" deyişine mi yanayım....
Siz siz olun yakasında "Kilonu kontrol et,yöntemini benden al" rozetleri ve ellerinde mavi sıvılarla gezen morgözlü tiplerden uzak durun..

*Ah V..... ilkokulda mantıklı akıllı bir çocuktun sen...Ne işin var tatlıcı Osman ile kolkola.

Comments (289)

«En Eski   ‹Eski   201 – 289 / 289   Yeni›   En yeni»

başarılar

Iyi günler,
Bu şu anda% 2 düşük faiz oranıyla kredi veriyoruz kamuoyunu bilgilendirmektir. Bir kredi için başvuran ilgilenen varsa, aşağıdaki başvuruyu doldurun. +2348167234511 VEYA E-POSTA: daha fazla detay ile şimdi bizimle irtibata için benitafinancialservice@hotmail.com

BORÇLU BİLGİ GEREKİR
Adı:
Ülke:
cinsiyet:
Yaş:
Telefon:
Miktar Gereken:
Meslek:
Kredi Süre:
Detaylar:
Şirket Müdürü: Benita finansal hizmet
Şirket Mobil: +2348167234511
Şirket E-posta: benitafinancialservice@hotmail.com
Saygılarımla,
Benita finansal hizmet

FİNANS, SİGORTA, İPOTEK VE Sübvansiyon.
İNSANİ GELİŞME VE GÜÇLENDİRME PROGRAMI
Slogan: Finansman ve küresel ölçekte bireylerin güçlendirici !!!

UNICEF MALİ ANA SAYFA.

DİKKAT !!!

İyi günler Bayan / Efendim,
      
       Bu biz yönetim, a size mali sorun, tüm veda edebilir yerli finansal, kişisel ihtiyacı için yardım, yatırım kamusta, proje kurulması ve cisimleştirme vb ihtiyacı olan bireyler için fırsatı yakala ve Önünüze gelecek vaat embrase gerekirküresel kalkınma birliğinin yardımıyla illustrous şirket (UNICEF FİNANSAL HOME) Eğer ihtiyaçlarını gerekli ile karşılamak sağlayacak bir uygun kredi Programda ile size müşterilerimize sağladı.

        Bu ABD, KANADA, İngiltere, İspanya, Çin, Malezya, Mısır, Nijerya bulunan Sertifikalı, Kayıtlı, Meşru ve uluslararası onaylı kredi kurumu, TÜRKİYE vb bu şirket UNICEF, BM, AVRUPA BİRLİĞİ, AFRİKA BİRLİĞİ vb Bankalar tarafından finanse edilmektedir ve diğer organları işbirliği.

** Borç konsolidasyonu
** Iş Kurulması
** Kişisel ihtiyaçlar
** Onarıcı Amaçlar
** Karlı iş Yatırım
** Alış Özellikleri örneğin Araba, Ev, Şirket hisseleri vb
** Refinansman Amacı
** Iş e.t.c Genişleme

      Biz sınıflandırılmış bir alternatif finansman kaynağı, güvenilir ve güven layık, fonlama, hızlı, şeffaf ve esnektir. Eğer kredi sözleşmesi aşağıdaki türü için firmamızı irtibata geçebilirsiniz !!!

--------- KREDİ İŞLEMLERİ ---------
** Kişisel "ev kredisi" (1-3 yıl)
** Kısa vadeli iş kredisi (1-7 yıl)
** Orta vadeli iş kredisi (1-20 yaş)
** Uzun vadeli işletme kredisi veya Uzun yatırım kredisi (10-40 yaş)
** Mortgage kredisi
** Uluslararası kredi
** Ev Kredi Modifikasyon Programı Altı ay sonra.
** Altı ay kredi geri ödemesi ödemesiz dönem.
** Mevcut 24hours / 7gün.
** Yılın her günü.
** Aday (e-bankacılık) Banka havalesi ile ödeme, sizin Banka hesabınıza 2-24 saat içinde olacak ise 72 saat çekle 15 dakika içinde Western Union para transferi ve Money Gram,.

Not: Biz bireylerin aşağıdaki krediler sunuyoruz,
* Ticari Krediler (Güvenli ve Teminatsız)
* Küçük İşletme kredisi (SBAL) (Güvenli ve Teminatsız)
* Bireysel Krediler (Güvenli ve Teminatsız)
* Konut kredileri (Güvenli ve Teminatsız)
*% 1.8 faiz oranıyla (Güvenli ve Teminatsız) ve daha birçok Mortgage Kredileri
* $ Olurken 900,000,000.00 veya Euro maksimum ve bu miktar için $ 10,000.00 veya euro en aza indirmek için de dönüştürülmesi gerekir diğer ülkelerin dolar kullanmayan ve Euro'ya şirket, dünya çapında bireyler için% 3 faiz oranı üzerinde bir kredi sözleşmesi sunuyor ilgilenen başvuranların e-posta veya telefon teması yoluyla bize cevap lütfen uygulamanız gerekir.
        Bu operasyonun bir galvanizli ve bürokratik olmayan bir yöntem ile UNICEF gibi bir insan yardım örgütü finansman almak, böylece kredi çok verimli bir şekilde işlenecektir emin büyük bir fırsattır.

Saygılarımla
Bay Derrick Lenout
Reklam Grup Başkanı
uniceffinancialhouse@gmail.com
UNICEF MALİ ANA SAYFA

-------------- sadece ilgi başvuranlar lütfen lütfen bu konuya cevap vermelidir ---------------
Bu posta kutusu kontrol edilmez ve bir yanıt almayacaksınız. Bize iç posta yoluyla bize bir mesaj göndermek başvurun.
**********************************************************

Eğer faturanızı ödemek için acil kredi ihtiyacınız var mı? .burada uygulamak ve bizim durumu göndermek için hazır olanlara kredi sunmak bir şans, bu yüzden bizim şirket için bir kredi ilginizi çekiyorsa o zaman şimdi bize e-posta var

E-posta: am.credito@blumail.org

Merhaba,

Eğer bir kredi ihtiyacınız var mı? Biz muhtaç yardım ana amacı ile sertifikalı akredite kredi kredi şirketi vardır. Biz 3% faiz oranı dolar $ 15,000,000,00 maksimum kredi aralığı $ 5,000.00 minimum kredi sunuyoruz. Eğer ilgileniyorsanız Yani, sadece e-posta yoluyla bize ulaşın: Sgrmarketers@outlook.com

içtenlikle
yönetim

Merhaba,

Eğer bir kredi ihtiyacınız var mı? Biz muhtaç yardım ana amacı ile sertifikalı akredite kredi kredi şirketi vardır. Biz 2% faiz oranı $15.000.000,00 maksimum kredi aralığı $ 5,000.00 minimum kredi sunuyoruz. Eğer ilgileniyorsanız Yani, sadece e-posta yoluyla bize ulaşın: Sgrmarketers@outlook.com

Web sitesi: Sgrmarketerscompany.webs.com

içtenlikle
yönetim

Shelbyl google de herşeyi araştırmışssın ama Louis İgnaro'nun Herbalife ile beraber geliştirdiği ve eczacıbaşının istediği niteworks ürününü görememişsin. Messi, Ronaldo, Hagi, Cuadrado, Yepes, Oumar, Beckham, vb...! Sponsorluklarını yaptığı futbolcular. Bir tane belge yayınlayın da, insanlara faydanız olsun. Yalan yanlış şeylerle bir yere varamazsınız. Dipçe: Her işte olduğu gibi, Herbalifete da art niyetli, bilinçsiz, paragöz vb... insanlarla karşılaşabilirsiniz...!

Selam, yorumlarıma ara verdiğim 1 yıllık sürede Türkiye'nin ikinci netwörkerlik doktorasına başladım ve bitirdim. Herbalife'a laf edeni vururum, kasabadan atarım.

Malatya Haber  Olarak Sizi Takip  Ediyorum Başarılarınızı Diliyorum İyi Bloglamalar :)  

Bu yorum yazar tarafından silindi.

ABIGAIL NERO KREDİ ÇÖZÜM

E-posta: credit_solution@outlook.com
İLETİŞİM CEP NUMARASI: +2347050251612
İLETİŞİM: Bayan Abigail Nero


Biz 3% düşük faiz oranı ile kredi sunuyoruz. Eğer bir kredi ihtiyacınız var mı? Bir mali kriz içinde veya kendi işini kurmak için paraya ihtiyacı? Eğer borç yerleşmek ya da faturalarınızı ödemek ya da güzel bir iş başlatmak için bir kredi ihtiyacım var? Eğer düşük kredi puanı var ve bunu sert yerel bankalar ve diğer mali kuruluşlardan sermaye kredisi almak için buluyor? İşte Örgütü bir kredi almak için bir şans. Biz aşağıdaki amaçlar için bireylere kredi ve çok daha fazlasını sunuyoruz. Bireysel Kredi, İş Genişletme, İş Kurma, Eğitim, Borç Konsolidasyon, Sabit Para Krediler. E-posta yoluyla Bize bugün: credit_solution@outlook.com

Eğer güvenilir bir tedarikçi bir kredi var mı, size stres olmadan zamanında gereken tam miktarı sağlamanız gerekir? Cevabınız evet ise, o zaman doğru yöndedir. Biz maksimum $ 100.000.000 £, euro en az $ 2,000.00 kredileri vermek. Eğer ilgi Biz kredileri ve daha birçok aşağıdaki türde sunuyoruz e-posta co.operateloanservice@gmail.com ~~pobj aracılığıyla bize ulaşın;
* Bireysel Krediler (Teminatsız Kredi)
* İşletme Kredileri (Teminatsız Kredi)
* Konsolidasyon Kredi
* Kombinasyon Kredi
* Ev Geliştirme
Tüm yanıtlar bu e co.operateloanservice@gmail.com gönderilmesi gerekmektedir

Eğer güvenilir bir tedarikçi bir kredi var mı, size stres olmadan zamanında gereken tam miktarı sağlamanız gerekir? Cevabınız evet ise, o zaman doğru yöndedir. Biz maksimum $ 100.000.000 £, euro en az $ 2,000.00 kredileri vermek. Eğer ilgi, co.operateloanservice@gmail.com e-posta yoluyla bizimle irtibata geçiniz
Biz şu kredilerin türleri ve daha birçok sunuyoruz;
* Bireysel Krediler (Teminatsız Kredi)
* İşletme Kredileri (Teminatsız Kredi)
* Konsolidasyon Kredi
* Kombinasyon Kredi
* Ev Geliştirme

Tüm yanıtlar bu e co.operateloanservice@gmail.com gönderilmesi gerekmektedir

Biz hükümet onaylı ve sertifikalı kredi borç veren firmamız, kişisel sizin borç temizlemek için% 2 şans faiz oranı, finansal yardım için anlaşmalı arıyoruz ilgilenen kişiler veya şirketlere sınai krediler arasında değişen krediler sunmuyor. Başlatın veya sizinle iş arttırmak bir Pound (£) verilen firmamız krediler kredi, dolar ($) ve Avro ile. Yani şimdi bir kredi için daha fazla bilgi için bizimle irtibata geçmelisiniz ilgilendi insanları geçerlidir. Borçluların veri bilgileri doldurarak. Jenniferdawsonloanfirm20@gmail.com: via Bize şimdi
(2) Devlet:
(3) Adres:
(4) Şehir:
(5) Seks:
(6) Medeni Hali:
(7) Çalışma:
(8) Cep Telefonu:
(9) Aylık Geliri:
(10) Kredi Miktarı Gereken:
(11) kredi süresi:
(12) Kredi Amaç:

Biz işitme size yakında bekliyoruz olarak Anlayışınız için teşekkür ederiz.

E-Posta: jenniferdawsonloanfirm20@gmail.com

Biz hükümet onaylı ve sertifikalı kredi borç veren firmamız, kişisel sizin borç temizlemek için% 2 şans faiz oranı, finansal yardım için anlaşmalı arıyoruz ilgilenen kişiler veya şirketlere sınai krediler arasında değişen krediler sunmuyor. Başlatın veya sizinle iş arttırmak bir Pound (£) verilen firmamız krediler kredi, dolar ($) ve Avro ile. Yani şimdi bir kredi için daha fazla bilgi için bizimle irtibata geçmelisiniz ilgilendi insanları geçerlidir. Borçluların veri bilgileri doldurarak. Jenniferdawsonloanfirm20@gmail.com: via Bize şimdi
(2) Devlet:
(3) Adres:
(4) Şehir:
(5) Seks:
(6) Medeni Hali:
(7) Çalışma:
(8) Cep Telefonu:
(9) Aylık Geliri:
(10) Kredi Miktarı Gereken:
(11) kredi süresi:
(12) Kredi Amaç:

Biz işitme size yakında bekliyoruz olarak Anlayışınız için teşekkür ederiz.

E-Posta: jenniferdawsonloanfirm20@gmail.com

Biz hükümet onaylı ve sertifikalı kredi borç veren firmamız, kişisel sizin borç temizlemek için% 2 şans faiz oranı, finansal yardım için anlaşmalı arıyoruz ilgilenen kişiler veya şirketlere sınai krediler arasında değişen krediler sunmuyor. Başlatın veya sizinle iş arttırmak bir Pound (£) verilen firmamız krediler kredi, dolar ($) ve Avro ile. Yani şimdi bir kredi için daha fazla bilgi için bizimle irtibata geçmelisiniz ilgilendi insanları geçerlidir. Borçluların veri bilgileri doldurarak. Jenniferdawsonloanfirm20@gmail.com: via Bize şimdi
(2) Devlet:
(3) Adres:
(4) Şehir:
(5) Seks:
(6) Medeni Hali:
(7) Çalışma:
(8) Cep Telefonu:
(9) Aylık Geliri:
(10) Kredi Miktarı Gereken:
(11) kredi süresi:
(12) Kredi Amaç:

Biz işitme size yakında bekliyoruz olarak Anlayışınız için teşekkür ederiz.

E-Posta: jenniferdawsonloanfirm20@gmail.com

Merhaba ben herbalifeile 17 kilo verdim

merhaba herbalife ürünlerin bir zararı yok herkes kullanabilir

Merhaba bende herbalife kullandım 15 kilo aşağı kontrol ettim. siz herbalife hakkında ön yargılısınız

Yıllar önce bir tanıdığım shake cay alovera ve termo kullandı. 22 kilo verdi .aynı zamanda sıklaşma ve incelme gördü.bende onun vesilesiyle ürünleri kullandım spor yaparken bile beni zinde tuttu .kaslarımın geliştigini gördüm koşarken bile artık nefesım zorlanmıyor .yani kuş gibi afiflediğimi hissediyorum sonucum 17 kiloyu 4 ayda verdim.44 yaşında olduğum halde içtiğim ürünlerle yorulma nedir bilmiyorum .kısaca herbalife bir harika.

Çocuklarımın bağısıklık sistemleri zayıf olduğu için çok hastalanıyorlardı onlara herbalifenin omega3,ve shake sini veriyorum.şimdi maşallah hastalanmadılar.dirençleride arttı. bu çok güzel birşey .yerinde bir karar vermişim.

Yasım 47 herbalife ürünlere soğuk bakıyordum arkadasım kullanıyor bende tesadüfen kullanırken banada ikram etti o akşam çok rahat uyudum midemde ne ekşime nede yanma vardı .ilgimi çekti .ürünlerden biraz kullandım 3/5 gün kadar kendimi iyi hissettim ve bende karar verdim herbalife kullanmaya birde niteworks unu kullanıyorum .gece hayatım bile düzene girdi .ürünler bir harika ne kadar anlatsam az tavsiyem bunu yaşamanız lazım.

Dikkat.

Kisisel is baslatmak için bir kredi gerekiyor ?.
faturanizi ödemek için bir kredi gerekiyor mu?

Simdi kredi.teklif@gmail.com bize hemen kredi transferi ile devam
etkinlestirmek için: Eger ilgileniyorsaniz lütfen bu

e-postayi basvurun.
Ayrica bu e-postaya burada bize ulasabilirsiniz:
(finance_institute2015@outlook.com)

Eger ilgileniyorsaniz dolgu ve bu bilgileri dönerseniz biz,% 2 faizle
kredi veriyor

(1) Tam adi: ....................
(2) Kredi Tutari: ...............
(3) Kredi Süre: ..............
Dogum (4) Tarih: .................
(5) Cinsiyet: .........................
(6) Medeni Hali: ...............
(7) Ülke:
(8) Devlet: .....................
(9) Ev adresi: .........
(10) Ofis adresi: .........
Kredinin (11) Amaç:
(12) E-posta adresi:
(13) Telefon numarasi: ...........
(14) Faks numarasi: .............

Web Luis

Dikkat.

Kisisel is baslatmak için bir kredi gerekiyor ?.
faturanizi ödemek için bir kredi gerekiyor mu?

Simdi kredi.teklif@gmail.com bize hemen kredi transferi ile devam
etkinlestirmek için: Eger ilgileniyorsaniz lütfen bu

e-postayi basvurun.
Ayrica bu e-postaya burada bize ulasabilirsiniz:
(finance_institute2015@outlook.com)

Eger ilgileniyorsaniz dolgu ve bu bilgileri dönerseniz biz,% 2 faizle
kredi veriyor

(1) Tam adi: ....................
(2) Kredi Tutari: ...............
(3) Kredi Süre: ..............
Dogum (4) Tarih: .................
(5) Cinsiyet: .........................
(6) Medeni Hali: ...............
(7) Ülke:
(8) Devlet: .....................
(9) Ev adresi: .........
(10) Ofis adresi: .........
Kredinin (11) Amaç:
(12) E-posta adresi:
(13) Telefon numarasi: ...........
(14) Faks numarasi: .............

Web Luis

Dikkat.

Kisisel is baslatmak için bir kredi gerekiyor ?.
faturanizi ödemek için bir kredi gerekiyor mu?

Simdi kredi.teklif@gmail.com bize hemen kredi transferi ile devam
etkinlestirmek için: Eger ilgileniyorsaniz lütfen bu

e-postayi basvurun.
Ayrica bu e-postaya burada bize ulasabilirsiniz:
(finance_institute2015@outlook.com)

Eger ilgileniyorsaniz dolgu ve bu bilgileri dönerseniz biz,% 2 faizle
kredi veriyor

(1) Tam adi: ....................
(2) Kredi Tutari: ...............
(3) Kredi Süre: ..............
Dogum (4) Tarih: .................
(5) Cinsiyet: .........................
(6) Medeni Hali: ...............
(7) Ülke:
(8) Devlet: .....................
(9) Ev adresi: .........
(10) Ofis adresi: .........
Kredinin (11) Amaç:
(12) E-posta adresi:
(13) Telefon numarasi: ...........
(14) Faks numarasi: .............

Web Luis

hebalife sağlıklı beslenme için besleniyorum 2 kilo verdim

Selamlar Her biri.

i Mr Paul Williams özel bir kredi borç veren duyuyorum, biz mali aşağı insanlara ve mali yardım ihtiyaçları kredilerin her türlü vererek özel kuruluşlar, biz herhangi bir stres olmadan çok ucuz bir oranda kredi vermek. Firmamız iyi tescil ve bireylere kredi verme yeteneğine ve iyi şartlarda cesetleri işbirliği edilir. Hizmetlerimizin hızlı ve kolaydır. Bizden alma kredi ilgilenen varsa lütfen firmamız e-posta bize ulaşın: paulwilliamsfinance@gmail.com

Bizim güvenilir hizmet için bugün bizi ziyaret
Saygılarımızla
Mr Paul Williams.
Şirket E-posta: paulwilliamsfinance@gmail.com
Şimdi bize ulaşın.

KREDİSİNİZ İÇİN 24HR İLETİŞİM İÇİN BANKA HESABINIZA İŞTİRİNİZ İÇİN


Merhaba, En güvenilir ve güvenilir şirketten bir krediye ihtiyacınız var mı?
dünyada? Evet ise şimdi bize ulaşın, çünkü herkese kredi öneriyoruz.
Arayanların kategorileri şirketler olsun ya da personel kullanımı için. Teklif ediyoruz
% 3 faiz oranı ile kredi, E-posta yoluyla bize ulaşın:
EvFuund1@gmail.com

(1) Tam Adı
(2) Tam Adres
(3) Ülke
(4) Yaş
(5) Meslek
(6) Telefon numarasını söyle
(7) Seks:
(8) Kredi İhtiyaç duyulan miktar:
(9) Kredi Süresi

Bize e-posta: homefund01@gmail.com

Kredilere ihtiyacın var mı İş kredisi mi arıyorsunuz? Kişisel kredi, ev Kredi, araba kredisi, öğrenci kredisi, borç konsolidasyonu kredisi, teminatsız krediler, Risk sermayesi vs .. Veya bir banka veya bir banka tarafından bir krediyi reddettiniz mi? Herhangi bir nedenle mali kurum. Ben Bay Eric finans, borç vericiyim. Düşük ve hesaplı bir faiz oranıyla işletmeler ve bireylere borç verme % 3'lük faiz oranı. Ilgileniyorsanız? Bugün bize ulaşın ( Ericfinancee@gmail.com veya ericfinancee@outlook.com) daha fazla bilgi için +1 936-681-9131 numaralı telefonu arayabilir veya kredi alabilirsiniz. bugün.

Gerçekten evladınada mı yediriyorsun

*% 3 faizli kredi oranı sunar
* Nakitsiz Girişimci İçin Sigorta
* Para için garanti

İyi kredi puanıyla, Credit Financier Home, bireysel veya şirket veya kooperatif derneklerine, endüstriyel ve kişisel çıkarlar için teminatlı krediler ve teminatsız krediler sunar.

İletişim Adresi:
Whatsapp: +15184181390
Doğrudan posta
creditfinancierhome@gmail.com

İstediğim Loann'ımı Güvenilir Kredi Şirketinden nasıl elde edebildim (petersonworldloans@outlook.com)

Adım Rebecca Wendy, Amerika Birleşik Devletleri'nden sadece, James Peterson World Loans Company'den aldığım krediyi e-posta petersonworldloans@outlook.com'dan nasıl almış olduğumu tanıklık etmek istiyor ve kredi verenler olduğunu iddia eden çeşitli kredi verenlerinden iki kez başvurdum. bu forumda, borç vermenin gerçek olduğunu ve başvurduğum ancak bana bir arkadaşımın beni, arzumun bir kredisiyle bana yardım etmeyi vaat eden Bay James Peterson World Loans Company'ye tanıtana kadar hiç borç vermediğini ve o gerçekten de herhangi bir gecikme olmaksızın vaad edilen sözlerime göre, önceki deneyimim yüzünden şüphelerim var ama asla inanmam. Kredi ile gerçekten bana yardım eden ve hayatımı daha iyi hale getiren Bay James Peterson'la tanışıncaya kadar hala güvenilir kredi verenlerinin olduğunu düşünmemiştim. Dışarıda hala çok iyi kredi verenin olduğunu biliyorum ama James Peterson World Loans Company ile temasa geçmek için güvenilir kredi ödünç talep eden size tavsiyede bulunacağım, onlar da ilgileniyor ve ilgilendiriyor. acil bir krediye ihtiyaç duyup duymadığınızı veya projeleriniz için fon istemeyi düşünmüyorsanız, bugün James Peterson World Loans Company ile şirket e-posta adresiyle iletişime geçmekten çekinmeyin: petersonworldloans@outlook.com.
Tanrı hepinizi korusun.

Bireylere kredi veriyoruz ve vücutları ekonomik bir intrest oranıyla işbirliği yapıyoruz. Hizmetlerimiz hızlı ve güvenilir doğru krediyi sağlamak için kendi belirlenmiş risk teknolojimizi kullanırız, başarılı başvurudan 24 saat sonra krediler onaylanır. İş kredisi almak, borç kredisi, tıbbi kredi almak isterseniz geri dönün. E-posta ile daha fazla ayrıntı: creditkredi@hotmail.com

Merhaba,

% 3 meşru bir kredi faiz oranına mı ihtiyacınız var ?, Dante Paola Kooperatif Yardım bireylere ve kuruluşlara kredi teklifi Kredi, Kredilerimiz iyi sigortalıdır ve maksimum güvenlik öncelikli, biz mevcut kredileri sunuyoruz.

* Kişisel Krediler (Güvenli ve Teminatsız)
* İşletme Kredileri (Güvenli ve Teminatsız)
* Kombinasyon Kredisi
* Konsolide Kredi ve diğerleri:

İşlemi devam ettirmek için bu e-postanın alınmasıyla bize geri dönmek isterseniz, e-posta yoluyla ulaşılabilir: dantecooperativehelp@hotmailcom

Saygılarımla,
Dante Paola,
C.E.O / Danışman General.
Dante Paola Kooperatifi Yardımı.
dantecooperativehelp@hotmailcom

Merhaba,
Borçlarınızı temizlemek için acilen kredi almanız gerekiyor mu yoksa bankalar ve diğer finansal kurumlar tarafından reddedildi mi? İşletmenizi geliştirmek için bir krediniz mi var? Konsolidasyon veya ipotek kredisine mi ihtiyacınız var? Şimdi ara ve biz son finansal problemler için buradayız.

Bu Amenista Waran kredi şirketleri. azami $ 5000.00 USD $ 100.000.000.00 dolar.% 2'lik dağılım aralığı, uygun bir faiz oranı ile ilgilenen kişilere kredi sağlıyor.

Kredilerimizin maksimum güvenliği birinci önceliğimizdir sigortalıdır.
Yatırımcıların İHTİYACI var.

Lütfen e-posta yoluyla bizimle iletişime geçin:
waranfinancialservice@gmail.com

içtenlikle
Amenista Waran
Dünyanıza bir yol.

Dikkat:

Bir krediye ihtiyacın var mı?
Herhangi bir krediyi almakla mı ilgileniyorsun? Mali olarak endişe duyuyor musun?
Varsa, şu an şirketin e-posta adresiyle bize ulaşın: info.adolfrogerloans@yahoo.com:
Biz hizmetinizdeyiz.
Saygılarımla,
Adolf Roger
İşbirliği Müdürü

İletişim: info.adolfrogerloans@yahoo.com: bugün kredi için, biz hizmetinizdedir.

Merhaba!, Işe başlamak için acil bir Xmas kredisine veya kredi borcuna ihtiyacınız var mı, borç kredisi? araba mı satacaksın Evet ise, 3% 'lük düşük ve uygun faiz oranıyla her türlü krediyi teklif ettiğimiz için endişelenmeyin. Bir krediye ihtiyacınız varsa, şimdi bize geri dönün. Şu adresten bizimle iletişim kurun: [ universalfunds1@hotmail.com ]. Hücre numarası: +1 (914) 517-3229.

İstenilen Kredi Değişimimi Nasıl Güvenilir Kredi Şirketinden Elde Ediyorum

(Petersonworldloans@outlook.com)

Merhaba millet, adım Rosita Kugere, Porto Riko'dan, Amerika Birleşik Devletleri'nden

James Peterson World Loans'tan aldığım krediyi nasıl buldum hakkındaki ifademi hızlı bir şekilde paylaşmak istiyorum

İki kez başvurduktan sonra {(petersonworldloans@outlook.com)} e-posta adresine sahip şirket

Bu forumda kredi verenler olduklarını iddia eden çeşitli kredi verenler, onların

kredi gerçekti ve başvuruda bulunmuştum, ancak bunun yerine bana istediğim krediyi asla vermediler.

Kazandıklarımı benden aldılar ve bir arkadaşıma kadar beni daha fazla acı ve sıkıntıya sokdular.

benimle James Peterson World Loans Company'i tanıştırıyor.

benim arzumun kredisi oldu ve gerçekten herhangi bir gecikme olmaksızın vaat ettiği gibi yaptı, şüphelerim var

ama asla inanmak için el ele tutuşmadım. Kadar kadar güvenilir kredi veren hiç düşünmemiştim.

James Peterson Dünya Kredileri ile temasa geçtim, gerçekten krediyle bana yardımcı oldu

istedi ve hayatımı daha iyi hale getirdi. Hâlâ birçok orijinal kredi verenin olduğunu biliyorum

Orada zor ve para cezası zor olan internette. Bu yüzden sana tavsiyede bulunacağım

James Peterson World Loans Company'ye başvurmak için güvenilir kredi ödünç veren arıyor

bugün onun sevecenliği ve anlayışı. Acilen bir krediye ihtiyacınız olup olmadığını da bilmiyorum

ya da projeleriniz için para yatırmak istiyorsanız, James Peterson Dünya Kredileri ile temasa geçmekten çekinmeyin

Şirket bugün. onun e-posta adresi (petersonworldloans@outlook.com)
Teşekkürler ve Tanrı sizi korusun.

Merhaba,
Borçlarınızı temizlemek için acilen kredi almanız gerekiyor mu yoksa bankalar ve diğer finansal kurumlar tarafından reddedildi mi? İşletmenizi geliştirmek için bir krediniz mi var? Konsolidasyon veya ipotek kredisine mi ihtiyacınız var? Şimdi ara ve biz son finansal problemler için buradayız.

Bu Amenista Waran kredi şirketleri. azami $ 5000.00 USD $ 100.000.000.00 dolar.% 2'lik dağılım aralığı, uygun bir faiz oranı ile ilgilenen kişilere kredi sağlıyor.

Kredilerimizin maksimum güvenliği birinci önceliğimizdir sigortalıdır.
Yatırımcıların İHTİYACI var.

Lütfen e-posta yoluyla bizimle iletişime geçin:
waranfinancialservice@gmail.com

içtenlikle
Amenista Waran
Dünyanıza bir yol.

Merhaba,
  Yardıma muhtaç kişilere mali yardım olarak yardım etmek için kurulmuş bir Hristiyan kuruluştayız. Bundan dolayı maddi sıkıntılar yaşıyorsanız veya herhangi bir mali karışıklığa düşerseniz ve kendi işini başlatmak için para gerekiyorsa ya da yerleşmek için borç almanız gerekir borçunuzu ödemek veya faturalarınızı ödemek, iyi bir anlaşma yapmak ya da yerel bankalardan kredi sermayesi bulmakta zorlanıyorsanız, bugün bize e-posta ile savaşın waranfinancialservice@gmail.com İncilde "Luke 11:10 İsteyen herkes; bulur isteyen ve kapı çalacak olana dek kapı açılır "Bu nedenle bu fırsatı sizden geçirmeyin, çünkü İsa bugün, dün ve sonsuza dek aynıdır. Yalnızca ciddi insanların ruhu ve Tanrısı için budur - korkan.

Lütfen bizden bir kredi işleme profili açabilmemiz için lütfen aşağıdaki formu tamamen doldurun, eğer bizden kredi almak istiyorsanız.

  İlk bilgi GEREKLİ

Ad Soyad:……..
kişisel telefon numarası: ... ..
Ebeveynler: .......
Adres:….
Belirtmek, bildirmek:………
Yaş:………
Tür:……….
Daha önce kredi talebinde bulundunuz mu? ...
Medeni hal:…..
gerekli kredi miktarı: .........
Kredi süresi: ....
Meslek:………
Aylık gelir: …….

Zaman ayırdığın ve anladığın için teşekkürler !!!

E-posta yoluyla yapılan tüm yanıtlar: {} waranfinancialservice@gmail.com

Merhaba,

Bir kredi ile ilgileniyor musun? tüm bireylere her türlü finansal yardım sunuyoruz "İş Kişisel Kredisi, yatırım kredisi, ev konsolidasyonu Kredisi, dünya çapındaki borç kredisi ve şirket kredisi Yıllık faiz oranımız% 2 olup müşterilerimize finansal tavsiyeler de sunuyoruz. Herhangi bir iyi projeniz varsa ya da bir iş kurmak istiyorsanız ve bunu finanse etmek için krediye ihtiyacınız varsa hemen tartışın, anlaşmayı imzalayıp projenizi veya işinizi sizin yerinize finanse edebilmemiz için hemen bizimle iletişime geçin. Bugün finansal ihtiyaçlarınız için bizimle iletişime geçin. bize e-posta yoluyla ulaşın: alexpeter718@gmail.com veya web sitemizi ziyaret edin: https://alexpeter718.wixsite.com/alexanderfinancial

Merhaba,

Bir kredi ile ilgileniyor musun? tüm bireylere her türlü finansal yardım sunuyoruz "İş Kişisel Kredisi, yatırım kredisi, ev konsolidasyonu Kredisi, dünya çapındaki borç kredisi ve şirket kredisi Yıllık faiz oranımız% 2 olup müşterilerimize finansal tavsiyeler de sunuyoruz. Herhangi bir iyi projeniz varsa ya da bir iş kurmak istiyorsanız ve bunu finanse etmek için krediye ihtiyacınız varsa hemen tartışın, anlaşmayı imzalayıp projenizi veya işinizi sizin yerinize finanse edebilmemiz için hemen bizimle iletişime geçin. Bugün finansal ihtiyaçlarınız için bizimle iletişime geçin. bize e-posta yoluyla ulaşın: alexpeter718@gmail.com veya web sitemizi ziyaret edin: https://alexpeter718.wixsite.com/alexanderfinancial

Merhaba,

Bir kredi ile ilgileniyor musun? tüm bireylere her türlü finansal yardım sunuyoruz "İş Kişisel Kredisi, yatırım kredisi, ev konsolidasyonu Kredisi, dünya çapındaki borç kredisi ve şirket kredisi Yıllık faiz oranımız% 2 olup müşterilerimize finansal tavsiyeler de sunuyoruz. Herhangi bir iyi projeniz varsa ya da bir iş kurmak istiyorsanız ve bunu finanse etmek için krediye ihtiyacınız varsa hemen tartışın, anlaşmayı imzalayıp projenizi veya işinizi sizin yerinize finanse edebilmemiz için hemen bizimle iletişime geçin. Bugün finansal ihtiyaçlarınız için bizimle iletişime geçin. bize e-posta yoluyla ulaşın: alexpeter718@gmail.com veya web sitemizi ziyaret edin: https://alexpeter718.wixsite.com/alexanderfinancial

Merhaba,

Hastalarımız için böbrek satın almak için bir kez daha buradayız ve onları kurtarmak için bir böbrek bağışlamak isteyen herkese iyi miktarda para ödemeyi kabul ettiler ve böylece bağışta bulunmak istiyorsanız veya bir Hayat kurtarmak istiyorsanız, lütfen aşağıda e-posta ile bize yazın.

Bu sizin için zengin olmanız için bir fırsattır, biz temin ederim ve bizimle% 100 güvenli bir şekilde sizinle güvence altına alıyoruz, herşey yoluna giden böbrek bağışçılarına göre yapılmalıdır.
Artık boşa harcamayın, lütfen irruaspecialisthospital20@gmail.com adresine bize yazınız.

Irrua Uzman Eğitim Hastanesi.

Merhaba,

Hastalarımız için böbrek satın almak için bir kez daha buradayız ve onları kurtarmak için bir böbrek bağışlamak isteyen herkese iyi miktarda para ödemeyi kabul ettiler ve böylece bağışta bulunmak istiyorsanız veya bir Hayat kurtarmak istiyorsanız, lütfen aşağıda e-posta ile bize yazın.

Bu sizin için zengin olmanız için bir fırsattır, biz temin ederim ve bizimle% 100 güvenli bir şekilde sizinle güvence altına alıyoruz, herşey yoluna giden böbrek bağışçılarına göre yapılmalıdır.
Artık boşa harcamayın, lütfen irruaspecialisthospital20@gmail.com adresine bize yazınız.

Irrua Uzman Eğitim Hastanesi.

İşletme kredisi mi arıyorsunuz? Kişisel krediler, öğrenci kredisi, krediye ihtiyacınız olan herhangi bir sebep, borç konsolidasyonu kredisi, teminatsız krediler, girişim sermayesi vs. Varsa bugün bize ulaşın (ibahimsayi@gmail.com) ve bugünkü kredinizi alın.

http://www.dogukantemizlik.com/

Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

Ayne Allah herkese nasip etsin

Adamların sana yaptığına kızma konusunda haklısin, fakat bu kadar negatif iç karartıcı cümleler kurman hiç hoş olmamış, inan su yaziyi okudugum zamana acıdım bende ama ne yaparsın her yazani adam sanıyoruz.kusura bakma.

"Evden eve nakliyat, firması olan Çukurova Nakliyat şirketi, Şehirlerarası evden eve nakliyat, hizmeti ve İstanbul evden eve nakliyat,eşya depolama,ofis taşıma

Get A Quick Loan With Low Interest. 

At Charlie Hughes&Co Loan Company, you get short and long term loan at a low interest rate. We offer different kinds of loan to individuals, businesses or Corporate Enterprises at varied interest rate.
To put in a request, more information regarding rates and to understand our terms and conditions clearly. Contact us by email: 
loanmehughesco.org@gmail.com

Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

Gaziantep'te hizmet veren temizlik şirketleri olarak temizlik ürünleri konusundaki bu gizli kapaklı oyunlara karşı Ceren temizlik şirketi olarak bizde karsıyız bu tür yolsuzluklara devlet eliyle bir dur denilmesi gerektiği konusunda dddesteklerimizi sunuyoruz . Yetkililer artık müdahale etmeli.

Daha önce johnson & diversey'in taklidini yapıp üstüne nasıl yaptılarsa bir de dış ticaret birimlerinden alınmış belgeleriyle birlikte mahkemede beraat etmişlerdi.

Konu aslında herbalife olsa da biz de temizlik hizmetleri şirketi olarak kendi sorunlarımızı dile getirelim istedim.

Omega Carpet Rugs & Carpet By combining state-of-the-art technology and skills with true passion,we provide added value and competitive advantage for our customers on long-term basis.

omega carpet

Omega Carpet Rugs & Carpet By combining state-of-the-art technology and skills with true passion,we provide added value and competitive advantage for our customers on long-term basis. Carpet, Runner, Mats, Towels, Cushions, Poufs, Inspection, Desing, Machinery, Consultancy

Gaziantep Menekşe Halı Yıkama Fabrikası Olarak Tam Otomatik Halı Yıkama Makinalarıyla Gaziantep'in Tüm İlçeleri ve tüm semtlerinde hizmet vermeteyiz.

Mali İhtiyaçlarınıza Uygun Çok Çeşitli Krediler.

İnternet üzerinden yasal krediler aramak zaman alıcı olabilir ve gereksinimlerinizi karşılayacak doğru krediyi bulmak genellikle zordur. Howard Financial, tüm dünyada çok çeşitli kredi seçenekleri sunar ve sizin için doğru krediyi sağlayabiliriz.

Bireysel krediler, Ödeme günü kredileri, Ev kredileri, Borç konsolidasyon kredileri, Araç finansmanı, Kara listeye alınmış cep telefonu sözleşmeleri, İşletme kredileri mevcut.

Danışmanlardan birinin iletişim kurmasını ve doğru krediyi bulmanıza yardım etmesini istiyorsanız, E-posta: Howardfinancialaid@yahoo.com

Büyük miktarda bir kredi veya daha küçük bir nakit kredi arıyorsanız, her türlü krediyi sunuyoruz. Şimdi bizimle iletişime geçin ve size nasıl yardımcı olabileceğimizi görün. Her türlü kredi için bugün bize ulaşın.

İletişim Postası: Howardfinancialaid@yahoo.com
Whatsapp: 1 (573) 279-4038
Şirket adresi: West ave, hawthorne, ca.

En iyi dileklerimle.

Gaziantep temizlik şirketleri; ofis temizliği, inşaat sonrası temizlik, dış cephe cam temizliği, apartman temizliği konusunda Gaziantep genelinde en profesyonel temizlik hizmeti sunmaktadır. Titiz temizlik Firması Güçlü referanslar ve kurumsal yaklaşımlar ile çözüm ortağınız olmaya hazırız.

Gaziantep temizlik şirketleri ofis temizliği, inşaat sonrası temizlik, dış cephe cam temizliği, apartman temizliği konusunda Gaziantep genelinde en profesyonel temizlik hizmeti sunmaktadır. EA temizlik Firması Güçlü referanslar ve kurumsal yaklaşımlar ile çözüm ortağınız olmaya hazırız.

GÜVENİLİR İŞ / EV / ŞİRKET / PROJE / KİŞİSEL KREDİ? MEVCUT KREDİ BUGÜN İÇİN BURADAYIZ Ara / Metin +1(209)643-7283 E-posta brianloancapital@gmail.com

Kendinize ödenmemiş faturalarla ilgili biraz sorun yaşıyor musunuz ve hangi yöne gideceğinizi veya nereye döneceğinizi bilmiyor musunuz? Aylık taksitin düşürülmesinde size yardımcı olabilecek saygın bir Borç Konsolidasyon firması bulmaya ne dersiniz, ayın sonuna gelindiğinde ve faturaların ödenmesi gerektiğinde nefes alabileceğiniz odaya sahip olmanın yanı sıra uygun fiyatlı geri ödeme seçeneklerine sahip olacaksınız? BRIAN CAPITAL KREDİ cevaptır. Kredilerimiz maksimum güvenlik için iyi sigortalıdır bizim önceliğimizdir, lider hedefimiz hak ettiğiniz hizmetleri almanıza yardımcı olmaktır, programımız ihtiyacınız olanı bir an önce almanın en hızlı yoludur. Aylık giderlerinizdeki yükü hafifletmek için Ara / Metin +1(209)643-7283 adresine e-posta gönderin. brianloancapital@gmail.com adresine e-posta gönderin.

Biz daha az finansal ayrıcalık kredi puanı ne olursa olsun ayağa geri almak için ihtiyaç duydukları kredi almak yardımcı olmak için sertifikalı ve burada. tüm finansal krizlerinize ve zorluklarınıza elveda diyebilirsiniz. Bu şirketten kredi alarak kazanılacak daha çok şey var, zaferiniz% 100 garantilidir ve e-posta ile bize ulaşın brianloancapital@gmail.com

Gaziantep Hurdacı, Gaziantep hurda, Gazi Hurda, Hurda Fiyatları, Geri Dönüşümün Önem Kazandığı Günümüzde En İyi Hurda Fiyatları İle Gaziantep Sarı, Demir, Bakır Hurda Alımı Yapıyoruz.

Gaziantep temizlik şirketleri; ofis temizliği, inşaat sonrası temizlik, dış cephe cam temizliği, apartman temizliği konusunda Gaziantep genelinde en profesyonel temizlik hizmeti sunmaktadır. Titiz temizlik Firması Güçlü referanslar ve kurumsal yaklaşımlar ile çözüm ortağınız olmaya hazırız.
https://gazianteptemizliksirketleri.com

Gaziantep Halı Yıkama Welcome to Gaziantep Miraç Carpet Washing Factory Official Website. Our policy; It provides the cleanest, hygienic, fastest and safest and quality service. Your carpets washed in fully automatic machines at Miraç Carpet Washing Factory are hygienic, healthy and clean as in the first day.

Gaziantep Yılmaz Kurumsal Danışmanlık Şirketi 2010 Yılından İtibaren Gaziantep’te ve Bölge İllerde Finans – Bankacılık Danışmanlığı, Mali Denetim Danışmanlığı, Yatırım Teşvik Belgesi, Dahilde İşleme İzin Belgesi, Yeni Şirket Kurulumu, İthalat İhracat Danışmanlığı, Kurumsal Kimlik Danışmanlığı, alanlarında yönetim danışmanlığı ve eğitim hizmeti veren en saygın kuruluşlardan biridir.

Avorgas Gaziantep Medya Ajansı, Video Prodüksiyon, Drone ile Tanıtım Filmleri, Belgesel Çekimi, Logo Tasarımı, Reklam Filmleri, Web Tasarım, Google Reklam Hizmetleri vermektedir.

Alanya Efe Hurdacı olarak tüm Alanya ve Türkiye’ye Geri Dönüşüm alanında hizmet vermekteyiz. Üstelik Alanya hurda fiyatları verdiğimiz hizmet çerçevesinde en iyi fiyatlarla hurda alımları yaparak ve geri dönüşümde de dönüştürüp tekrar kullanıma sunuyoruz.

Hayat tercihlerden ibarettir kimse sizi zorla işi yapmasını istemiyor ve bu zihniyette olan insanları zaten istemiyor yapıpta görmediğiniz için böyle konuşmanız gereksiz,gereksiz ön yargılardan dolayı hiç kimse bir yere varamaz ben herbalife ürünlerini kullanıyorum kendimi çok enerjik hissediyorum çok sağlıklıyım, belirsiz neyden yapılmış hissiyatına kapılıp başka firmaların ürünlerini gıdalarını yemeye devam edin biri sizin çalıştığınız bir iş için hakaret dalga edici sözler kullanırsa hoşunuza gitmez ve böyle kendi karakterinizi karşı tarafa yansıtmış olursunuz. Onun için sizin bu konuşmanızdan dolayı kişiliğiniz,karakteriniz ve nasıl biri olduğunuz ortaya çıkmış bulunuyor.

Hayat tercihlerden ibarettir kimse sizi zorla işi yapmasını istemiyor ve bu zihniyette olan insanları zaten istemiyor yapıpta görmediğiniz için böyle konuşmanız gereksiz,gereksiz ön yargılardan dolayı hiç kimse bir yere varamaz ben herbalife ürünlerini kullanıyorum kendimi çok enerjik hissediyorum çok sağlıklıyım, belirsiz neyden yapılmış hissiyatına kapılıp başka firmaların ürünlerini gıdalarını yemeye devam edin biri sizin çalıştığınız bir iş için hakaret dalga edici sözler kullanırsa hoşunuza gitmez ve böyle kendi karakterinizi karşı tarafa yansıtmış olursunuz. Onun için sizin bu konuşmanızdan dolayı kişiliğiniz,karakteriniz ve nasıl biri olduğunuz ortaya çıkmış bulunuyor.

Gaziantep Klima Dünyası, Klima Montaj, Klima Tamiri, Klima Servisi, Gaziantep Kombi Servisi, Kombi Tamiri, ikinci el klima alım satım, Petek Temizleme, Her Çeşit Beyaz eşya Tamircisi Servisi, Buzdolabı Tamircisi, Soğuk hava dolabı servisi, Endüstriyel dolap tamiri.

Gerçekten ne ararken ne buldum inanılmaz komik ve cahilce ... vizyonu göremeyen bir insan gördüm .... yıllardır bu ürünü kullanıyorum ailecek memnunuz dünyanın her yerinde herbalife var sadece Türkiye değil ve bu is sayesindeki kazandım dudak uçuklatır ... burada eğitime girip de vizyon görmeyen işi dalgaya alan maalı köle olmayı tercih edenlere selam olsun 😂

Merhaba, dünyanın her yerinden izleyiciler. Bugün dünyadaki herhangi bir ATM'de kullanılabilecek boş bir ATM kartı satın alan herkes için iyi haber. ATM'leri hacklemek için kullanılabilecek özel programlanmış ATM kartlarımız var. ATM kartları, mağazalarda ve şubelerde ATM'lerden nakit çekmek veya kart çekmek için kullanılabilir. Bu kartları dünyanın her yerinden ilgilenen tüm müşterilere sunuyoruz. Bir ATM kartını çekmek için günlük limit 5.000 $ ve mağaza içi harcama limiti, aradığınız kartın türüne ve ihtiyacınız olan ATM kartı sayısına (en az 5.000 AA aralığında) bağlı olarak 55.000 $ 'dır. ) 15 milyon ... USD SINIRSIZ THOMAS HACKERS'ımızla mali sorunlardan kaçının, borç yöneticisi veya mali sıkıntı içinde olan biri olmayın. Bu nedenle finansal sorunlarınıza hızlı bir çözüm bulmak için bizimle iletişime geçmeniz gerekmektedir. Mali açıdan istikrarlı olduğunuzda onur duyacağız. Sertifikalıyız ve gizliliğiniz bizim için% 100 güvenlidir. Mali sorunlarınız için endişelenmeyin. Diğer çevrimiçi bilgisayar korsanlığı hizmetlerine ihtiyacınız varsa, bunları her zaman, her yerde sunuyoruz. E-posta adresimiz aracılığıyla bize ulaşın: thomasunlimitedhackers@gmail.com

Merhaba
THOMAS FREDDIE HACKER kısıtlama olmaksızın
E-posta thomasunlimitedhackers@gmail.com
Çağrı / SMS: +1 (985) 465-8370
Slogan: En hızlı ve en güvenilir hizmeti sunuyoruz.

Mali bir yardıma mı ihtiyacınız var? Herhangi bir mali kriz içinde misiniz? Kendi işinizi kurmak için paraya mı ihtiyacınız var? Borcunuzu kapatmak ya da faturalarınızı ödemek ya da iyi bir iş kurmak için paraya mı ihtiyacınız var? Krediniz düşük mü? yerel bankalardan ve diğer finans kuruluşlarından sermaye hizmeti almakta zorlanıyorsunuz? İşte şirketimizden finansal hizmet alma şansınız. Bireylere aşağıdaki finansmanı sunuyoruz:
* Ticari finansman
*Kişisel finans
*İş finansı
* İnşaat finansmanı
* İşletme finansmanı ve daha fazlası: [A.P.R @% 1] faiz oranı;
Bize e_mail Yoluyla Ulaşın: (Financialserviceauthority400@gmail.com)
[10.000.000,00 €] kadar ödünç alabilirsiniz
Ve ayrıca ödünç verebileceğimiz minimum [50.000,00 €] kadar düşük

Aşağıdaki Yollarla da Ulaşabilirsiniz

☎ ::::::::::::> + 1 (872) 639 9724
WhatsApp: +1 (872) 639 9724
e_mail: (Financialserviceauthority400@gmail.com)

MERHABA, benim adım Rebecca Michaelson ve Avrupa'da yaşıyorum. İşte ilgilenenler için bazı güzel haberler. Bugün boş bir [ATM KARTI] karşılığında stressiz bir iletişim (THOMAS FREDDIE) kazanabilir ve bu kartlardan yararlanan şanslılardan biri olabilirsiniz. Bu PROGRAMLANMIŞ boş ATM kartı, dünyanın herhangi bir yerindeki herhangi bir ATM'de oturum açabilir. Anakartımı iyi bir İnternet Hacker'ından aldım, bu ATM kartıyla her gün insanlardan 5000 dolar toplayabilirim:
+1 (676) 964-5156 thomasunlimitedhackers@gmail.com
Çok fakirdim ama bu kart beni zengin ve mutlu etti. Zengin olmak ve işinize başlamak için bir şans istiyorsanız, bu anakart için başvurun, bundan çok memnunum çünkü geçen hafta benimkini aldım ve THOMAS FREDDIE UNLIMITED Hackers'tan 240.000,00 $ almak için kullandım. Kart sadece yoksullara ve muhtaçlara yardım ediyor ve AYRICA MALİ YARDIM SUNUYOR. Sizinkini bugün THOMAS FREDDIE SINIRSIZ HACKERS'dan alın. Lütfen e-posta yoluyla thomasunlimitedhackers@gmail.com ile iletişime geçin.

Teşekkür ederim ve tanrı seni korusun

Herkese günaydın bu mesajı okuyor

Zor zamanlardan veya yoksulluktan geçiyorsanız
Borçlarınız varsa ve bunları ödemek için acil yardıma ihtiyacınız varsa
Bir iş kurmak için paraya ihtiyacınız varsa veya herhangi bir önemli durum için
Bu yüzden zaten yüklü olan master / ATM kartına başvurmanızı tavsiye ederim, bu master / ATM kartı ile 6 ay boyunca her gün 5000 $ 'a kadar ücretsiz para çekebilirsiniz, bu master / ATM kartını kullandım ve hoşuma gitti çok kullan ve mutlu ol. Bu ana kartı / ATM'yi almak için +1 (985) 465-8370 numaralı telefonu arayın / kısa mesaj gönderin. İmmedaite adresine e-posta gönderin thomasunlimitedhackers@gmail.com

Teşekkür

Krediye mi ihtiyacınız var? Her türlü krediyi %3 faiz oranıyla sunuyoruz. İlgileniyorsanız, daha fazla bilgi için bugün e-posta yoluyla bizimle iletişime geçin. WHATSAPP +1 (812) 266-9901

Krediye mi ihtiyacınız var? her türlü krediyi %3 faiz oranıyla sunuyoruz. İlgileniyorsanız, daha fazla bilgi için bugün e-posta yoluyla bizimle iletişime geçin. E-posta : protonloan2020@hotmail.com Mobil/Whatsapp : +1 (204) 410-2623

Her türlü amaç için Kredi veriyoruz. Minimum 5.000,00 $ ila 10 milyon dolar arasında ve %3 gibi düşük bir faiz oranıyla sunuyoruz. Kredi Vadesi: İhtiyacınız olan kredi miktarına bağlı olarak maksimum 25 yıl. müşteriler 18 yaşından büyük olmalıdır Bu kredi işlemi, ciddi müşteriler için %100 garantilidir, kredi hakkında daha fazla bilgi için lütfen bizimle e-posta yoluyla iletişime geçin: protonloan2020@hotmail.com

Bu, şu anda mali yardıma ihtiyacı olan kişilere %3 gibi düşük bir faiz oranıyla kredi verdiğimizi kamuoyuna bildirmek içindir. Kredi başvurusu yapmakla ilgileniyorsanız, daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçin: E-posta : protonloan2020@hotmail.com Mobil/Whatsapp : +1 (204) 410-2623

Krediye mi ihtiyacınız var? Mali bir krizde misiniz veya kendi işinizi kurmak için paraya mı ihtiyacınız var? Borcunuzu kapatmak, faturalarınızı ödemek veya güzel bir iş kurmak için krediye mi ihtiyacınız var? Kredi notunuz düşük ve yerel bankalardan ve diğer finans kuruluşlarından sermaye kredisi almakta zorlanıyor musunuz? İşte kuruluşumuzdan kredi alma şansınız. Bireylere aşağıdaki amaçlar ve çok daha fazlası için kredi sunuyoruz. Bireysel Kredi, İş Genişletme, İş Kurma, Eğitim, Borç Konsolidasyonu, Sabit Para Kredileri. %3 gibi düşük bir faiz oranıyla kredi sunuyoruz. Bugün bize e-posta yoluyla ulaşın: quickloan2020@hotmail.com

😂👍🏻

👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

👏🏻👏🏻👏🏻

Merhaba
Finansal ihtiyaçlarınızı çözmek için acil bir krediye mi ihtiyacınız var? 5.000,00 ABD Doları ile 10.000.000.000 ABD Doları arasında değişen krediler sunuyoruz. Güvenilir, Verimli, Hızlı ve Dinamik, %100 Garantili, Türk Lirası, Euro, Sterlin ve Dolar cinsinden de kredi veriyoruz. Tüm Kredilere uygulanan Faiz oranı %2'dir. ilgileniyorsanız bize geri dönün.

Whatsapp: +15088120454
E-posta:(muratacarfinancialservice@gmail.com)

teşekkürler

Ben özel bir borç veren ve yatırımcıyım, Yasal, dürüst, saygın ve hızlı bir krediye mi ihtiyacınız var? Firmalara ve bireysel kredilere sunduğum %100 garantili hizmet ile size yardımcı olabilirim, ayrıca her türlü projeye finansman sağlıyoruz. Daha fazla bilgi için şu adresi ziyaret edin: jurgenstefanfinancialservice@gmail.com jurgenstefanfinancialservice@outlook.com veya Whatsapp +919654763221

Ben özel bir borç veren ve yatırımcıyım, Yasal, dürüst, saygın ve hızlı bir krediye mi ihtiyacınız var? Firmalara ve bireysel kredilere sunduğum %100 garantili hizmet ile size yardımcı olabilirim, ayrıca her türlü projeye finansman sağlıyoruz. Daha fazla bilgi için şu adresi ziyaret edin: jurgenstefanfinancialservice@gmail.com veya Whatsapp +919654763221

iyi günler, Susan Matteucci, İcra Direktörü, fon fonu, devam eden büyümemiz için bir kredi limiti sağlayarak şirketimize inanılmaz derecede yardımcı oldu, Bu kredi fonu şirketi olmasaydı ne yapardık bilmiyoruz. Bizi gerçekten kurtardılar, maddi durumunuz varsa bu şirketle (credit-suisse147@hotmail.com) aracılığıyla iletişime geçin

«En Eski ‹Eski   201 – 289 / 289   Yeni› En yeni»